طب پیشگیری (Prevention medicine)
مدیر انجمن: naderloo
- mjsadeh
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Mashghool
- محل اقامت: سمنان
- تماس:
[JUSTIFY]با سلام خدمت تمامی دوستان [/JUSTIFY][JUSTIFY]بنده اطلاعاتی در مورد "طب پیشگیری" می خواستم و اینکه آیا در ایران رشته تحصیلی دانشگاهی با این عنوان و یا با این مضمون وجود داره یا خیر؟[/JUSTIFY][JUSTIFY]و اینکه آیا چنین رشته تحصیلی ای در حال حاضر در دنیا وجود داره یا خیر؟ و سبقه اون به چه صورتی است؟ و هرگونه اطلاعات دیگه ای در مورد "طب پیشگیری"[/JUSTIFY][JUSTIFY]پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم.[/JUSTIFY]
- mjsadeh
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
Re: طب پیشگیری (Prevention medicine)
mjsadeh نوشته شده:[JUSTIFY]با سلام خدمت تمامی دوستان [/JUSTIFY][JUSTIFY]بنده اطلاعاتی در مورد "طب پیشگیری" می خواستم و اینکه آیا در ایران رشته تحصیلی دانشگاهی با این عنوان و یا با این مضمون وجود داره یا خیر؟[/JUSTIFY][JUSTIFY]و اینکه آیا چنین رشته تحصیلی ای در حال حاضر در دنیا وجود داره یا خیر؟ و سبقه اون به چه صورتی است؟ و هرگونه اطلاعات دیگه ای در مورد "طب پیشگیری"[/JUSTIFY][JUSTIFY]پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم.[/JUSTIFY]
- mjsadeh
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
mjsadeh نوشته شده:[JUSTIFY]با سلام خدمت تمامی دوستان [/JUSTIFY][JUSTIFY]بنده اطلاعاتی در مورد "طب پیشگیری" می خواستم و اینکه آیا در ایران رشته تحصیلی دانشگاهی با این عنوان و یا با این مضمون وجود داره یا خیر؟[/JUSTIFY][JUSTIFY]و اینکه آیا چنین رشته تحصیلی ای در حال حاضر در دنیا وجود داره یا خیر؟ و سبقه اون به چه صورتی است؟ و هرگونه اطلاعات دیگه ای در مورد "طب پیشگیری"[/JUSTIFY][JUSTIFY]پیشاپیش از همکاری شما سپاسگزارم.[/JUSTIFY]
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان