با احترام
همیشه برام سوال بوده چرا رشته بهداشت محیط در مقاطع ارشد و دکترا نیز به صورت تخصصی نیست.
چرا در مقاطع بالا گرایش بندی صورت نمی گیرد.
حداقل 4 گرایش برای تخصصی کردن این رشته وجود دارد. آلودگی هوا، آب و فاضلاب، پسماند و کلیات بهداشت محیط و عمومی و یا هر چیز دیگر
علاوه براینکه انگیزه دانشجو ازبین می رود، متخصص نیز تربیت نمی شود!!!!!!
البته سالهاست سیستم آموزشی با مشکل مواجهه است.
این که شخصی می تواند هم آلودگی هوا تدریس کند هم تصفیه فاضلاب اصلا هنر نیست بلکه برعکس !!!!!!!!
از دوستان می خواهم نظرات خود را درباره این موضوع با صراحت بیان کنند. بویژه اساتید و مسئولین
چرا رشته بهداشت محیط در تحصیلات تکمیلی گرایش بندی نشده؟
مدیر انجمن: naderloo
چرا رشته بهداشت محیط در تحصیلات تکمیلی گرایش بندی نشده؟
F.ghanbari8@gmail.com
Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication
Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re: چرا رشته بهداشت محیط در تحصیلات تکمیلی گرایش بندی نشده؟
سلام، به نکته خوبی اشاره کردید
با پیشنهاد شما کاملا موافقم
اینکه حداقل 4 گرایش شامل آلودگی هوا، آب و فاضلاب، پسماند و کلیات بهداشت محیط و ... برای رشته بهداشت محیط در نظر گرفته شود سبب حل خیلی از مشکلات این رشته خواهد شد.
با پیشنهاد شما کاملا موافقم
اینکه حداقل 4 گرایش شامل آلودگی هوا، آب و فاضلاب، پسماند و کلیات بهداشت محیط و ... برای رشته بهداشت محیط در نظر گرفته شود سبب حل خیلی از مشکلات این رشته خواهد شد.
- navidsafavy
- آماتور
- تماس:
Re: چرا رشته بهداشت محیط در تحصیلات تکمیلی گرایش بندی نشده؟
سلامfarshid نوشته شده:با احترام
همیشه برام سوال بوده چرا رشته بهداشت محیط در مقاطع ارشد و دکترا نیز به صورت تخصصی نیست.
چرا در مقاطع بالا گرایش بندی صورت نمی گیرد.
حداقل 4 گرایش برای تخصصی کردن این رشته وجود دارد. آلودگی هوا، آب و فاضلاب، پسماند و کلیات بهداشت محیط و عمومی و یا هر چیز دیگر
علاوه براینکه انگیزه دانشجو ازبین می رود، متخصص نیز تربیت نمی شود!!!!!!
با تشکر از فرشید عزیز
درست هست متخصص تربیت نمی شود.....چطور کسی می توانند هم متخصص هوا باشد و هم زباله یا متخصص آب و هم فاضلاب ویا متخصص بهداشت مواد غذایی و هم بهداشت پرتو ها و هم بهداشت اماکن (مسکن) و هم ...........
چیزی که مبرهن هست این است که ما داریم یک راه اشتباه را طی می کنیم
به راستی چرا؟
به نظر شما ایا مسئولان در حد من و شما نیستن که این ایراد را ببینند؟.......و اگر می بینند ایا دست روی دست گذاشتند ؟........یعنی اگر دست روی دست گذاشتند خیالشان(وجدانشان)آسوده است؟
این کار حداقل باید 10 سال پیش انجام می شد......یعنی حتی نمی توانند از کشورهای دیگر کپی برداری کنند.......به نظرم این کپی برداری شرافتمندانه ترین نوع کپی برداری در کتاب گینس میشد.....
چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
سید نوید صفوی
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
سید نوید صفوی
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان