روغن تن ماهی را نخورید

در این انجمن به کنترل بهداشتی مواد غذایی در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.

مدیر انجمن: naderloo

ارسال پست
narsis_health
جدید
جدید
پست: 22
تاریخ عضویت: 17 نوامبر 2010 00:00
حالت من: Badhal
تماس:

روغن تن ماهی را نخورید

پست توسط narsis_health »

خدیجه رحمانی، کارشناس ارشد تغذیه در گفت و گو با ایسنا گفت :
"در تهیه کنسرو تن ماهی از روغن و نمک استفاده می‌شود. ولی به هیچ وجه نباید از روغن کنسرو تن ماهی استفاده کرد، زیرا ممکن است حاوی اسیدهای چرب ترانس باشد که برای سلامتی بدن مضر هستند.

نوع چربی و افزودنی ها در کنسروها مهم هستند، زیرا محتویات آن‌ها تازه نیستند. بنابراین برای کودکان، سالمندان و بیماران نیازمند غذای تازه ممکن است چندان مناسب نباشند.

ویتامین‌های C، اسید فولیک ، B12, B6, B2, B1 و ویتامین A با منبع گیاهی که در برابر حرارت ناپایدار هستند، در کنسروها وجود ندارند. اما کنسروها حاوی پروتئین، کربوهیدرات ها، مواد معدنی و ویتامین‌های مقاوم در برابر حرارت هستند.

همه کنسروها باید پیش از مصرف به مدت 20 دقیقه در آب جوش حرارت داده شوند،زیرا به علت نگهداری آنها در انبارها، امکان آلودگی بیرونی آنها خیلی زیاداست."

این کارشناس ارشد تغذیه درباره نحوه استفاده از کنسروها پس از باز کردن درب آنها اظهار کرد:
"باقیمانده کنسرو پس از مصرف باید در ظرف شیشه‌ای درپوش دار ریخته شود و در یخچال نگهداری گردد، چون احتمال آلوده شدن محتویات کنسرو به سطوح داخلی ظرف کنسرو وجود دارد."


منبع:تبيان
ارسال پست

بازگشت به “کنترل بهداشتی مواد غذایی”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان