[JUSTIFY][font=Tahoma,sans-serif]محققان هشدار دادند: مصرف سوسیس و کالباس خطر بروز سرطان مثانه را 30 درصد افزایش میدهد[/font][font=Tahoma,sans-serif].[/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma,sans-serif]این محققان تاکید کردند: مواد افزودنی که در گوشتهای فرآوری شده شامل سوسیس و کالباس استفاده میشوند، خطر ابتلا به این سرطان را تشدید میکنند. محققان در تشریح این اثرگذاری متذکر شدند که نمکهایی مثل نیتریت سدیم و نیترات سدیم در این غذاها میتوانند با اسید معده واکنش انجام داده و در طول فرآیند هضم و جذب غذا، مواد سرطانی را تشکیل دهند[/font][font=Tahoma,sans-serif]...[/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma,sans-serif]در این پژهش دانشمندان انستیتو ملی سرطان در راکویل آمریکا، رابطه بین مصرف افزودنیهای گوشتی و خطر بروز سرطان مثانه را مورد ارزیابی قرار دادند.[/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma,sans-serif]البته [COLOR=#NaNNaNNaN]نوع گیاهی سوسیس و کلباس و همبرگر[/COLOR] نیز وجود دارد که از سویا و قارچ تولید می شود و دارای هیچ گونه مواد حیوانی نمی باشد و همچنین هیچ گونه مواد افزودنی و نیترات و مواد مضری که در غذاهای فراوری شده وجود دارد را ندارد. و [COLOR=#NaNNaNNaN]سالم و مقوی[/COLOR] و خوشمزه است. که در ایران نیز وجود دارد و شما می توانید آنها را از فروشگاه های مواد گیاهی در ایران خریداری کنید.[/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma,sans-serif]منبع:www.phce.org[/font][/JUSTIFY]
مضرات سوسیس و کالباس گوشتی
مدیر انجمن: naderloo
-
- جدید
- پست: 22
- تاریخ عضویت: 17 نوامبر 2010 00:00
- حالت من: Badhal
- تماس:
- naderloo
- مدیر کل
- پست: 2793
- تاریخ عضویت: 08 نوامبر 2008 00:00
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re: مضرات سوسیس و کالباس گوشتی
مصرف زياد سوسيس و كالباس، سرطان زا است
[JUSTIFY]تهران- آزمايشگاه كنترل مواد غذايي معاونت غدا و داروي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: مصرف زياد سوسيس و كالباس كه براي ماندگاري بيشتر به آن نيترات افزوده ميشود براي سلامت دستگاه گوارش مناسب نيست و از طرفي مصرف بيش از حد آن ميتواند منجر به ايجاد سرطان شود.
مصرف زياد سوسيس و كالباس، سرطان زا است
به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، مصرف نوشابههاي گازدار و حضور كمرنگ گروه شير و لبنيات در برنامه غذايي روزانه سبب شده در طول سالهاي گذشته تا 4 سانتيمتر از متوسط قد كودكان ايراني كاسته شود، از طرفي فسفر موجود در اين نوشيدنيها جذب كلسيم را در دستگاه گوارش كاهش داده و عارضهاي به نام پوكي استخوان را براي جامعه ايراني به ارمغان آورده است.
بنابراين گزارش، استفاده از روغنهاي غيراستاندارد آن هم با حرارت بالا كه به كرات مورد استفاده قرار ميگيرد مشكل ديگري است كه در مورد بعضي از ميان وعدهها وجود دارد. حرارت بالا در اين فرآوردهها منجر به تخريب برخي مواد مغذي شده و از طرف ديگر حرارت بالا كه منجر به دود كردن روغن ميشود و تركيباتي به نام آكرولئين توليد ميكند كه حتي تنفس آن نيز خطرناك است.
اين گزارش مي افزايد تنقلات نيز معمولاً داراي كالري بالا و درصد مواد مغذي كم هستند بدون اينكه نيازهاي تغذيهاي كودكان را تامين كنند، مصرف اين مواد يك حس سيري كاذب در افراد ايجاد مي كند و به مرور زمان باعث كمبودهاي تغذيهاي در كودك ميشود.
بر اساس اين گزارش، مواد افزودني هاي زيادي كه به انواع محصولات صنعتي از انواع كيك و بيسكويت، چيپس و پفك و انواع آبميوه اضافه ميشود مانند نگهدارندهها، شيرينكنندههاي مصنوعي، عطر و طعم دهندهها و رنگها ممكن است در كوتاه مدت اثري نداشته باشد يا مقدار آنها در مواد غذايي در حد استاندارد باشد ولي وقتي اين مواد را در كل دريافتهاي روزانه و حتي ماهانه در نظر گرفته شود ميتواند خطري براي سلامتي باشد بويژه اگر مصرف اين گونه از محصولات از سنين كودكي آغاز شده باشد. [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]تهران- آزمايشگاه كنترل مواد غذايي معاونت غدا و داروي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: مصرف زياد سوسيس و كالباس كه براي ماندگاري بيشتر به آن نيترات افزوده ميشود براي سلامت دستگاه گوارش مناسب نيست و از طرفي مصرف بيش از حد آن ميتواند منجر به ايجاد سرطان شود.
مصرف زياد سوسيس و كالباس، سرطان زا است
به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، مصرف نوشابههاي گازدار و حضور كمرنگ گروه شير و لبنيات در برنامه غذايي روزانه سبب شده در طول سالهاي گذشته تا 4 سانتيمتر از متوسط قد كودكان ايراني كاسته شود، از طرفي فسفر موجود در اين نوشيدنيها جذب كلسيم را در دستگاه گوارش كاهش داده و عارضهاي به نام پوكي استخوان را براي جامعه ايراني به ارمغان آورده است.
بنابراين گزارش، استفاده از روغنهاي غيراستاندارد آن هم با حرارت بالا كه به كرات مورد استفاده قرار ميگيرد مشكل ديگري است كه در مورد بعضي از ميان وعدهها وجود دارد. حرارت بالا در اين فرآوردهها منجر به تخريب برخي مواد مغذي شده و از طرف ديگر حرارت بالا كه منجر به دود كردن روغن ميشود و تركيباتي به نام آكرولئين توليد ميكند كه حتي تنفس آن نيز خطرناك است.
اين گزارش مي افزايد تنقلات نيز معمولاً داراي كالري بالا و درصد مواد مغذي كم هستند بدون اينكه نيازهاي تغذيهاي كودكان را تامين كنند، مصرف اين مواد يك حس سيري كاذب در افراد ايجاد مي كند و به مرور زمان باعث كمبودهاي تغذيهاي در كودك ميشود.
بر اساس اين گزارش، مواد افزودني هاي زيادي كه به انواع محصولات صنعتي از انواع كيك و بيسكويت، چيپس و پفك و انواع آبميوه اضافه ميشود مانند نگهدارندهها، شيرينكنندههاي مصنوعي، عطر و طعم دهندهها و رنگها ممكن است در كوتاه مدت اثري نداشته باشد يا مقدار آنها در مواد غذايي در حد استاندارد باشد ولي وقتي اين مواد را در كل دريافتهاي روزانه و حتي ماهانه در نظر گرفته شود ميتواند خطري براي سلامتي باشد بويژه اگر مصرف اين گونه از محصولات از سنين كودكي آغاز شده باشد. [/JUSTIFY]
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان