با سلام
میخواستم بدونم کسی در مورد روش پنالتی در مواد زائد جامد چیزی میدونه؟
فکر کنم توی مبحث تعیین محل دفن یا حمل و نقل مواد زائد جامد باشه
با تشکر
سوال در مورد روش پنالتی در مواد زائد جامد
مدیر انجمن: naderloo
- manchesteri
- جدید
- حالت من: Badhal
- تماس:
- payammohamadi79
- جدید
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: شیراز
- تماس:
Re: سوال در مورد روش پنالتی در مواد زائد جامد
سلام.شوتینگ یا شوت کردن زباله رو شنیده بودیم اما پنالتی رو نه!!انگار زباله هم در تب فوتباله!!!
من کس نمیدانم جز او...
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام، نه ربطی به فوتبال نداره روش پنالتی یک روش ریاضی است که کاربرد این روش رو بنده در خصوص زباله خبر ندارم ولی به طور خلاصه:payammohamadi79 نوشته شده:سلام.شوتینگ یا شوت کردن زباله رو شنیده بودیم اما پنالتی رو نه!!انگار زباله هم در تب فوتباله!!!
روشهای پنالتی کلاس خاصی از الگوریتمها هستند که برای حل مسائل بهینهسازی (ریاضیات) مقید به کار میروند.
روش پنالتی یک مسئله بهینهسازی محدود را با مجموعهای از مسائل بدون قید جایگزین میکند. مسائل بدون قید با افزودن یک شرط به تابع هدفی به وجود میآیند که متشکل از یک پارامتر پنالتی و میزانی از نقض قید و محدودیتها هستند. زمانی که محدودهها نقض شوند، میزان نقض مخالف صفر و زمانی که محدودهها نقض نشوند، برابر با صفر میباشد.
استفاده از پارامترهای پنالتی منفی در سال ۱۹۹۹ در مدلسازی محدودههای سامانههای سازهای، به منظور محاسبه بسامدهای طبیعی با استفاده از روش ریلی-ریتز (Rayleigh-Ritz) معرفی شد. برای چنین مسایلی، نشانه خطای ناشی از نقض شرایط محدودیت، به نشانه ضریب پنالتی بستگی دارد. از این رو، اثبات شدهاست که خطای ناشی از نقض محدودیت با استفاده از روش پنالتی، قابل تعریف و کنترل با استفاده از ترکیبی از پارامترهای پنالتی مثبت و منفی است.
منبع:ویکی پدیا
- mjsadeh
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Mashghool
- محل اقامت: سمنان
- تماس:
[JUSTIFY]
[/JUSTIFY][JUSTIFY]با عرض سلام و ادب و احترام خدمت شما [/JUSTIFY][JUSTIFY]لطفاً در صورت امکان یک مثال عینی (کاربردی) در حوزه بهداشت محیط بزنید تا مطلب جا بیفته!!! [/JUSTIFY][JUSTIFY]یا مطلب گنگ و ثقیله!؟ یا ما سوادمون نم کشیده!!!؟[/JUSTIFY]naderloo نوشته شده:[/JUSTIFY][JUSTIFY]سلام، نه ربطی به فوتبال نداره روش پنالتی یک روش ریاضی است که کاربرد این روش رو بنده در خصوص زباله خبر ندارم ولی به طور خلاصه:[/JUSTIFY][JUSTIFY]روشهای پنالتی کلاس خاصی از الگوریتمها هستند که برای حل مسائل بهینهسازی (ریاضیات) مقید به کار میروند.[/JUSTIFY][JUSTIFY]روش پنالتی یک مسئله بهینهسازی محدود را با مجموعهای از مسائل بدون قید جایگزین میکند. مسائل بدون قید با افزودن یک شرط به تابع هدفی به وجود میآیند که متشکل از یک پارامتر پنالتی و میزانی از نقض قید و محدودیتها هستند. زمانی که محدودهها نقض شوند، میزان نقض مخالف صفر و زمانی که محدودهها نقض نشوند، برابر با صفر میباشد.[/JUSTIFY][JUSTIFY]استفاده از پارامترهای پنالتی منفی در سال ۱۹۹۹ در مدلسازی محدودههای سامانههای سازهای، به منظور محاسبه بسامدهای طبیعی با استفاده از روش ریلی-ریتز (Rayleigh-Ritz) معرفی شد. برای چنین مسایلی، نشانه خطای ناشی از نقض شرایط محدودیت، به نشانه ضریب پنالتی بستگی دارد. از این رو، اثبات شدهاست که خطای ناشی از نقض محدودیت با استفاده از روش پنالتی، قابل تعریف و کنترل با استفاده از ترکیبی از پارامترهای پنالتی مثبت و منفی است.[/JUSTIFY][JUSTIFY]منبع:ویکی پدیاpayammohamadi79 نوشته شده:سلام.شوتینگ یا شوت کردن زباله رو شنیده بودیم اما پنالتی رو نه!!انگار زباله هم در تب فوتباله!!!
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان