با سلام، به اطلاع کلیه بازدیدکنندگان و اعضاء سایت میرساند که در صورتیکه تمایل به همکاری در پروژه های استقرار و امکانسنجی HSE دارند به پست الکترونیک ارسالی به سایت موژ به شرح ذیل مراجعه نمایند.
ضمن تسلیت به مناسبت ایام تاسوعا و عاشورا و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، به اطلاع می رساند چنانچه از مشترکین و اعضای سایت آن مجموعه موژ تمایل به همکاری در پروژه های استقرار و امکانسنجی HSE دارند، ترتیبی نسبت به اطلاع رسانی به آن دوستان اتخاذ گردد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن 88103540 واحد جذب همکاری در پروژه های HSE تماس حاصل نمایند.با تقدیم احترام، امین پاداش
ضمن تشکر از آقای امین پاداش
درخواست همکاری در پروژه های استقرار و امکانسنجی HSE
مدیر انجمن: naderloo
Re: درخواست همکاری در پروژه های استقرار و امکانسنجی HSE
با سلام و درود
اینجانب سودابه نقدی مهندس محیط زیست هستم
می شه بگید برای اظهار همکاری چه باید کرد ؟
لطفا تماس بگیرید ---
با تشکر
لطفا تماس بگیرید ---
با تشکر
با سلام
مایل به کسب اطلاعات بیشتری پیرامون این همکاری هستم
در صورت امکان email برای ارسال رزومه
مایل به کسب اطلاعات بیشتری پیرامون این همکاری هستم
در صورت امکان email برای ارسال رزومه
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام، کاربر گرامی همانطور که در مبحث اول اطلاع رسانی شده (جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره تلفن 88103540 واحد جذب همکاری در پروژه های HSE تماس حاصل نمایند) شما میتوانید به شماره تلفن مورد نظر تماس بگیرید.soudabe نوشته شده:با سلام و درود
لطفا تماس بگیرید -----
با تشکر
بنده از نحوه و چگونگی کار بی اطلاع هستم و به درخواست آقای امین پاداش این پست درج گردیده است.
در ضمن از درج شماره همراه در تالار های خصوص جهت جلوگیری از هر گونه سوء استفاده خودداری نمایید
با تشکر
با سلام و احترام
لطفا پیام ها « اخبار و کامنتهای out of date مثل این " در خواست همکاری در پروژه فلان" رو حذف کنید تو رو خدا<span style="curror: pointer;" onmousedown="if(editor_type=='1'){WriteHTML('','editor');}else{WriteTEXT('','editor');}">
لطفا پیام ها « اخبار و کامنتهای out of date مثل این " در خواست همکاری در پروژه فلان" رو حذف کنید تو رو خدا<span style="curror: pointer;" onmousedown="if(editor_type=='1'){WriteHTML('','editor');}else{WriteTEXT('','editor');}">
کارشناس مهندسی بهداشت محیط
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان