زمان شروع آموزش طراحی شبکه فاضلاب با نرم افزار SewerCAD
مدیر انجمن: naderloo
قوانین انجمن
1.تهیه فایل های راهنما و نصب SewerCAD و اتوکد (2007 به بالا) همچنین آشنایی کار با اتوکد برای آموزش ضروری می باشد.
2.نصب مجموعه Office آفیس (2007 به بالا)
3.نرم افزار SewerCAD 5.0 (قابل نصب روی ویندوز xp و 2000)
4.توجه:(دوستانی که ویندوز xp ندارند می تونند با نرم افزار های ویندوز مجازی،ویندوز XP رو بدون هیچ مشکلی و به صورت مجازی روی سیستمشون نصب کنند و نرم افزار SewerCAD 5.0 رو داخل محیط xp شون نصب کنند.)
5..نصب نرم افزار ArcGis (ورژن 9 به بالا)
1.تهیه فایل های راهنما و نصب SewerCAD و اتوکد (2007 به بالا) همچنین آشنایی کار با اتوکد برای آموزش ضروری می باشد.
2.نصب مجموعه Office آفیس (2007 به بالا)
3.نرم افزار SewerCAD 5.0 (قابل نصب روی ویندوز xp و 2000)
4.توجه:(دوستانی که ویندوز xp ندارند می تونند با نرم افزار های ویندوز مجازی،ویندوز XP رو بدون هیچ مشکلی و به صورت مجازی روی سیستمشون نصب کنند و نرم افزار SewerCAD 5.0 رو داخل محیط xp شون نصب کنند.)
5..نصب نرم افزار ArcGis (ورژن 9 به بالا)
زمان شروع آموزش طراحی شبکه فاضلاب با نرم افزار SewerCAD
...لطفاً توجه فرمایید:
در راستای تقویت سایت در زمینه آموزش مجازی بر آن شدیم تا دومین دوره آموزشی مجازی سایت را با عنوان دوره آموزشی طراحی شبکه های آب سطحی و فاضلاب را برگزار کنیم.
[HR]هدف دوره:
طراحی شبکه فاضلاب با استفاده از نرم افزار SewerCAD 5.0 به صورت کاملاً کاربردی و پیوسته
[HR]زمان دقیق شروع دوره:
[HIGHLIGHT=#ffc000] 24 تیرماه 1391[/HIGHLIGHT]
[HR]
=====> [HIGHLIGHT=#ffc000]تا قبل از شروع ،نظرات خود را، درباره چگونگی این دوره ،در همین تاپیک بیان کنید[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffc000].[/HIGHLIGHT]
[HR]
در راستای تقویت سایت در زمینه آموزش مجازی بر آن شدیم تا دومین دوره آموزشی مجازی سایت را با عنوان دوره آموزشی طراحی شبکه های آب سطحی و فاضلاب را برگزار کنیم.
[HR]هدف دوره:
طراحی شبکه فاضلاب با استفاده از نرم افزار SewerCAD 5.0 به صورت کاملاً کاربردی و پیوسته
[HR]زمان دقیق شروع دوره:
[HIGHLIGHT=#ffc000] 24 تیرماه 1391[/HIGHLIGHT]
[HR]
=====> [HIGHLIGHT=#ffc000]تا قبل از شروع ،نظرات خود را، درباره چگونگی این دوره ،در همین تاپیک بیان کنید[/HIGHLIGHT][HIGHLIGHT=#ffc000].[/HIGHLIGHT]
[HR]
آخرین ويرايش توسط 1 on hesadat, ويرايش شده در 12.
[CENTER]============================================
تشکر شما = دلگرمی ما
============================================[/CENTER]محسن عباسی فرد...
moh3n.abfa87@gmail.com
تشکر شما = دلگرمی ما
moh3n.abfa87@gmail.com
Re: آموزش فرآیندهای تصفیه آب و فاضلاب (دومین دوره آموزش مجاز
با تشكر از شما اينجانب منتظر شروع دوره مي باشم لطفا در موقع شروع دوره پيامي به اينجانب ارسل گردد .
سلام
خيلي مشتاقم در اين دوره شركت كنم .منتظر خبر هستم.
با تشكر
خيلي مشتاقم در اين دوره شركت كنم .منتظر خبر هستم.
با تشكر
سلام
میشه تاریخه شروع رو اعلام کنید...
میشه تاریخه شروع رو اعلام کنید...
با سلام و آروزی توفیق
اقدام ارزشمند است. لطفا اعلام نمائید زمان برگزاری این دوره آموزشی چه موقع خواهد بود.
با تشکر از زحمات شما
اقدام ارزشمند است. لطفا اعلام نمائید زمان برگزاری این دوره آموزشی چه موقع خواهد بود.
با تشکر از زحمات شما
..
دوستان عزیز ، همون طور که در پست اول ذکر شده :
زمان دقیق شروع دوره،پس از اتمام دوره مجازی آموزش نرم افزار egout ، خواهد بود.
به هنگام شروع دوره حتماً پیغامی به دوستان ارسال خواهد شد.
مرسی و موفق باشید
دوستان عزیز ، همون طور که در پست اول ذکر شده :
زمان دقیق شروع دوره،پس از اتمام دوره مجازی آموزش نرم افزار egout ، خواهد بود.
به هنگام شروع دوره حتماً پیغامی به دوستان ارسال خواهد شد.
مرسی و موفق باشید
[CENTER]============================================
تشکر شما = دلگرمی ما
moh3n.abfa87@gmail.com
تشکر شما = دلگرمی ما
moh3n.abfa87@gmail.com
- azin125125
- جدید
- تماس:
به منم خبر بدید
متشکرم
متشکرم
خیلی عالی است لطفا زمان برگزاری به من هم اطلاع بدین
با تشکر از شما
با تشکر از شما
-
- جدید
- حالت من: Badhal
- تماس:
ممنون میشم اگه برای من هم پیامی ارسال شود حتما شرکت خواهم کرد
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
با سلام و ضمن تشکر
دوستان در زیر ویرایشگر مطالب که توسط ان مطالب خود را تایپ مینمایید بخشی وجود دارد با نام تنظیمات که یکی از بخش های آن تنظیم درصورتي که به مبحث پاسخ داده شد مرا باخبر کن ! است
یعنی شما با تیک این گزینه بلافاصله پس از پاسخ به تاپیک مذکور از طریق ایمیل از آن باخبر می شوید لذت پیشنهاد میکنم گزینه مذکور را فعال کنید تا در از ارائه پاسخ ها به این پست با خبر شوید.
دوستان در زیر ویرایشگر مطالب که توسط ان مطالب خود را تایپ مینمایید بخشی وجود دارد با نام تنظیمات که یکی از بخش های آن تنظیم درصورتي که به مبحث پاسخ داده شد مرا باخبر کن ! است
یعنی شما با تیک این گزینه بلافاصله پس از پاسخ به تاپیک مذکور از طریق ایمیل از آن باخبر می شوید لذت پیشنهاد میکنم گزینه مذکور را فعال کنید تا در از ارائه پاسخ ها به این پست با خبر شوید.
اگر امکان داره از تئوری کمی دور شویم و به واقعیت پروژه های طراحی اب و فاضلاب با بیان روشهای مختلف روشهای نوین و... بیردازیم سرفصل اموزش دوره رادیدم بنظرم در هر کتابی میتوان پیدایشان کرد.حال اینکه در مقام یک طراح شما با مشکلات زیادی هنگام طرح زدن و دفاع از طرحتان مواجه هستید.چیزی که شاید در کتابها اصلا نباشد. بهتر است دوره های اموزشی بیشتر عملیاتی باشد تا اکادمیک. ممنون.
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام، کاملا درست میفرمایید ولی دوست گرامی باید کلیه دوستان در این زمینه مشارکت نمایند اگر به تاپیک ارسال نمونه پروژه هاي طراحي تصفيه خانه آب و فاضلاب و...heliana نوشته شده:اگر امکان داره از تئوری کمی دور شویم و به واقعیت پروژه های طراحی اب و فاضلاب با بیان روشهای مختلف روشهای نوین و... بیردازیم سرفصل اموزش دوره رادیدم بنظرم در هر کتابی میتوان پیدایشان کرد.حال اینکه در مقام یک طراح شما با مشکلات زیادی هنگام طرح زدن و دفاع از طرحتان مواجه هستید.چیزی که شاید در کتابها اصلا نباشد. بهتر است دوره های اموزشی بیشتر عملیاتی باشد تا اکادمیک. ممنون.
مراجعه بفرمایید سعی شده تجربیات عملی دوستان در خصوص طراحی پروژه های آب و فاضلاب در اختیار بازدیدکنندگان سایت قرار بگیرد ولی ایرادی هم به اعضاء وارد است که از با اشتراک گذاشتن تجربیات خود یا واهمه دارند و یا خودداری مینمایند به هر حال سعی ما بر این است که مطالب کاملا کاربردی در اختیار دوستان قرار گیرد حتی شما میتوانید به تاپیک دانلود و آموزش نرم افزار طراحـی شبـکه فاضلاب EGOUT که توسط طراح نرم افزار ارائه میشود مراجعه نمایید و ببینید که فعالیت دوستان چقدر اندک است تاپیک مذکور نزدیک به 8000 بار بازدید داشته است ولی مشارکت بسیار اندک است
به هر حال امیدواریم سایت با مشارکت اعضاء به پیشرفت های بیشتری نائل آید.
-
- جدید
- تماس:
از زحمات شما در جهت ارتقای سطح دانش اعضاء سپاسگذارم.
سلام
من هم علاقمندم در این دوره شرکت کنم
با تشکر
من هم علاقمندم در این دوره شرکت کنم
با تشکر
با عرض سلام و تشکر
سرفصل اعلام شده عمدتا در سیستمهای تصفیه آب کاربرد دارند در خصوص فرایندهای تصفیه فاضلاب کی دوره برگزار می شود؟
سرفصل اعلام شده عمدتا در سیستمهای تصفیه آب کاربرد دارند در خصوص فرایندهای تصفیه فاضلاب کی دوره برگزار می شود؟
ببخش تا بخشیده شوی
موفق باشید
رضا اسحاقی
موفق باشید
رضا اسحاقی
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان