مهندسین محترم سلام.
در رابطه با پرتو های مایکروویو، دستگاه های مایکروویو ،فواید ،مضرات و مخاطراتش اطلاعات می خوام.
امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه!!!!!!!!!
این رو هم بگم که دنبال مطالب به روز هستم.
سپاس.
درخواست مقاله بررسی مزایا ومعایب فرهای مایکروویو خانگی
مدیر انجمن: naderloo
درخواست مقاله بررسی مزایا ومعایب فرهای مایکروویو خانگی
چه زیباست بخاطر تو زیستن ...و برای تو ماندن... به پای تو بودن... و به عشق تو سوختن !
- naderloo
- مدیر کل
- پست: 2793
- تاریخ عضویت: 08 نوامبر 2008 00:00
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
بررسی مزایا ومعایب فرهای مایکروویو خانگی
بررسی مزایا ومعایب فرهای مایکروویو خانگیameneh نوشته شده:مهندسین محترم سلام.
در رابطه با پرتو های مایکروویو، دستگاه های مایکروویو ،فواید ،مضرات و مخاطراتش اطلاعات می خوام.
امیدوارم کسی بتونه کمکم کنه!!!!!!!!!
این رو هم بگم که دنبال مطالب به روز هستم.
سپاس.
موادی توسط پرتوهای مایکروویو گرم می شوند که قادر باشند این امواج را جذب نمایند وموادی پرتوهای مایکروویو را جذب می کنند که دارای رطوبت یا آب باشند ،پس فلزات ،یا شیشه وپلاستیک وغیره که فاقد رطوبت باشند ، توسط مایکروویوگرم نمی شوند .
بررسی مزایا ومعایب فرهای مایکروویو خانگی
● مقدمه
مایکروویو چیست ؟ مایکروویو جزو امواج مغناطیسی (غیر یونساز) است (مانند نور) که فرکانس امواج آن بسیار بالاست .
▪ پرتوهای الکترومغناطیسی :
پرتوهای غیریونیزان (غیریونساز) بخشی از پرتوهای الکترو مغناطیسی هستند که انرژی آنها برای یونیزاسیون ماده کافی نمی باشد .طول موج این پرتوها بلندتر از ۱۰۰ نانو متر می باشد .
انواع پرتوهای غیر یونیزان برحسب طول موج عبارتند از :
پرتو فرابنفش ازطول موج ۱۰۰ تا ۴۰۰ نانومتر
پرتو مرئی (نور معمولی ) ۴۰۰تا ۷۵۰ نانومتر
پرتو مادون قرمز ۷۵۰ نانومتر تا ۳ میلی متر
پرتومیکروویو ۳ میلی متر تا ۱ متر
امواج با فرکانس رادیویی ۱ متر تا ۱ کیلومتر
امواج بافرکانس کم، بسیار کم و بی نهایت کم از ۱ کیلومتر تا بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر (۱)
● مایکروویوچگونه باعث گرم شدن می شود ؟
موادی توسط پرتوهای مایکروویو گرم می شوند که قادر باشند این امواج را جذب نمایند وموادی پرتوهای مایکروویو را جذب می کنند که دارای رطوبت یا آب باشند ،پس فلزات ،یا شیشه وپلاستیک وغیره که فاقد رطوبت باشند ، توسط مایکروویوگرم نمی شوند .
بنابراین درفرهای مایکروویو تنها موادغذایی گرم می شوند ، به این مفهوم که با نفوذ پرتوهای مایکروویو در غذا ، مولکولهای آب موجود در غذا متناسب با فرکانس امواج ورودی نوسان می کنند که در اثر این نوسانات ، بین مولکولها اصطکاک ایجاد می شود واین اصطکاک موجب تولید گرما می شود .گرمای تولید شده بستگی به مقدار آب موجود در ماده غذایی دارد. پس هرچقدر ماده غذایی آب بیشتری داشته باشد در فر مایکروویو زودتر پخته می شود .( به همین دلیل سبزیجات درفرهای مایکروویو سریع تر می پزند) .
● پرتوهای مایکروویو برای انسان چه خطراتی دارد؟
امواج مایکروویو قادرند دربافتهای بدن انسان نیز مانند مواد غذایی تولید گرما کنند که در این صورت باعث سوختگی می شوند .
● مزایای فرهای مایکروویوکدام است ؟
انرژی پرتوهای مایکروویو تنها توسط موادغذایی تبدیل به حرارت می شود .
غذای طبخ شده درفر مایکروویو خاصیت رادیو اکتیویته ندارد .
گرم شدن شیر وغذا توسط فر های مایکروویو این مزیت را دارد که به قند وپروتئین موجود آنها آسیب نمی رسد و همچنین ویتامین ها نیز کمتر از بین می روند .
مدت زمان طبخ درفرهای مایکروویو کوتاه است .
دراستفاده از فرهای مایکروویو افزودن آب به مواد ضروری نمی باشد .
اتلاف انرژی درفرهای مایکروویو بسیار کمتر از فرهای معمولی است .
محدودیتهای استفاده از فرهای مایکروویو در طبخ غذا :
گاهی غذا درفرهای مایکروویو همگن و یکدست پخته نمی شود و در نتیجه ممکن است برخی نقاط از مواد غذایی سرد یا نیمه پخت باقی بماند لذا برای پخت همگن ، اغلب لازم است غذا را برگردانید و یا هم بزنید .
حتی الامکان غذا را درظروف درب دار طبخ نمائید .
درب ظروف باید طوری باشد که بخار به آرامی ازآن خارج گردد .
اگر روی ظروف را با پوشش مخصوص می پوشانید بایستی پوشش را سوراخ نموده تا امکان خروج بخار وجود داشته باشد .
هرچند وقت یکبار غذا را به هم زده و یا آن را زیر رو کنید .
قطعات بزرگ گوشت را با توان ۱۰۰% طبخ نمائید . بهتر است این قطعات با توان ۵۰% و در زمان طولانی تر طبخ شوند .
هرگز غذای نیمه پخت توسط مایکروویو را دریخچال نگهداری نکنید .
مواد غذایی را قبل از قرار دادن در فر مایکروویو از پوشش (لفافه)که هنگام انجماد روی آن بوده است خارج کنید .
بعد از خارج کردن از حالت انجماد موادغذایی ، بلافاصله آن را طبخ نمائید .
قبل از مصرف غذای گرم شده درفر مایکروویو ، حداقل ۳۰ ثانیه صبر کنید .
نکات ایمنی در استفاده از فرهای مایکروویو:
فویل آلومینیوم نباید با بدنه فر برخورد و یا خیلی نزدیک باشد .
ظروفی که دارای درب محکم و بدون روزنه و یا ظروف دارای پوشش کاملا بسته را در فرهای مایکروویو به کار نگیرید .
در فرهای مایکروویو ظروف شیشه ای نشکن و یا کاغذ و پلاستیک مخصوص استفاده کنید .
برای پختن و یا گرم کردن موادی که دارای پوست می باشند مانند گوجه فرنگی و سیب زمینی وغیره ، روی پوست آنها چند سوراخ ایجاد نمائید .
هرگز فر مایکروویو را خالی روشن نکنید .
برای جلوگیری از خطرات ناشی از روشن شدن احتمالی فر خالی ، می توانید همیشه یک لیوان آب داخل فر بگذارید .
هرگز قوطی های کنسرو یا قوطی وشیشه های دربسته محتوی مواد غذایی را در فر قرار ندهید ، زیرا ممکن است منفجر شده و به افراد آسیب برساند.
ازیک پریز برق به طور مشترک برای فر و دستگاههای دیگر استفاده نکنید .
قفل ایمنی درب فر را دستکاری نکنید .
هرگز فر را بادرب باز ( ویا وقتیکه درب فر کاملا بسته نمی شود ) استفاده نکنید .
هرگز تخم مرغ درسته را در فر قرار ندهید .
پوشش های پلاستیکی معمولی و یا ظروف پلاستیکی را در فرهای مایکروویو استفاده نکنید
نویسندگان : مـهـدی رفیعی ،محمدجوادمحمدی
این مطالب از جستجو در اینترنت بدست آمده ولی یکی از دوستان که در این خصوص خیلی فعالیت کرده اند آقای مهندس گورانی هستند، امیدوارم این مبحث را ببینند و پاسخ های مناسب تری ارائه کنند.
- naderloo
- مدیر کل
- پست: 2793
- تاریخ عضویت: 08 نوامبر 2008 00:00
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
شناخت بيشتر از مايکروويو و نکات ايمني
[JUSTIFY]اجاق هاي مايکروويو به جزئي از زندگي مدرن تبديل شده اند اما آيا وقت آن نرسيده که در مورد خطرات احتمالي اين وسايل آشپزي تحقيقات بيشتري صورت گيرد و آگاهي هاي بيشتري به مصرف کنندگان داده شود؟
سياست سود جويانه دولت ها به ويژه امريکا و طبيعت ساده انديش بشر که همواره به دولت هاي خود اعتماد مي کند مانع آشکار شده حقايق مي شوند به همين دليل مردم نا اگاهانه و شادمان همچنان وهنوز از اجاق هاي مايکروويو استفاده مي کنند , بدون آنکه از تاثيرات سو» و خطرات آن اطلاعي داشته باشند. اشعه هاي مايکروويو مولکول هاي غذاي در حال پخت را بمباران و آنها را به مولکول هاي قطبي اي تبديل ميکنند که در هر ثانيه با همان فرکانس ميليون ها بار تغيير قطب مي هند. از انجايي که مردم غذاهاي طبخ شده به وسيله مايکروويو را به مصرف مي رسانند , آيا نبايد در باره تاثير اشعه مايکروويو بر غذا نيز تحقيقاتي صورت گيرد؟
بيش از 90 در صد از مردم امريکا و کانادا در منازل خود براي تهيه غذا از مايکروويو استفاده مي کنند . در حقيقت کمترخانه يا رستوراني است که ماکروويو نداشته باشد زيرا در مقايسه با ساير وسايل کنوني براي طبخ غذا اجاق هاي مايکروويو انرژي کمتري مصرف مي کنندو رفاه بيشتري فراهم مي اورند . عموم مردم بر اين باورند که صرف نظر از آن که مايکروويو غذا را چگونه گرم مي کند يا مي پزد هيچ گونه تاثير منفي بر خود غذا يا سلامت مصرف کننده آن ندارد . آيا ممکن است که ميليون ها نفر از مردم از روي نا آگاهي سلامتشان را فداي راحتي استفاده از مايکروويو کنند؟ چرا اتحاد جماهير شوروي در سال 1976 استفاده از اين وسيله را ممنوع کرد؟ چه کسي مايکروويو را اختراع کردو چرا ؟ پاسخ اين سوالات ممکن است باعث شوکي شود که مايکروويوي راکه مدت ها است از وسائل ضروري آشپزخانه شماست به زباله دان بسپاريد . اما از سوي ديگر اگر اين وسيله هر گونه ضروري به همراه داشت, دولت کانادا يا آمريکا هرکز به توليد کنندگان آن اجاره ورود به بازار نمي دادند, مي دادند؟
بدون توجه به آنچه که رسما از جانب مقامات و مسئولان درباره مايکروويوها اعلام شده است , تعدادي از محققان براساس نتايج مطالعات صورت گرفته و روشن شدن حقيقت , خود استفاده از اين وسيله را متوقف کرده اند . هدف از جمع آوري اين اطلاعات اين است که شواهد و دلايل به دست آمده را در اختيار شما قرار دهيم , شواهدي که نشان مي دهند نحوه پخت غذا در مايکروويو نه تنها طبيعي نيست که بهداشتي نيز نبوده و براي سلامت بدن انسان به مراتب خطرناک تر از آن است که بتوان تصور کرد.
چه کسي اجاق مايکروويو را اختراع کرد؟
مايکروويو را ابتدا نازي ها در ايام جنگ جهاني براي داشتن اجاقي قابل حمل و نقل با نام rbiomissor اختراع کردند و در زمان حمله به شوروي سابق براي پختن غذا مورد استفاده قرار دادند. بعد از جنگ قواي متفقين مدارکي از تحقيقات پزشکي انجام شده در مورد مايکروويو توسط الماني ها را کشف کردند. اين مدارک به همراه چند دستگاه ماکروويو به منظور تحقيقات بيشتر به ساختمان وزارت جنگ امريکا منتقل شد. روس ها نيز تعدادي از اين مايکروويو ها را به دست آوردند و در مورد تاثيرات بيولوژيکي آنها تحقيقات کاملي انجام دادند . پس از اشکار شدن نتايج اين مطالعات استفاده از مايکروويو در کشور شوروي غير قانوني اعلام شد. در ضمن روس ها در باره خطرات آن براي سلامت موجودات زنده و محيط زيست به جهان هشدار دادند. دانشمندان ساير کشورهاي اروپاي شرقي نيز گزارش هايي مشابه را درباره زيان هاي ناشي از پرتو هاي تابشي مايکروويو ارائه دادند و استفاده از اين وسيله را در کشورهاي خود بسيار محدود کردند,اما امريکا گزارش هاي انها را نپذيرفت , گرچه سازمان حفاظت از محيط زيست تخمين زد که فرکانس پرتوهاي مايکروويو در امريکا سالانه 15 در صد افزايش مي يابد .
اجاق هاي مايکروويو چگونه کار مي کنند؟
مايکروويو درست مانند امواج نور و امواج راديويي نوعي انرژي الکترومغناطيسي است . اين امواج درواقع امواجي با طول موج بسيار کوتاه از انرژي الکترومغناطيسي هستند که با سرعت و نور حرکت مي کنند . از اين امواج براي ارسال برنامه هاي راديو , تلويزيون , اطلاعات رايانه اي و سيگنال هاي تلفن استفاده مي شود . اما اين کلمه در ذهن ما به مفهوم دستگاه طبخ غذا جا افتاده است. پرتو هاي مايکروويو فعل و انفعالاتي روي مولکول هاي غذا انجام مي دهند و با هر سيکل گردشي , موج پولاريته بار مولکول ها را از مثبت به منفي تغيير مي دهند . در اجاق مايکروويو اين تغييرات پولاريته در هر ثانيه ميليون ها بار رخ مي دهند. برخي از مولکول هاي غذا به ويژه مولکول هاي آب , داراي دو انتهاي مثبت و منفي هستند , درست به همان صورتي که يک قطعه آهن ربا داراي دو قطب شمال و جنوب است . پرتو هاي مايکروويو مولکول هاي غذاي در حال پخت را بمباران و آنها را به مولکول هاي قطبي اي تبديل مي کنند که در هر ثانيه با همان فرکانس , ميليون ها بار تغيير قطب مي دهند . همه اين تحريکات , باعث ايجاد اصطحکاک و در نتيجه گرما شده و غذا را گرم مي کند, اين اصطحکاک همچنين موجب آسيب جدي همچون متلاشي کردن يا از شکل انداختن سلولهاي اطراف مي شود که با نام علمي ايزومريسم ساختاري معروف است.
اسامي متعددي در وصف امواج الکترومغناطيسي آمده است , که يکي از اين نامها پرتوزايي راديواکتيو يا توزيع انرژي با امواج الکترومغناطيسي است, پرتوزائي راديواکتيو بر اساس تعريف فيزيکي ان عبارت است از : انتشار امواج الکترومغناطيسي از اتم ها يا مولکول هاي مواد راديو اکتيو به دنبال تخريب هسته آنها . اين پرتوزايي , باعث يونيزاسيون مي شود و يونيزاسيون زماني رخ مي دهد که يک اتم حتي الکترون هايي دريافت مي کند يا از دست مي دهد به زبان ساده تر , يک دستگاه مايکروويو از طريق فرايند پرتوزايي , با تابش پرتوهاي الکترومغناطيسي ساختمان مولکول هاي غذا را تخريب کرده يا تغيير مي دهد. اگر توليد کنندگان اين وسيله از نام دقيق آن يعني اجاق پرتوزا استفاده مي کردند , به يقين قادر نبودند حتي يک عدد از آنها را به فروش برسانند . اما اين دقيقا همان چيزي است که مايکروويو ناميده مي شود . به ما گفته مي شود که پخت غذا از طريق مايکروويو با راديوتراپي يا درمان از طريق اشعه متفاوت است. هيچ مطالعه اي که دولت آمريکا تائيد کرده باشد و نشانگر مضر بودن اين وسيله باشد، تاکنون انجام نشده است، اما اين را نيز خوب مي دانيم که اعتبار مطالعات و تحقيقات مي تواند محدود باشدو گاهي اين مطالعات به طور عمد با دقت انجام نمي شود ! بي اعتباري بسياري از اين مطالعات تحقيقاتي بعدها ثابت مي شود و ما به عنوان مصرف کننده بايد براي قضاوت تا در جاتي از عقل سليم خود استفاده کنيم.
[/JUSTIFY]
سياست سود جويانه دولت ها به ويژه امريکا و طبيعت ساده انديش بشر که همواره به دولت هاي خود اعتماد مي کند مانع آشکار شده حقايق مي شوند به همين دليل مردم نا اگاهانه و شادمان همچنان وهنوز از اجاق هاي مايکروويو استفاده مي کنند , بدون آنکه از تاثيرات سو» و خطرات آن اطلاعي داشته باشند. اشعه هاي مايکروويو مولکول هاي غذاي در حال پخت را بمباران و آنها را به مولکول هاي قطبي اي تبديل ميکنند که در هر ثانيه با همان فرکانس ميليون ها بار تغيير قطب مي هند. از انجايي که مردم غذاهاي طبخ شده به وسيله مايکروويو را به مصرف مي رسانند , آيا نبايد در باره تاثير اشعه مايکروويو بر غذا نيز تحقيقاتي صورت گيرد؟
بيش از 90 در صد از مردم امريکا و کانادا در منازل خود براي تهيه غذا از مايکروويو استفاده مي کنند . در حقيقت کمترخانه يا رستوراني است که ماکروويو نداشته باشد زيرا در مقايسه با ساير وسايل کنوني براي طبخ غذا اجاق هاي مايکروويو انرژي کمتري مصرف مي کنندو رفاه بيشتري فراهم مي اورند . عموم مردم بر اين باورند که صرف نظر از آن که مايکروويو غذا را چگونه گرم مي کند يا مي پزد هيچ گونه تاثير منفي بر خود غذا يا سلامت مصرف کننده آن ندارد . آيا ممکن است که ميليون ها نفر از مردم از روي نا آگاهي سلامتشان را فداي راحتي استفاده از مايکروويو کنند؟ چرا اتحاد جماهير شوروي در سال 1976 استفاده از اين وسيله را ممنوع کرد؟ چه کسي مايکروويو را اختراع کردو چرا ؟ پاسخ اين سوالات ممکن است باعث شوکي شود که مايکروويوي راکه مدت ها است از وسائل ضروري آشپزخانه شماست به زباله دان بسپاريد . اما از سوي ديگر اگر اين وسيله هر گونه ضروري به همراه داشت, دولت کانادا يا آمريکا هرکز به توليد کنندگان آن اجاره ورود به بازار نمي دادند, مي دادند؟
بدون توجه به آنچه که رسما از جانب مقامات و مسئولان درباره مايکروويوها اعلام شده است , تعدادي از محققان براساس نتايج مطالعات صورت گرفته و روشن شدن حقيقت , خود استفاده از اين وسيله را متوقف کرده اند . هدف از جمع آوري اين اطلاعات اين است که شواهد و دلايل به دست آمده را در اختيار شما قرار دهيم , شواهدي که نشان مي دهند نحوه پخت غذا در مايکروويو نه تنها طبيعي نيست که بهداشتي نيز نبوده و براي سلامت بدن انسان به مراتب خطرناک تر از آن است که بتوان تصور کرد.
چه کسي اجاق مايکروويو را اختراع کرد؟
مايکروويو را ابتدا نازي ها در ايام جنگ جهاني براي داشتن اجاقي قابل حمل و نقل با نام rbiomissor اختراع کردند و در زمان حمله به شوروي سابق براي پختن غذا مورد استفاده قرار دادند. بعد از جنگ قواي متفقين مدارکي از تحقيقات پزشکي انجام شده در مورد مايکروويو توسط الماني ها را کشف کردند. اين مدارک به همراه چند دستگاه ماکروويو به منظور تحقيقات بيشتر به ساختمان وزارت جنگ امريکا منتقل شد. روس ها نيز تعدادي از اين مايکروويو ها را به دست آوردند و در مورد تاثيرات بيولوژيکي آنها تحقيقات کاملي انجام دادند . پس از اشکار شدن نتايج اين مطالعات استفاده از مايکروويو در کشور شوروي غير قانوني اعلام شد. در ضمن روس ها در باره خطرات آن براي سلامت موجودات زنده و محيط زيست به جهان هشدار دادند. دانشمندان ساير کشورهاي اروپاي شرقي نيز گزارش هايي مشابه را درباره زيان هاي ناشي از پرتو هاي تابشي مايکروويو ارائه دادند و استفاده از اين وسيله را در کشورهاي خود بسيار محدود کردند,اما امريکا گزارش هاي انها را نپذيرفت , گرچه سازمان حفاظت از محيط زيست تخمين زد که فرکانس پرتوهاي مايکروويو در امريکا سالانه 15 در صد افزايش مي يابد .
اجاق هاي مايکروويو چگونه کار مي کنند؟
مايکروويو درست مانند امواج نور و امواج راديويي نوعي انرژي الکترومغناطيسي است . اين امواج درواقع امواجي با طول موج بسيار کوتاه از انرژي الکترومغناطيسي هستند که با سرعت و نور حرکت مي کنند . از اين امواج براي ارسال برنامه هاي راديو , تلويزيون , اطلاعات رايانه اي و سيگنال هاي تلفن استفاده مي شود . اما اين کلمه در ذهن ما به مفهوم دستگاه طبخ غذا جا افتاده است. پرتو هاي مايکروويو فعل و انفعالاتي روي مولکول هاي غذا انجام مي دهند و با هر سيکل گردشي , موج پولاريته بار مولکول ها را از مثبت به منفي تغيير مي دهند . در اجاق مايکروويو اين تغييرات پولاريته در هر ثانيه ميليون ها بار رخ مي دهند. برخي از مولکول هاي غذا به ويژه مولکول هاي آب , داراي دو انتهاي مثبت و منفي هستند , درست به همان صورتي که يک قطعه آهن ربا داراي دو قطب شمال و جنوب است . پرتو هاي مايکروويو مولکول هاي غذاي در حال پخت را بمباران و آنها را به مولکول هاي قطبي اي تبديل مي کنند که در هر ثانيه با همان فرکانس , ميليون ها بار تغيير قطب مي دهند . همه اين تحريکات , باعث ايجاد اصطحکاک و در نتيجه گرما شده و غذا را گرم مي کند, اين اصطحکاک همچنين موجب آسيب جدي همچون متلاشي کردن يا از شکل انداختن سلولهاي اطراف مي شود که با نام علمي ايزومريسم ساختاري معروف است.
اسامي متعددي در وصف امواج الکترومغناطيسي آمده است , که يکي از اين نامها پرتوزايي راديواکتيو يا توزيع انرژي با امواج الکترومغناطيسي است, پرتوزائي راديواکتيو بر اساس تعريف فيزيکي ان عبارت است از : انتشار امواج الکترومغناطيسي از اتم ها يا مولکول هاي مواد راديو اکتيو به دنبال تخريب هسته آنها . اين پرتوزايي , باعث يونيزاسيون مي شود و يونيزاسيون زماني رخ مي دهد که يک اتم حتي الکترون هايي دريافت مي کند يا از دست مي دهد به زبان ساده تر , يک دستگاه مايکروويو از طريق فرايند پرتوزايي , با تابش پرتوهاي الکترومغناطيسي ساختمان مولکول هاي غذا را تخريب کرده يا تغيير مي دهد. اگر توليد کنندگان اين وسيله از نام دقيق آن يعني اجاق پرتوزا استفاده مي کردند , به يقين قادر نبودند حتي يک عدد از آنها را به فروش برسانند . اما اين دقيقا همان چيزي است که مايکروويو ناميده مي شود . به ما گفته مي شود که پخت غذا از طريق مايکروويو با راديوتراپي يا درمان از طريق اشعه متفاوت است. هيچ مطالعه اي که دولت آمريکا تائيد کرده باشد و نشانگر مضر بودن اين وسيله باشد، تاکنون انجام نشده است، اما اين را نيز خوب مي دانيم که اعتبار مطالعات و تحقيقات مي تواند محدود باشدو گاهي اين مطالعات به طور عمد با دقت انجام نمي شود ! بي اعتباري بسياري از اين مطالعات تحقيقاتي بعدها ثابت مي شود و ما به عنوان مصرف کننده بايد براي قضاوت تا در جاتي از عقل سليم خود استفاده کنيم.
[/JUSTIFY]
Re: درخواست مقاله بررسی مزایا ومعایب فرهای مایکروویو خانگی
توي مطالبي كه قبلا در اين باره خونده بودم استفاده از اين فرها رو توصيه نمي كرد. نظر شما جيه؟
چه زیباست بخاطر تو زیستن ...و برای تو ماندن... به پای تو بودن... و به عشق تو سوختن !
- naderloo
- مدیر کل
- پست: 2793
- تاریخ عضویت: 08 نوامبر 2008 00:00
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re: درخواست مقاله بررسی مزایا ومعایب فرهای مایکروویو خانگی
دوست گرامی با توجه به صحبتی که در این خصوص با آقای مهندس گورانی طرح شد این بود که دستگاههای مایکروویو نیز باید به صورت منظم از لحاظ میزان پرتوزایی مورد آزمایش قرار گیرند و در صورت قرار داشتن در رنج مجاز استفاده شوند.ameneh نوشته شده:توي مطالبي كه قبلا در اين باره خونده بودم استفاده از اين فرها رو توصيه نمي كرد. نظر شما جيه؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان