جواب:دوست عزیز آب چاه یکی از منابع تامین آب شرب میباشد و همانطور که میدانیم چاههای مختلف که در مناطق مختلف وجود دارند دارای کیفیت های گوناگون میباشند، و برحسب نوع کیفیت آب که با آزمایشات شیمیایی مشخص میگردد میتوان نسبت به نیاز به تصفیه و نوع تصفیه آن قضاوت نمودبا عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده کارشناس بهداشت محیط هستم که بر روی کیفیت آب کار میکنم ، منبع تامین آب چاه عمیق می باشد و سیستم کلر زنی بر روی چاه نصب کرده ایم .با توجه به اینکه آب های زیر زمینی نیاز به تصفیه ندارند بعد از کلر زنی آب وارد مخزن میشود و از آنجا وارد شبکه توزیع می شود که هنگام مصرف مقداری طعم آب حس میشود که از دوستان صمیمانه خواهشمندم راه کار ارائه فرمایید.
این که آب های زیر زمینی نیاز به تصفیه ندارند، بدلیل اینست که فاقد کدورت میباشند و طبعا نیاز به سیستم های حذف فیزیکو شیمیایی کدورت ندارند ولی در صورتیکه از نظر شیمیایی این آب ها فاقد استاندارد های لازم و املاح محلول زیاد باشند میتوان نسب به تصفیه پیشرفته آن اقدام نمود که این تصفیه میتواند شامل
سختی گیری از آب به کمک سیستم های اسمز معکوس و یا رزین
حذف طعم و بو به کمک کربن فعال
و...
در مورد مشکل شما هم باید عرض کنم که منشاء طعم باید مشخص شود
اگر طعم مربوط به مواد آلی باشد که از کربن فعال میتوان جهت حذف آن استفاده نمود
و
اگر طعم مربوط به مواد معدنی باشد(طعم گس مربوط به سختی، طعم خاص مربوط به سولفات و...) میتوان از سیستمهای حذف سختی و املاح محلول استفاده نمود.