دعوت به همکاری با سایت انجمن علمی بهداشت محیط ایران
مدیر انجمن: naderloo
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
دعوت به همکاری با سایت انجمن علمی بهداشت محیط ایران
خدمت کلیه بازدیدکنندگان محترم
سلام علیکم:
طبق هماهنگی انجام شده کلیه کاربران سایت موژ که مایل به همکاری در سایت انجمن علمی بهداشت محیط ایران بوده و حائز شرایط ذیل هستند لطفا آمادگی خود را اعلام نمایند:
1.توانایی جمع آوری اخبار در حیطه تخصصی و فعالیت به عنوان خبرنگار
2.توانایی نویسندگی در سایت انجمن علمی بهداشت محیط ایران
3.توانایی اداره کردن تالار انجمن علمی بهداشت محیط ایران
4.توانایی پیگیری امور اجرایی انجمن علمی بهداشت محیط ایران
کلیه دوستان لطفا مشخصات تماس خود را از طریق بخش ارسال رزومه سایت جدید انجمن علمی بهداشت محیط ایران اعلام نمایند تا از آنان در جلسه ای که در هفته آینده در دفتر انجمن علمی بهداشت محیط ایران برگزار میگردد، دعوت به عمل آید.
با تشکر
سلام علیکم:
طبق هماهنگی انجام شده کلیه کاربران سایت موژ که مایل به همکاری در سایت انجمن علمی بهداشت محیط ایران بوده و حائز شرایط ذیل هستند لطفا آمادگی خود را اعلام نمایند:
1.توانایی جمع آوری اخبار در حیطه تخصصی و فعالیت به عنوان خبرنگار
2.توانایی نویسندگی در سایت انجمن علمی بهداشت محیط ایران
3.توانایی اداره کردن تالار انجمن علمی بهداشت محیط ایران
4.توانایی پیگیری امور اجرایی انجمن علمی بهداشت محیط ایران
کلیه دوستان لطفا مشخصات تماس خود را از طریق بخش ارسال رزومه سایت جدید انجمن علمی بهداشت محیط ایران اعلام نمایند تا از آنان در جلسه ای که در هفته آینده در دفتر انجمن علمی بهداشت محیط ایران برگزار میگردد، دعوت به عمل آید.
با تشکر
- 1290786100
- جدید
- تماس:
Re: دعوت به همکاری با سایت انجمن علمی بهداشت محیط ایران
اینجانب محمد حاتمی آمادگی خود را جهت همکاری با سایت انجمن علمی بهداشت محیط اعلام میکنم/ با تشکر
با سلام بنده نیز اعلام آمادگی می نمایم
با تشکر.
فقط باید در تهران فعالیت نماییم؟
با تشکر.
فقط باید در تهران فعالیت نماییم؟
اینجانب سعید راشدی اعلام آمادگی خود را بیان می نمایم
با تشکر
با تشکر
- mjsadeh
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Mashghool
- محل اقامت: سمنان
- تماس:
جناب اقای مهندس ندرلو
سلام علیکم
احتراماً به استحضار می رساند اینجانب محمد جواد ساده کارشناس بهداشت محیط شاغل در شبکه بهداشت و درمان و ساکن شهر مشهد آمادگی خود را جهت همکاری با انجمن علمی بهداشت محیط ایران اعلام می دارم. لازم به ذکر است که تلفن تماس و ایمیل اینجانب به صورت پیغام خصوصی برای حضرتعالی ارسال گردیده است.
سلام علیکم
احتراماً به استحضار می رساند اینجانب محمد جواد ساده کارشناس بهداشت محیط شاغل در شبکه بهداشت و درمان و ساکن شهر مشهد آمادگی خود را جهت همکاری با انجمن علمی بهداشت محیط ایران اعلام می دارم. لازم به ذکر است که تلفن تماس و ایمیل اینجانب به صورت پیغام خصوصی برای حضرتعالی ارسال گردیده است.
- naderloo
- مدیر کل
- تماس:
سلام دوستان لطفا مشخصات تماس و رزومه خود را به صورت پیام خصوصی ارسال نمایید
با سلام خدمت دوستان عزیز و مدیریت محترم
بنده کارشناس بهداشت محیط نیستم ولی طبیعت رو دوست دارم و به بهداشت وپاکیزگی محیط زیست رو دوست دارم
دوست دارم اگه کاری از دستم بر بیاد به صورت افتخاری در خدمت شما باشم
فقط من ساکن آذربایجان غریی هستم
یوسف شهباززاده
electronic_rayo@yahoo.com
بنده کارشناس بهداشت محیط نیستم ولی طبیعت رو دوست دارم و به بهداشت وپاکیزگی محیط زیست رو دوست دارم
دوست دارم اگه کاری از دستم بر بیاد به صورت افتخاری در خدمت شما باشم
فقط من ساکن آذربایجان غریی هستم
یوسف شهباززاده
electronic_rayo@yahoo.com
Salam man seed reza omidian az baboulsar amadegi hod ra barai hamkari ba anjomanv elm behdasht mohair Elam mikonam , ba tashakor omidian
- naderloo
- مدیر کل
- تماس:
hourab نوشته شده:Salam man seed reza omidian az baboulsar amadegi hod ra barai hamkari ba anjomanv elm behdasht mohair Elam mikonam , ba tashakor omidian
قانون نهم:از درج سوالات بصورت در اصطلاح پينگليش خودداري و اگر نمی توانید فارسی بنویسید برای تبدیل متن فینگلیش خود اینجا کلیک کنید، قوانین سایت را مطالعه نمایید.
با سلام
اینجانب علی کیهانی تا تجربه 20 ساله ، تمایل خود را به همکاری در زمینه آموزش و پیاده سازی کلیه سیستمهای مدیریت را اعلام می نمایم
اینجانب علی کیهانی تا تجربه 20 ساله ، تمایل خود را به همکاری در زمینه آموزش و پیاده سازی کلیه سیستمهای مدیریت را اعلام می نمایم
- naderloo
- مدیر کل
- تماس:
با سلام، و ضمن تشکر مشخصات کلیه علاقه مندان به همکاری با انجمن علمی بهداشت محیط ایران به دبیرخانه انجمن ارجاع داده شد از دوستانی که در این بخش تمایل به همکاری نمودند درخواست میکنیم مجددا
درخواست خود را از طریق فرم ارسال رزومه انجمن علمی بهداشت محیط ایران به دبیر خانه انجمن ارسال کنند
بدیهی است که دبیر خانه انجمن علمی بهداشت محیط ایران بلافاصله نسبت به هماهنگی جهت جذب همکاری های مذکور اقدام خواهد نمود.
درخواست خود را از طریق فرم ارسال رزومه انجمن علمی بهداشت محیط ایران به دبیر خانه انجمن ارسال کنند
بدیهی است که دبیر خانه انجمن علمی بهداشت محیط ایران بلافاصله نسبت به هماهنگی جهت جذب همکاری های مذکور اقدام خواهد نمود.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان