توصيههاي بهداشتي كارشناس بهداشت پرتوهاي وزارت بهداشت:
[font=Tahoma]رعايت فاصله يك متري از مايكروويو / باز كردن در مايكروويو بعد از گذشت حداقل 30 ثانيه [/font][font=Tahoma]
[JUSTIFY][FONT=Tahoma, sans-serif]امروزه در اكثر خانهها از مايكروويو براي پخت و پز سريع يا گرم كردن فوري غذا استفاده ميشود كه رعايت توصيههايي براي استفاده از اين وسيله ضروري است.[/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma]مهندس علي گوراني، كارشناس بهداشت پرتوهاي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت و گو با خبرنگار وبدا ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: درون مايكروويو يك نوسانساز و يك مولد موج قرار دارد كه اين نوسانساز امواج را با طول موجهاي كوتاه توليد ميكند و در واقع اين وسيله حدود 300 مگاهرترز، يعني 300 ميليون بار در ثانيه نوسان ايجاد ميكند كه اين امر باعث گرم شدن غذا ميشود. [/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma]وي ادامه داد: وقتي كه مولكولهاي مواد غذايي به خصوص موادي كه امكان حركتشان زياد است مثل مولكولهاي آب، با سرعت 300 ميليون بار در ثانيه به لرزش در ميآيند و به هم ساييده ميشوند و به دليل اين كه ميزان دفعات ساييدگي در ثانيه خيلي بالاست، ظرف مدت كوتاهي ايجاد حرارت كرده و غذا سريع گرم ميشود. [/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma]مهندس گوراني با تأكيد بر اين كه افراد در مواقع روشن بودن مايكروويو از اين وسيله فاصله داشته باشند، افزود: بهتر است افراد كمتر از اين وسيله استفاده كنند و در هنگام روشن بودن، رعايت فاصله يك متري توصيه ميشود زيرا بعد از گذشت مدت زماني از استفاده مايكروويو و براثر باز و بسته شدنهاي مكرر، شكافهايي بين لولاها و لاستيك دور آن به وجود ميآيد كه ممكن است نشت اشعه اتفاق بيفتد كه اين امر براي سلامتي مضر خواهد بود. [/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma]وي توصيه كرد: افرادي كه از وسايل الكتروني خاصي مانند سمعك يا نوسان قلبي استفاده ميكنند به هيچ عنوان در مواقعي كه دستگاه روشن است نزديك آن نشوند زيرا امكان نشت اشعه وجود دارد و كار اين وسايل را مختل ميكند. [/font][/JUSTIFY][JUSTIFY][font=Tahoma]كارشناس بهداشت پرتوهاي وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: بعد از اين كه مايكروويو خاموش شد بعد از گذشت حداقل 30 ثانيه، در مايكروويو را باز كنند. [/font][/JUSTIFY]
[font=Tahoma, sans-serif]وي تصريح كرد: وسايل فلزي را درون مايكروويو نگذارند زيرا احتمال اصطكاك خيلي شديد و مختل شدن دستگاه و آسيب به ظرف و مواد غذايي را در پي خواهد داشت و توصيه ميشود حتيالمقدور درهاي ظروفي را كه درون مايكروويو قرار ميدهند بردارند زيرا درهاي بسته باعث تجمع بخار درون ظرف شده و در برخي موارد باعث تركيدگي ميشود. [/font]
[font=Tahoma, sans-serif]منبع سایت وزارت بهداشت[/font] [/FONT]
رعايت فاصله يك متري از مايكروويو
در این انجمن به بهداشت پرتوها و حفاظت در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.
مدیر انجمن: naderloo
-
- جدید
- پست: 22
- تاریخ عضویت: 17 نوامبر 2010 00:00
- حالت من: Badhal
- تماس:
بازگشت به “بهداشت پرتوها و حفاظت”
پرش به
- دفتر انجمن موژ
- ↲ دفتر انجمن
- ↲ خبرنامه
- ↲ سوال هفته
- ↲ نظام مشارکت انجمن
- ↲ مجله سایت
- ↲ مجله سایت
- ↲ اخبار انجمن
- ↲ قوانین و مقررات
- ↲ قوانین و مقررات انجمن
- تالار بهداشت
- ↲ تالار بهداشت
- ↲ بهداشت
- ↲ معرفی سایت های HSE
- ↲ معرفی اساتید
- ↲ استاندارد ها
- ↲ استخدام
- ↲ همایش ها
- ↲ دانلود کتب الکترونیکی
- ↲ اخبار بهداشت
- ↲ بهداشت مدارس
- ↲ کارشناسی ارشد
- ↲ پایان نامه
- ↲ اپیدمیولوژی
- ↲ آلاینده های نوظهور
- ↲ پوسترهای بهداشتی
- ↲ پاورپوینت های سلامت ایمنی محیط زیست - HSE
- تالار مهندسی بهداشت محیط
- ↲ تالار بهداشت محیط
- ↲ اخبار بهداشت محیط
- ↲ مهندسی بهداشت محیط
- ↲ جمع آوری و دفع مواد زائد جامد
- ↲ تصفیه آب
- ↲ آلودگی هوا و کنترل آن
- ↲ تصفیه فاضلاب شهری و صنعتی
- ↲ میکروبیولوژی آب و فاضلاب
- ↲ شیمی آب و فاضلاب
- ↲ ارشد بهداشت محیط
- ↲ مبارزه با ناقلین
- ↲ بهداشت پرتوها و حفاظت
- ↲ نقشه برداری و نقشه کشی
- ↲ بیماریهای منتقله آب
- ↲ هیدرولیک و مکانیک سیالات
- ↲ هیدرولوژی
- ↲ انتقال و توزیع آب
- ↲ طراحی تصفیه خانه آب و فاضلاب
- ↲ سیستمهای نوین تصفیه
- ↲ جمع آوری فاضلاب و سیلاب
- ↲ گندزداها
- ↲ استاتیک و مکانیک خاک
- ↲ کنترل بهداشتی مواد غذایی
- ↲ ریاضیات مهندسی
- ↲ مقاله و جزوات بهداشت محیط
- ↲ آنالیز دستگاهی
- ↲ انتخاب پمپ
- ↲ ضربه آب
- ↲ بهداشت محیط بیمارستان
- ↲ کارآفرینی بهداشت محیط
- تالار مهندسی بهداشت حرفه ای
- ↲ تالار بهداشت حرفه ای
- ↲ جزوات بهداشت حرفه ای
- ↲ مهندسی بهداشت حرفه ای
- ↲ عوامل زیان آور محیط کار
- ↲ بیماریهای ناشی از کار
- ↲ روانشناسی صنعتی
- ↲ سم شناسی
- ↲ ارگونومی
- ↲ ارشد بهداشت حرفه ای
- ↲ کتب بهداشت حرفه ای
- ↲ MSDS اطلاعات ایمنی مواد
- ↲ بهداشت کارگاه
- ↲ ایمنی مواد شیمیایی
- ↲ آلودگی هوا
- ↲ لوازم حفاظت فردی
- ↲ مقالات بهداشت حرفه ای
- ↲ آلودگی صدا و کنترل
- ایمنی
- ↲ حوادث
- ↲ مقاله و جزوات ایمنی
- ↲ کارشناسی ارشد
- ↲ اعلام حریق
- ↲ اطفاء حریق
- ↲ خوردگی بیولوژیکی
- ↲ خوردگی بیولوژیکی
- تالار مهندسی محیط زیست
- ↲ تالار مهندسی محیط زیست
- ↲ ارزیابی اثرات زیست محیطی
- ↲ ارشد محیط زیست
- ↲ طراحی محیط زیست
- تالار اقتصاد مهندسی
- ↲ اقتصاد مهندسی
- تالار سیستم های مدیریتی
- ↲ تالار سیستم های مدیریتی
- ↲ سیستمهای مدیریت
- ↲ سیستم های زیست محیطی
- ↲ ارشد HSE
- ↲ ایمنی و بهداشت حرفه ای
- ↲ سیستم مدیریت HSE
- ↲ مدیریت ریسک
- ↲ فرهنگ HSE
- ↲ مدیریت بحران
- ↲ سیستم مدیریت انرژی
- تالار آموزش
- ↲ تالار آموزش
- ↲ آموزش نرم افزارهای تخصصی
- ↲ EGOUT طراحی شبکه فاضلاب
- ↲ دانلود نرم افزارEGOUT
- ↲ دانلود راهنمای EGOUT
- ↲ دانلود فیلم EGOUT
- ↲ دانلود اتوکد AUTOCAD
- ↲ پیش نیاز دوره
- ↲ شبکه فاضلاب SewerCAD
- ↲ دانلود نرم افزار SewerCAD
- ↲ پیش نیاز دوره SewerCAD
- ↲ آزمون
- تالار نرم افزار
- ↲ تالار نرم افزار و رایانه
- ↲ رایانه و نرم افزار
- ↲ نرم افزارهای عمومی
- ↲ نرم افزارهای تخصصی
- ↲ طراحی تصفیه خانه فاضلاب
- ↲ مدیریت کیفیت و توسعه منابع آب
- ↲ مدیریت کیفیت و توسعه منابع آب
- ↲ نرم افزار hse اندروید
- سایر موضوعات
- ↲ تریبون آزاد
- ↲ متفرقه
- ↲ مناسبت ها
- ↲ صندلی داغ
- ↲ همه چیز از همه جا
- ↲ دانستنی ها
- ↲ بحث روز
- مشارکت در پروژه
- ↲ پیشنهاد پروژه
- ↲ ارائه خدمات مهندسی
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان