سلام ، آرزوی قبولی طاعات شما هم از درگاه خداوند متعال داریمMohammad Doleh نوشته شده:سلام جناب ندرلو.طاعات و عبادات مقبول درگاه حق
غرض از مزاحمت خواستم در صورت امکان منو کمک و راهنمایی کنید.دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی محیط زیست هستم و عنوان پایان نامه ام که احتمالا تا 2 ماه آینده از اون دفاع می کنم بررسی کیفی آب ورودی و خروجی به دو نوع دستگاه آب شیرین کن اسمز معکوس و تبخیری هستش.مشکلی که دارم اینه که نه دراستانداردهای ملی ایران و نه سازمان بهداشت جهانی وسازمان محیط زیست آمریکا نتونستم حد مجاز و مطلوب 3 تا از پارامترهایم را پیدا کنم.اگه مطلعید واصلا استانداردی در این زمینه وجود دارد مرا راهنمایی کنید
اول-حد مطلوب و مجاز دما در آب آشامیدنی
دوم-حد مطلوب و مجاز هدایت الکتریکی در آب آشامیدنی
سوم-حد مطلوب و مجاز سی او دی در آب آشامیدنی
با تشکر
اول در خصوص در خصوص حد مطلوب دما در آب آشامیدنی WHO یا سازمان بهداشت جهانی 10 تا 20 درجه سانتیگراد را پیشنهاد میکند و EC یا دستورالعمل های مجمع اروپایی درجه حرارت 8 تا 12 درجه سانتیگراد را پیشنهاد میکند
در خصوص حداکثر مجاز دما در آب آشامیدنی WHO یا سازمان بهداشت جهانی 32.3 تا 26.3 درجه سانتیگراد را پیشنهاد میکند و EC یا دستورالعمل های مجمع اروپایی درجه حرارت 25 تا 30 درجه سانتیگراد را پیشنهاد میکند
دوم در خصوص حد مطلوب و مجاز هدایت الکتریکی در آب آشامیدنی سازمان بهداشت جهانی استانداری پیشنهاد نکرده است ولی EC یا دستورالعمل های مجمع اروپایی حد مطلوب را 400 میکروموس را پیشنهاد میکند
سوم آب آشامیدنی باید داری COD=0 باشد