تبریک ابلاغ عنوان مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای
مدیر انجمن: naderloo
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
تبریک ابلاغ عنوان مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای
سلام
ابلاغ اعطاء عنوان و درجه مهندسی به مدارک تحصیلی کلیه دانش آموختگان و دانشجویان رشته های بهداشت محیط و حرفه ای را به همه فارغ التحصیلان این دو رشته تبریک عرض مینمایم
جهت اطلاعات بیشتر به متن خبر مراجعه کنید:
ابلاغ عنوان مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای
ابلاغ اعطاء عنوان و درجه مهندسی به مدارک تحصیلی کلیه دانش آموختگان و دانشجویان رشته های بهداشت محیط و حرفه ای را به همه فارغ التحصیلان این دو رشته تبریک عرض مینمایم
جهت اطلاعات بیشتر به متن خبر مراجعه کنید:
ابلاغ عنوان مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای
- naderloo
- مدیر کل
- تماس:
سلام کاربر گرامی همانطور که مشاهده میکنید تاریخ ابلاغ بخشنامه 89/9/9 یعنی هفته پیش میباشد و طبیعتا درج عنوان مهندسی از این تاریخ به بعد قابل اجراست و نه قبل از آن.13660224 نوشته شده:سلام
یه سوال ؟من ترم گذشته در مقطع کارشناسی بهداشت محیط فارغ التحصیل شدم. پس چرا عنوان مهندسی در مدرکم نیست؟؟؟؟؟
سوال زیر نیز توسط یکی از اعضای گروه ارسال شده است
مطمئنا پس از ابلاغ این بخشنامه باید ترتیبی اتخاذ شود تا کلیه مدارک فارغ التحصیلان این رشته تعویض و اصلاح گردد.با سلام
> پس از این ابلاغ تکلیف مدارک ما که با نام کارشناسی ناپیوسته درج گردیده است
> چه می شود؟
- naderloo
- مدیر کل
- تماس:
سلام13660224 نوشته شده:با سلام و خسته نباشی خدمت دوستان
آقای ندرلو پس آنهمه خبررسانی های شما تقریبا از اردیبهشت ماه برای تصویب درج عنوان مهندسی چی بود؟؟؟؟؟ پس ما که زودتر فارغ التحصیل شدیم چیییییی؟؟؟؟؟
دوست گرامی فرآیند تصویب این عنوان قبلا خبر رسانی شده بود ولی ابلاغ مصوبه پس از طی مراحل آن از تاریخ 89/9/9 صورت پذیرفته است یعنی در واقع از تاریخ قید شده اعمال میگردد
-
- جدید
- حالت من: Badhal
- تماس:
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان