معرفی دکتر میترا غلامی
مدیر انجمن: naderloo
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
معرفی دکتر میترا غلامی
[JUSTIFY]دکتر میترا غلامی عضو هیات علمی دپارتمان مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران و از اساتید بنده در مقطع کاردانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان بودند.[/JUSTIFY]
رزومه ایشان برگرفته از سایت دانشگاه علوم پزشکی ایران است به شرح ذیل است:
رزومه دکتر میترا غلامی
رزومه ایشان برگرفته از سایت دانشگاه علوم پزشکی ایران است به شرح ذیل است:
رزومه دکتر میترا غلامی
آخرین ويرايش توسط 1 on naderloo, ويرايش شده در 11.
- naderloo
- مدیر کل
- تماس:
[JUSTIFY]سلام
بله ایشان هم یکی از اساتید برجسته بنده در دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مقطع کاردانی بهداشت محیط، ریاست دانشکده بهداشت البته پس از دوره بنده و ... بودند که اتفاقا بنده نسبت به ایشان خیلی ارادت دارم ولیکن هرچه گشتم رزومه ای از ایشان نیافتم.ممنون میشم اگر رزومه ای از ایشان ارسال نمایید.[/JUSTIFY]
بله ایشان هم یکی از اساتید برجسته بنده در دانشگاه علوم پزشکی زنجان در مقطع کاردانی بهداشت محیط، ریاست دانشکده بهداشت البته پس از دوره بنده و ... بودند که اتفاقا بنده نسبت به ایشان خیلی ارادت دارم ولیکن هرچه گشتم رزومه ای از ایشان نیافتم.ممنون میشم اگر رزومه ای از ایشان ارسال نمایید.[/JUSTIFY]
Re: معرفی دکتر میترا غلامی
با سلام
پسورد فایل اشتبا هستش
پسورد فایل اشتبا هستش
- naderloo
- مدیر کل
- تماس:
سلام، رمز فایل حذف شد و شما میتوانید مجدد فایل رزومه دکتر میترا غلامی را دانلود فرمایید.AshkaninK نوشته شده:با سلام پسورد فایل اشتبا هستش
آقای نادرلو سلام .جوابمو ندانین !!!!آقای نادرلو میخوام ی کتاب لاتین بهداشت محیط رو ترجمه کنم ولی نیمیدونم چه کتابی ترجمه نشده میشه کمکم کنین از کجا باید بدونم؟؟؟
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان