محدودیت در سایت با هدف افزایش مشارکت
مدیر انجمن: naderloo
-
- جدید
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: ایران - کرمان
- تماس:
سلام
سایت خوبی دارید و من خیلی وقته به آن سر میزنم!
اما این محدودیت 300 امتیازی، برای کسانی مثل من که تازه به این رشته وارد شده اند و با توجه به سابقه ی علمی ما (سال اول و دوم کارشناسی!!!) چطور توقع دارید که بتونند به ارائه مطلب و کسب امتیاز در سایت بپردازند؟
حال آنکه یکی از گروه هایی که مقالات موجود در سایت برای آن ها بسیار مفید و کاربردی است، همین تازه وارد های انی رشته اند!
آیا برای این موضوع هم فکری کرده اید؟
سایت خوبی دارید و من خیلی وقته به آن سر میزنم!
اما این محدودیت 300 امتیازی، برای کسانی مثل من که تازه به این رشته وارد شده اند و با توجه به سابقه ی علمی ما (سال اول و دوم کارشناسی!!!) چطور توقع دارید که بتونند به ارائه مطلب و کسب امتیاز در سایت بپردازند؟
حال آنکه یکی از گروه هایی که مقالات موجود در سایت برای آن ها بسیار مفید و کاربردی است، همین تازه وارد های انی رشته اند!
آیا برای این موضوع هم فکری کرده اید؟
Re: محدودیت در سایت با هدف افزایش مشارکت
سلام به همه دوستان مهندس با سواد(:
سایت خیلی خوبی دارید امیدوارم فرصت کنم زیاد بهش سر بزنم فکر کنم وقتی ترم تموم شد بتونم امتیازی که برا دانلود فایل لازمه رو بدست بیارم و فایلمو دانلود کنم به امید اون روز!!!!
سایت خیلی خوبی دارید امیدوارم فرصت کنم زیاد بهش سر بزنم فکر کنم وقتی ترم تموم شد بتونم امتیازی که برا دانلود فایل لازمه رو بدست بیارم و فایلمو دانلود کنم به امید اون روز!!!!
Re:
rafiee81 نوشته شده:با سلام و خسته نباشيد
تا به حال 5 يا 6 فايل با فرمت pdf و ppt در سايت آپلود نموده ام ولي امتيازي اضافه نگرديده است.
لطفاً رهنمود فرماييد.
دوست عزیز شما بوسیله تشکر های دیگر کاربران و همچنین با پاسخ صحیح به سولات هفته می توانید امتیاز کسب کنید.
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re: محدودیت در سایت با هدف افزایش مشارکت
سلام دوست عزیز کلیه محدودیت ها از سایت برچیده شده است و در حال حاضر برای دانلود فایلها نیازی به امتیاز نیست برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به:yakames نوشته شده:سلام به همه دوستان مهندس با سواد(:
گرامیداشت پنجمین سال تولد سایت
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان