دریافت مقاله:استفاده از کربن فعال برای خذف مواد آلی
مدیر انجمن: naderloo
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
دریافت مقاله:استفاده از کربن فعال برای خذف مواد آلی
دریافت مقاله:استفاده از كربن فعال برای خذف مواد آّلی
لینک اصلی:این مقاله را مستقیما از سایت موژ، مهندسي بهداشت، ایمنی و محیط زیست و از این لینک دریافت نمایید
پسورد فایل: www.mozh.org
لینک اصلی:این مقاله را مستقیما از سایت موژ، مهندسي بهداشت، ایمنی و محیط زیست و از این لینک دریافت نمایید
پسورد فایل: www.mozh.org
آخرین ويرايش توسط 1 on naderloo, ويرايش شده در 1.
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
[JUSTIFY] يكي از روش هاي تصفيه فاضلاب استفاده از پودر كربن فعال Powedered Activated Carbon Treatment) PACT) در حوضچه هاي هوادهي راكتورهاي سيستم هاي تصفيه مي باشد. از جمله تصفيه خانه هايي كه از پودر كربن فعال جهت تصفيه استفاده مي كنند تصفيه خانه پالايشگاه نفت تهران مي باشد. طبق نتایج بدست آمده، استفاده از پودر کربن فعال سبب افزایش راندمان حذف رنگ، کدورت، COD، BOD میشود.[/JUSTIFY]
گویا با استفاده از اين روش ميتوان رنگ، تعدادي از فلزات سنگين، آروماتيكها، تركيبات كلره و ساير تركيباتي را كه سبب به هم خوردن كار واحد تصفيه بيولوژيكي ميشود را نيز از پساب حذف كرد و مقاومت سيستم را در مقابل تغييرات بار آلي افزايش داد.
دوست عزیز نگفتید چه کمکی نیاز دارید؟؟؟
گویا با استفاده از اين روش ميتوان رنگ، تعدادي از فلزات سنگين، آروماتيكها، تركيبات كلره و ساير تركيباتي را كه سبب به هم خوردن كار واحد تصفيه بيولوژيكي ميشود را نيز از پساب حذف كرد و مقاومت سيستم را در مقابل تغييرات بار آلي افزايش داد.
دوست عزیز نگفتید چه کمکی نیاز دارید؟؟؟
با سلام و سپاس.
موضوع پایان نامه من هست : [font=B Mitra]مدلسازی تصفیه فاضلاب به کمک پودر کربن فعال جهت کاهشCOD...[/font]
[font=B Mitra]در حال حاضر از راهنمایی اساتیدی همچون شما درین خصوص استفاده میکنم.[/font]
[font=B Mitra]تمایل داشتم بدونم کسی تا به حال در رابطه با این موضوع تجربه یا فعالیتی داشته که بتونه بنده رو رهنمایی کنه؟؟؟؟[/font]
موضوع پایان نامه من هست : [font=B Mitra]مدلسازی تصفیه فاضلاب به کمک پودر کربن فعال جهت کاهشCOD...[/font]
[font=B Mitra]در حال حاضر از راهنمایی اساتیدی همچون شما درین خصوص استفاده میکنم.[/font]
[font=B Mitra]تمایل داشتم بدونم کسی تا به حال در رابطه با این موضوع تجربه یا فعالیتی داشته که بتونه بنده رو رهنمایی کنه؟؟؟؟[/font]
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان