شیمی و کلیات بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
شیمی و کلیات بهداشت محیط
با سلام درس کلیات بهداشت محیط تو کنکور ارشد مهندسی بهداشت محیط درس مهمی هستش یکم مطلب راجع این درس بذارین یا در بخش خرید کتاب از منابع این درس بذارین
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re: شیمی و کلیات بهداشت محیط
سلام، دوست گرامی کتاب كليات بهداشت محيط در سایت وجود دارد.suldoz نوشته شده:با سلام درس کلیات بهداشت محیط تو کنکور ارشد مهندسی بهداشت محیط درس مهمی هستش یکم مطلب راجع این درس بذارین یا در بخش خرید کتاب از منابع این درس بذارین
- masoomehtorabideh
- جدید
- تماس:
ضمنا ترجمه بخش هایی از کتاب کلیات بهداشت محیط هم که در کنکور مورد سوال بوده است در سایت قرار دارد و و میتوانید به صورت کاملا مجانی دانلود کنید.naderloo نوشته شده:سلام، دوست گرامی کتاب كليات بهداشت محيط در سایت وجود دارد.suldoz نوشته شده:با سلام درس کلیات بهداشت محیط تو کنکور ارشد مهندسی بهداشت محیط درس مهمی هستش یکم مطلب راجع این درس بذارین یا در بخش خرید کتاب از منابع این درس بذارین
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام، لینک کتاب دانلود ترجمه کلیات بهداشت محیط سالواتوmasoomehtorabideh نوشته شده:ضمنا ترجمه بخش هایی از کتاب کلیات بهداشت محیط هم که در کنکور مورد سوال بوده است در سایت قرار دارد و و میتوانید به صورت کاملا مجانی دانلود کنید.naderloo نوشته شده:سلام، دوست گرامی کتاب كليات بهداشت محيط در سایت وجود دارد.suldoz نوشته شده:با سلام درس کلیات بهداشت محیط تو کنکور ارشد مهندسی بهداشت محیط درس مهمی هستش یکم مطلب راجع این درس بذارین یا در بخش خرید کتاب از منابع این درس بذارین
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان