سوال در مورد طراحی واحد های تصفیه
مدیر انجمن: naderloo
- majid8890
- ارشد
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
سوال در مورد طراحی واحد های تصفیه
سلام طراحی واحد های مختلف تصفیه چه آب و چه فاضلاب که بر اساس حداکثر روزانه یا ساعتی بیان میشه اساس و مبنای انتخاب روزانه یا ساعتی چیه؟؟؟؟؟؟؟
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re: سوال در مورد طراحی واحد های تصفیه
سلام،majid8890 نوشته شده:سلام طراحی واحد های مختلف تصفیه چه آب و چه فاضلاب که بر اساس حداکثر روزانه یا ساعتی بیان میشه اساس و مبنای انتخاب روزانه یا ساعتی چیه؟؟؟؟؟؟؟
تصفیهخانه هاي آب و فاضلاب را بر اساس حداکثر روزانه طراحی می کنند.
میزان ضرایب حداکثر روزانه با آب و هوا ارتباط دارد یعنی هرچه هوا گرمتر باشد مصرف بیشتر میشود و ...
با سلام
در خصوص تصفیه خانه های آب اطلاع دقیق ندارم ولی در تصفیه خانه های فاضلاب واحدهای فرآیندی (مانند ته نشینی یا هوادهی) براساس متوسط دبی و کانالهای ارتباطی براساس حداکثر دبی روزانه طراحی می شود.
در خصوص تصفیه خانه های آب اطلاع دقیق ندارم ولی در تصفیه خانه های فاضلاب واحدهای فرآیندی (مانند ته نشینی یا هوادهی) براساس متوسط دبی و کانالهای ارتباطی براساس حداکثر دبی روزانه طراحی می شود.
ببخش تا بخشیده شوی
موفق باشید
رضا اسحاقی
موفق باشید
رضا اسحاقی
با سلام خدمت دوست گرامی
واحدهای مختلف تصفیه آب و فاضلاب هر کدام از قسمتهای مختلفی تشکیل گردیده است که مبنای طراحی هر کدام از آنها با همدیگر کاملا فرق می کند .
برای اطلاعات دقیقتر در زمینه مبانی قسمتهای مختلف تصفیه خانه فاضلاب به کتاب متکف و ادی و در زمینه تصفیه آب می توانید به کتابهای هامر ، awwa و ... مراجعه فرمائید .
با آرزوی موفقیت
واحدهای مختلف تصفیه آب و فاضلاب هر کدام از قسمتهای مختلفی تشکیل گردیده است که مبنای طراحی هر کدام از آنها با همدیگر کاملا فرق می کند .
برای اطلاعات دقیقتر در زمینه مبانی قسمتهای مختلف تصفیه خانه فاضلاب به کتاب متکف و ادی و در زمینه تصفیه آب می توانید به کتابهای هامر ، awwa و ... مراجعه فرمائید .
با آرزوی موفقیت
Old Wolf
- majid8890
- ارشد
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
سوالات دکتری چی شد پس مهندس
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان