دانلود جزوه:شیمی آب و فاضلاب
مدیر انجمن: naderloo
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
شيمي آب و فاضلاب (مناسب براي آزمون كارداني به كارشناسي)
ساختمان آب و خواص فيزيكي آن
[JUSTIFY]ساختمان :
آب نتيجه تركيب اكسيژن و هيدروژن طبيعي است . مولكول آن (H2O) داراي وزن مولكولي 18 است . مطالعه مناسب آب در واقع مطالعه ساختمان آب است كه در پرتو آن بسياري از خواص حيات بخش و مفيد آب روشن خواهد شد . در ملكول آل دو اتم هيدروژن با اتم اكسيژن زاويه˚105 تشكيل مي دهد و يك مولكول غير متقارن را بوجود مي آورد . آب در واقع مخلوطي از چندين وزن مولكولي مي باشد , زيرا شامل تركيبات متقابلي از ايزوتوپهاي مختلف هيدروژن و اكسيژن است , لكن عملا" وزن مولكولي آب را 18 در نظر مي گيرند [/JUSTIFY]
لینک اصلی:این جزوه را مستقیما از سایت موژ، مهندسي بهداشت، ایمنی و محیط زیست و از این لینک دریافت نمایید.
رمز فایل فشرده www.mozh.ir می باشد.
[JUSTIFY]ساختمان :
آب نتيجه تركيب اكسيژن و هيدروژن طبيعي است . مولكول آن (H2O) داراي وزن مولكولي 18 است . مطالعه مناسب آب در واقع مطالعه ساختمان آب است كه در پرتو آن بسياري از خواص حيات بخش و مفيد آب روشن خواهد شد . در ملكول آل دو اتم هيدروژن با اتم اكسيژن زاويه˚105 تشكيل مي دهد و يك مولكول غير متقارن را بوجود مي آورد . آب در واقع مخلوطي از چندين وزن مولكولي مي باشد , زيرا شامل تركيبات متقابلي از ايزوتوپهاي مختلف هيدروژن و اكسيژن است , لكن عملا" وزن مولكولي آب را 18 در نظر مي گيرند [/JUSTIFY]
لینک اصلی:این جزوه را مستقیما از سایت موژ، مهندسي بهداشت، ایمنی و محیط زیست و از این لینک دریافت نمایید.
-
- جدید
- تماس:
Re: دانلود جزوه:شیمی آب و فاضلاب
naderloo نوشته شده:دانلود جزوه:شیمی آب و فاضلاب
[JUSTIFY]ساختمان :
دانشجوي دكتراي تخصصي مهندسي بهداشت محيط
دانشگاه علوم پزشكي تهران
دانشگاه علوم پزشكي تهران
salam
bebakhhsid man nemitoonam download konam ba inke ozviyat daram tooye site
ellat chie?
ellat chie?
-
- جدید
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: اصفهان
- تماس:
Re:
ares61 نوشته شده:با سلام و تشكر نتوانستم جزوه فوق را دريافت كنم لطفاً بازنگري شود.
سلام چه طور باید جزوه را دانلود کرد کیلیک می کنم اتفاقی نمب افته
Re: دانلود جزوه:شیمی آب و فاضلاب
سلام
من نتونسيتم جزوه رو دانلود كنم.
اعضو هستم و امتيازم بيشتراز 300 است
با سپاس
R.D.A
من نتونسيتم جزوه رو دانلود كنم.
اعضو هستم و امتيازم بيشتراز 300 است
با سپاس
R.D.A
چه کسی حاضر است؟