با سلام
من یکی از جزوه های تایپ شده رو از سایت خریداری کردم میخواستم بدونم به لحاظ شرعی اشکالی داره که این جزوه ها را در اختیار دیگران قرار بدم تا از اونا کپی بزنن؟این سوال را به این دلیل می پرسم که به نظرم جزو ها توسط این سایت اماده شده و در انحصار این سایته؟ممنونم
سوال از مدیران سایت
مدیر انجمن: naderloo
- masoomehtorabideh
- جدید
- تماس:
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re: سوال از مدیران سایت
سلام، باید عرض کنم که بله به لحاظ شرعی اشکال داره اگر غیر از این بود که تمامی جزوات در سایت به صورت رایگان عرضه میشدmasoomehtorabideh نوشته شده:با سلام
من یکی از جزوه های تایپ شده رو از سایت خریداری کردم میخواستم بدونم به لحاظ شرعی اشکالی داره که این جزوه ها را در اختیار دیگران قرار بدم تا از اونا کپی بزنن؟این سوال را به این دلیل می پرسم که به نظرم جزو ها توسط این سایت اماده شده و در انحصار این سایته؟ممنونم
به هر حال سایت و تهیه کنندگان و ویرایش کنندگان این جروات که از کاربران همین سایت هستند راضی به اینکار نیستند
- masoomehtorabideh
- جدید
- تماس:
ممنونم اقای مهندس.خودم تا حدی مطمئن بودم میخواستم شکم برطرف بشه و از طرف دیگر تذکری برای بقیه دوستان هم باشدnaderloo نوشته شده:سلام، باید عرض کنم که بله به لحاظ شرعی اشکال داره اگر غیر از این بود که تمامی جزوات در سایت به صورت رایگان عرضه میشدmasoomehtorabideh نوشته شده:با سلام
به هر حال سایت و تهیه کنندگان و ویرایش کنندگان این جروات که از کاربران همین سایت هستند راضی به اینکار نیستند
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
با تشکر به هر حال مطرح کردن این بحث مناسب بود.masoomehtorabideh نوشته شده:ممنونم اقای مهندس.خودم تا حدی مطمئن بودم میخواستم شکم برطرف بشه و از طرف دیگر تذکری برای بقیه دوستان هم باشدnaderloo نوشته شده:سلام، باید عرض کنم که بله به لحاظ شرعی اشکال داره اگر غیر از این بود که تمامی جزوات در سایت به صورت رایگان عرضه میشدmasoomehtorabideh نوشته شده:با سلام
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان