درخواست راهنمايي+بازيابي نقره از فيلم هاي راديولوژي
مدیر انجمن: naderloo
-
- جدید
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: urmia,tehran
- تماس:
درخواست راهنمايي+بازيابي نقره از فيلم هاي راديولوژي
سلام خدمت تمامي مهندسين و اساتيد
آیا در رابطه با بازیابی نقره از فیلم و محلول های ظهور فیلم عکاسی و رادیولوژی - Silver Recycling اطلاعاتي داريد؟
همانطور كه ميدانيد با توجه به ارزشمند بودن برخي فلزات بكار رفته در زمينه هاي صنعتي و پزشكي و... و همچنين مباحث مربوط به استخراج و بازيابي اين فلزات گرانبها كه از نظر اقتصادي نيز توجيه پذير ميباشند پژوهش هاي فراواني در زمينه انتخاب روشي مناسب جهت بازيافت اين فلزات در دنيا و ايران صورت گرفته است.
يكي از اين فلزات نقره بكار رفته در تهيه و ظهور فيلم هاي عكاسي و راديولوژي است.
(Silver Recycling)
ابتدايي ترين روش براي استخراج نقره از اين فيلمها سوزاندن آنهاست كه همانطور كه مستحضر هستيد جدي ترين مسائل و مشكلات را در زمينه آلودگي هوا به وجود مياورند.
من با توجه به اين امر مهم قصد دارم پژوهشي در اين مورد داشته باشم.
از تمامي اساتيد ودانشجويان خواهشمندم كه من را با اطلاعات و راهنمايي هاي خود ياري نمايند.
آیا در رابطه با بازیابی نقره از فیلم و محلول های ظهور فیلم عکاسی و رادیولوژی - Silver Recycling اطلاعاتي داريد؟
همانطور كه ميدانيد با توجه به ارزشمند بودن برخي فلزات بكار رفته در زمينه هاي صنعتي و پزشكي و... و همچنين مباحث مربوط به استخراج و بازيابي اين فلزات گرانبها كه از نظر اقتصادي نيز توجيه پذير ميباشند پژوهش هاي فراواني در زمينه انتخاب روشي مناسب جهت بازيافت اين فلزات در دنيا و ايران صورت گرفته است.
يكي از اين فلزات نقره بكار رفته در تهيه و ظهور فيلم هاي عكاسي و راديولوژي است.
(Silver Recycling)
ابتدايي ترين روش براي استخراج نقره از اين فيلمها سوزاندن آنهاست كه همانطور كه مستحضر هستيد جدي ترين مسائل و مشكلات را در زمينه آلودگي هوا به وجود مياورند.
من با توجه به اين امر مهم قصد دارم پژوهشي در اين مورد داشته باشم.
از تمامي اساتيد ودانشجويان خواهشمندم كه من را با اطلاعات و راهنمايي هاي خود ياري نمايند.
viva_4ever
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام کاربر محترم شما میتوانید به مقاله مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح بازیابی نقره از فیلم و محلول های ظهور فیلم عکاسی و رادیولوژی که در لینک ذیل موجود است مراجعه نمایید
لینک مستقیم آزاد(بدون محدودیت) دانلود مقاله مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح بازیابی نقره از فیلم و محلول های ظهور فیلم عکاسی و رادیولوژی از سایت موژ - مهندسی بهداشت، ایمنی و محیط زیست
لینک مستقیم آزاد(بدون محدودیت) دانلود فایل پی دی اف مقاله مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح بازیابی نقره از فیلم و محلول های ظهور فیلم عکاسی و رادیولوژی از سایت موژ - مهندسی بهداشت، ایمنی و محیط زیست
البته مستحضر هستید که رمز عبور فایلهای سایت یکی از دامنه ها یعنی http://www.mozh.org یا http://www.mozh.ir میباشد.
لینک مستقیم آزاد(بدون محدودیت) دانلود مقاله مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح بازیابی نقره از فیلم و محلول های ظهور فیلم عکاسی و رادیولوژی از سایت موژ - مهندسی بهداشت، ایمنی و محیط زیست
لینک مستقیم آزاد(بدون محدودیت) دانلود فایل پی دی اف مقاله مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح بازیابی نقره از فیلم و محلول های ظهور فیلم عکاسی و رادیولوژی از سایت موژ - مهندسی بهداشت، ایمنی و محیط زیست
البته مستحضر هستید که رمز عبور فایلهای سایت یکی از دامنه ها یعنی http://www.mozh.org یا http://www.mozh.ir میباشد.
شما دسترسی جهت مشاهده فایل پیوست این پست را ندارید.
-
- جدید
- تماس:
-
- جدید
- تماس:
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re:
سپاس و ضمن پوزش بدلیل دیر هنگام شدن پاسخ بدلیل تعویض پرتال سایت، به اطلاع میرساند که فایل مذکور اصلاح شد مجددا سعی نمایید.javid_entezar نوشته شده:با درود و تبریکات آغاز سال نو
جناب مهندس گویا مشکلی در فایل مورد نظر هست که با پسورد اکسترکت نمیشود
لطف میکنید اگر بررسی نمایید.
سپاس .
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان