موسسات آمادگی کنکور کارشناسی ارشد
مدیر انجمن: naderloo
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
موسسات آمادگی کنکور کارشناسی ارشد
یکی از کاربران سایت در خواست کرده بودند تا از موسساتی که در خصصوص آمادگی کنکور کارشناسی ارشد فعالیت میکنند بررسی صورت پذیرد و وضعیت خدمات این موسسات به رشته های مهندسی بهداشت، ایمنی و محیط زیست در مقطع آمادگی کارشناسی ارشد اطلاع رسانی شود.
امروز فرصتی دست داد که با برخی از موسسات تماس گرفته و اطلاعات کسب کنم متن زیر شامل جزئیات این تماس ها میباشد از دوستانی که اطلاعات کاملتری دارند دعوت به عمل میاید تا در پاسخ به همین پست در این زمینه اطلاع رسانی نمایند:
موسسه اکسین:این موسسه برای رشته های مهندسی بهداشت محیط ، حرفه ای و همچنین ایمنی خدمات حضوری ارائه نمی نماید در خصوص بسته های آموزشی هم موردی را تعبیه نکرده است.
مدرسان شریف:این موسسه برای رشته های مهندسی بهداشت محیط ، حرفه ای و همچنین ایمنی خدمات حضوری ارائه نمی نماید در خصوص بسته های آموزشی هم موردی را تعبیه نکرده است.
موسسه ماهان:این موسسه برای رشته های مهندسی بهداشت محیط ، حرفه ای و همچنین ایمنی خدمات حضوری ارائه نمی نماید در خصوص بسته های آموزشی هم موردی را تعبیه نکرده است.
موسسه پارسه:این موسسه برای رشته های مهندسی بهداشت محیط ، حرفه ای و همچنین ایمنی خدمات حضوری ارائه نمی نماید در خصوص بسته های آموزشی هم موردی را تعبیه نکرده است.
گروه آموزش سنا:این گروه دارای آزمون غیر حضوری شش مرحله ای برای کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط میباشد
انتشارات خانیران:این انتشارات دارای کتب متعدد در خصوص مجموعه تست های موضوعات مختلف جهت آزمون های کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط است
ادامه دارد.....
امروز فرصتی دست داد که با برخی از موسسات تماس گرفته و اطلاعات کسب کنم متن زیر شامل جزئیات این تماس ها میباشد از دوستانی که اطلاعات کاملتری دارند دعوت به عمل میاید تا در پاسخ به همین پست در این زمینه اطلاع رسانی نمایند:
موسسه اکسین:این موسسه برای رشته های مهندسی بهداشت محیط ، حرفه ای و همچنین ایمنی خدمات حضوری ارائه نمی نماید در خصوص بسته های آموزشی هم موردی را تعبیه نکرده است.
مدرسان شریف:این موسسه برای رشته های مهندسی بهداشت محیط ، حرفه ای و همچنین ایمنی خدمات حضوری ارائه نمی نماید در خصوص بسته های آموزشی هم موردی را تعبیه نکرده است.
موسسه ماهان:این موسسه برای رشته های مهندسی بهداشت محیط ، حرفه ای و همچنین ایمنی خدمات حضوری ارائه نمی نماید در خصوص بسته های آموزشی هم موردی را تعبیه نکرده است.
موسسه پارسه:این موسسه برای رشته های مهندسی بهداشت محیط ، حرفه ای و همچنین ایمنی خدمات حضوری ارائه نمی نماید در خصوص بسته های آموزشی هم موردی را تعبیه نکرده است.
گروه آموزش سنا:این گروه دارای آزمون غیر حضوری شش مرحله ای برای کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط میباشد
انتشارات خانیران:این انتشارات دارای کتب متعدد در خصوص مجموعه تست های موضوعات مختلف جهت آزمون های کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط است
ادامه دارد.....
آخرین ويرايش توسط 4 on naderloo, ويرايش شده در 6.
- navidsafavy
- آماتور
- تماس:
آقای ندرلو بسیار متشکرم
آقای ندرلو بسیار متشکرم
Re: موسسات آمادگی کنکور کارشناسی ارشد
آموزشگاه معین هم خوبه هم آزمون داره هم بسته آموزشی واسه ارشد بهداشت محیط
ممنون از تحقیقی که کردین من چند روزی بود که دنبال کلاس کنکور بودم اینطوری جواب خیلی از سئوالامو گرفتم
پس حالا چکار باید بکنم ؟
من می خوام ادامه تحصیل بدم تو مقطع کارشناسی ارشد تو رشته بهداشت محیط خیلی نیاز به کلاس تقویتی دارم
پس حالا چکار باید بکنم ؟
من می خوام ادامه تحصیل بدم تو مقطع کارشناسی ارشد تو رشته بهداشت محیط خیلی نیاز به کلاس تقویتی دارم
- masoomehtorabideh
- جدید
- تماس:
ممنونم آقای ندرلو بابت احساس مسولیت و پاسخ گویی سریع به این سوال
راستش من برای بچه های علوم پزشکی تعریف موسسع معین رو شنیدم اما نمیدونم راست میگن یا نه اخه هر کدوم از این موسسات کلی از عکس داوطلبین رو منتشر میکنند و مدعی هستند که اونا از طریق موسسشون تنونستن رتبه های برتر رو به دست بیارن.اما حقیقت رو خدا میدونه.کاشکی امکانش بود با بچه ها قبول شده حرف بزنیم. و رتبه ها شون رو بدونیم
راستش من برای بچه های علوم پزشکی تعریف موسسع معین رو شنیدم اما نمیدونم راست میگن یا نه اخه هر کدوم از این موسسات کلی از عکس داوطلبین رو منتشر میکنند و مدعی هستند که اونا از طریق موسسشون تنونستن رتبه های برتر رو به دست بیارن.اما حقیقت رو خدا میدونه.کاشکی امکانش بود با بچه ها قبول شده حرف بزنیم. و رتبه ها شون رو بدونیم
این فقط نظر شخصی بنده هست
این موسسات به جز کسب درآمد به هیچ چیز دیگه فکر نمیکنن. تنها خدمتشون خالی کردن جیب ملت هست. بویژه یرای رشته های محجوری مثل بهداشت
این مراکز از دانشجویان رتبه های اول سالهای قبل که دیگه دغدغه کنکور ندارند دعوت میکنند که براشون تست طراحی کنند.
یه موسسه آموزشی باید مثل یک محیط آکادمیک یه بورد تخصصی داشته باشه
جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران هم یه مدت از این ژانگولر بازی ها زیاد داشت الان رو نمیدونم !!!!!!!!!
این موسسات به جز کسب درآمد به هیچ چیز دیگه فکر نمیکنن. تنها خدمتشون خالی کردن جیب ملت هست. بویژه یرای رشته های محجوری مثل بهداشت
این مراکز از دانشجویان رتبه های اول سالهای قبل که دیگه دغدغه کنکور ندارند دعوت میکنند که براشون تست طراحی کنند.
جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران هم یه مدت از این ژانگولر بازی ها زیاد داشت الان رو نمیدونم !!!!!!!!!
F.ghanbari8@gmail.com
Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication
Risk assessment
Ethics in publication
سلام عزیزم ،ببین یه توصیه ای برات دارم اصلا به کلاس و موسسه فک نکن بخدا پارسال جزوه های سنارو گرفتم واقعا بیخود بودن همون منابهو بخونی کافیه منم امسال کنکور میدم سال پیش قبول نشدم خوب خونده بودم ولی جواب دادن سوالایی که نمیدونستم کارو خراب کرد.
- masoomehtorabideh
- جدید
- تماس:
منم با نظر شما در مورد جزوه موافقم.نظرتون در مورد کنکور های ازمایشی چیه؟اونا تاثیری دارند یا نه؟aylin نوشته شده:سلام عزیزم ،ببین یه توصیه ای برات دارم اصلا به کلاس و موسسه فک نکن بخدا پارسال جزوه های سنارو گرفتم واقعا بیخود بودن همون منابهو بخونی کافیه منم امسال کنکور میدم سال پیش قبول نشدم خوب خونده بودم ولی جواب دادن سوالایی که نمیدونستم کارو خراب کرد.
- masoomehtorabideh
- جدید
- تماس:
دکتر فرشید نظرتون در مورد کنکور های ازمایشی چیه؟به نظرتون اگه خودمون تست های سال گذشته رو کار کنیم کافیه یا اینکه اون هم میتونه مفید باشه؟farshid نوشته شده:این فقط نظر شخصی بنده هست
دوست عزیز کلا تمام روشهای کمک آموزشی از جمله تست، کلاس کنکور، جزوه و کنکور آزمایشی خوب هستند.
اما مسئله اینه به چه قیمتی ؟؟؟؟
از دست رفتن زمان، پول، بعد روانی مسئله و ....
نظر شخصی من: برای بهداشت محیط همه اش جفنگه ..................
اما مسئله اینه به چه قیمتی ؟؟؟؟
از دست رفتن زمان، پول، بعد روانی مسئله و ....
نظر شخصی من: برای بهداشت محیط همه اش جفنگه ..................
F.ghanbari8@gmail.com
Risk assessment
Ethics in publication
Risk assessment
Ethics in publication
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان