هیدرولیک و مکانیک سیالات بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
- masoomehtorabideh
- جدید
- تماس:
هیدرولیک و مکانیک سیالات بهداشت محیط
با سلام به تمام دوستان
بجه ها همونطور که همه میدونید مکانیک سیاات و هیدرولیک یکی از درس های هم کنکور ارشد بهداشت محیط است و کتاب هایی که در این زمینه وجود دارد بسار تخصصی هستند و بسیار بالاتر از سطح بچه های بهداشت محیط.کسی کتابی رو مسشناسه که برای بچه های محیط مناسب باشه .خوشحال میشم که به این سوال من جواب بدید.
بجه ها همونطور که همه میدونید مکانیک سیاات و هیدرولیک یکی از درس های هم کنکور ارشد بهداشت محیط است و کتاب هایی که در این زمینه وجود دارد بسار تخصصی هستند و بسیار بالاتر از سطح بچه های بهداشت محیط.کسی کتابی رو مسشناسه که برای بچه های محیط مناسب باشه .خوشحال میشم که به این سوال من جواب بدید.
Re: هیدرولیک و مکانیک سیالات بهداشت محیط
سلام بنده این کتاب رو پیشنهاد می کنم به ویژه برای بحث شناوری، حرکت سیالات در مخازن، تبدیل واحد ها و ....masoomehtorabideh نوشته شده:با سلام به تمام دوستان
Schaum's Outline of Fluid Mechanics and Hydraulics
Ronald V. Giles
فکر کنم این کتاب ترجمه شده - بهرام پوستی
F.ghanbari8@gmail.com
Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication
Risk assessment
Ethics in publication
با سلام و ضمن احترام به مهندس فرشید
من احساس می کنم برای آماده سازی مکانیک سیالات در ارشد بهداشت محیط بهترین رفرنس کتاب خانیران می باشد . در کنارش اگه بتونی جزوه سیالات دکتر محوی هم بخونی عالیه .
موفق باشید
من احساس می کنم برای آماده سازی مکانیک سیالات در ارشد بهداشت محیط بهترین رفرنس کتاب خانیران می باشد . در کنارش اگه بتونی جزوه سیالات دکتر محوی هم بخونی عالیه .
موفق باشید
Old Wolf
کتاب خانیران هم بد نیست برای کنکور خوبه !!!!
متاسفانه علاوه بر طراحی بد کتابهای تست و چند گزینه ای،این کتابها باعث کمترخونده شدن کتابهای مهمتر و اصلی شده.
راستی سلام یادم رفت
سلام
متاسفانه علاوه بر طراحی بد کتابهای تست و چند گزینه ای،این کتابها باعث کمترخونده شدن کتابهای مهمتر و اصلی شده.
راستی سلام یادم رفت
سلام
F.ghanbari8@gmail.com
Risk assessment
Ethics in publication
Risk assessment
Ethics in publication
سلام مهندس فرشید
با نظرتون موافقم این کتابهای تستی موجب کاهش سطح مطالعه آزاد دیگر کتابها و رفرنسها جدایی از بحث کنکور گردیده . امیدوارم این نگرش تغییر پیدا کنه . راستی مهندس خبری از استانداردهای astm نشد ؟
با نظرتون موافقم این کتابهای تستی موجب کاهش سطح مطالعه آزاد دیگر کتابها و رفرنسها جدایی از بحث کنکور گردیده . امیدوارم این نگرش تغییر پیدا کنه . راستی مهندس خبری از استانداردهای astm نشد ؟
Old Wolf
اگه پارسال
می گفتی دسترسی داشتم
الان ارتباطم قطع شده
کدوم استاندارد رو می خوای ؟ کد یا لینکشو برام پیام خصوصی کن
می گفتی دسترسی داشتم
الان ارتباطم قطع شده
کدوم استاندارد رو می خوای ؟ کد یا لینکشو برام پیام خصوصی کن
F.ghanbari8@gmail.com