پروفسور جرج چوبانوگلوس به روایت تصویر
مدیر انجمن: naderloo
- mjsadeh
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Mashghool
- محل اقامت: سمنان
- تماس:
پروفسور جرج چوبانوگلوس به روایت تصویر
پروفسور جرج چوبانوگلوس (نفر وسط) استاد بازنشسته دانشگاه دیویس کالیفرنیا
متولد: 24 می 1935 میلادی - 3 خرداد 1314 شمسی در آمریکا (از والدین یونانیالاصل)
مدرک کارشناسی: مهندسی عمران از دانشگاه پاسیفیک
مدرک کارشناسی ارشد: مهندسی بهسازی از دانشگاه برکلی کالیفرنیا
مدرک Ph.D: مهندسی محیط از دانشگاه استنفورد
منبع: envi.ir
برای من که جالب بود!
امیدوارم شما هم خوشتون اومده باشه.
Re: پروفسور جرج چوبانوگلوس به روایت تصویر
خیلی جالب بود
- h_rezazadeh
- جدید
- تماس:
خیلی جالب بود
تيتر مطلب "به روايت تصويره" انتظار ميره كه از دوران كودكي، جواني، دانشجويي، سربازي و ... پرفسور توي عكس باشه
به يك تك عكس كه به روايت تصوير نميگن!
هر چند در همين حد هم جالب بود
نكته دوم هم اينكه ايشان اصالتا اهل منطقه قفقاز است و چوپانوگلاس در اصل شبان اقلي است كه يك كلمه تركي بوده و معادل فارسي آن چوپان زاده است! توضيح اينكه در مناطق قفقاز و حول و حوش آن از جمله آذربايجان تركيه و ... اسامي با پسوند قلي يا اوقلي يا اوقلو زياد است
كه معادل فارسي آن "زاده" است فلان اوقلو يعني فلان زاده!
چوبان اوقلو يعني چوپان زاده داوود اوقلو يعني داوود زاده و ...
البته از اين دست فاميل ها يا اسامي در ايران هم داريم مانند گور اوقلي كور اوقلي شربت اوقلي و... كه اين نام ها را در نام گذاري قاليشويي هاي معروف تهران زياد شنيده ايم.
به يك تك عكس كه به روايت تصوير نميگن!
هر چند در همين حد هم جالب بود
نكته دوم هم اينكه ايشان اصالتا اهل منطقه قفقاز است و چوپانوگلاس در اصل شبان اقلي است كه يك كلمه تركي بوده و معادل فارسي آن چوپان زاده است! توضيح اينكه در مناطق قفقاز و حول و حوش آن از جمله آذربايجان تركيه و ... اسامي با پسوند قلي يا اوقلي يا اوقلو زياد است
كه معادل فارسي آن "زاده" است فلان اوقلو يعني فلان زاده!
چوبان اوقلو يعني چوپان زاده داوود اوقلو يعني داوود زاده و ...
البته از اين دست فاميل ها يا اسامي در ايران هم داريم مانند گور اوقلي كور اوقلي شربت اوقلي و... كه اين نام ها را در نام گذاري قاليشويي هاي معروف تهران زياد شنيده ايم.
دانشجوي دكتراي تخصصي مهندسي بهداشت محيط
دانشگاه علوم پزشكي تهران
دانشگاه علوم پزشكي تهران
- mjsadeh
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Mashghool
- محل اقامت: سمنان
- تماس:
[JUSTIFY]
[/JUSTIFY][JUSTIFY]با عرض سلام و ادب[/JUSTIFY][JUSTIFY]در مورد بخش اول فرمایشات حضرتعالی، کاملاً با شما موافقم دکتر جان. امیدوارم قصور حقیر رو در عدم انتخاب عنوان مناسب با تصویر ببخشید.[/JUSTIFY][JUSTIFY]اما در باب دوم فرمایش شما باید عرض کنم که تصویر و متن توضیحی که ذیل تصویر درج شده دقیقاً از منبع مذکور و بدون هیچگونه دخل و تصرفی آورده شده است! اگر اطلاعات نادرستی درج شده، نگارنده اصلی بایستی پاسخگو باشند نه منتقل کننده مطلب!![/JUSTIFY][JUSTIFY]به هر حال از توجه شما سپاسگزارم[/JUSTIFY]mmaroosi نوشته شده:تيتر مطلب "به روايت تصويره" انتظار ميره كه از دوران كودكي، جواني، دانشجويي، سربازي و ... پرفسور توي عكس باشه[/JUSTIFY][JUSTIFY]به يك تك عكس كه به روايت تصوير نميگن![/JUSTIFY][JUSTIFY]هر چند در همين حد هم جالب بود[/JUSTIFY][JUSTIFY]نكته دوم هم اينكه ايشان اصالتا اهل منطقه قفقاز است و چوپانوگلاس در اصل شبان اقلي است كه يك كلمه تركي بوده و معادل فارسي آن چوپان زاده است! توضيح اينكه در مناطق قفقاز و حول و حوش آن از جمله آذربايجان تركيه و ... اسامي با پسوند قلي يا اوقلي يا اوقلو زياد است[/JUSTIFY][JUSTIFY]كه معادل فارسي آن "زاده" است فلان اوقلو يعني فلان زاده![/JUSTIFY][JUSTIFY]چوبان اوقلو يعني چوپان زاده داوود اوقلو يعني داوود زاده و ...[/JUSTIFY][JUSTIFY]البته از اين دست فاميل ها يا اسامي در ايران هم داريم مانند گور اوقلي كور اوقلي شربت اوقلي و... كه اين نام ها را در نام گذاري قاليشويي هاي معروف تهران زياد شنيده ايم.
سایت مهندسی بهداشت محیط Envi.ir که به تازگی فعالیتش رو شروع کرده معمولا همه مطالبش از منابع موثق هستن و تا حالا من ندیدم مطلب بی پایه و اساسی توش درج شده باشه
من خودم سرچ کردم دیدم توی ویکی پدیا هم نوشته شده که پروفسور چوبانوگلوس متولد آمریکا هست که والدینش اصالتا یونانی هستن
می تونید شما هم توی ویکی پدیا سرچ کنید:George tchobanoglous
من خودم سرچ کردم دیدم توی ویکی پدیا هم نوشته شده که پروفسور چوبانوگلوس متولد آمریکا هست که والدینش اصالتا یونانی هستن
می تونید شما هم توی ویکی پدیا سرچ کنید:George tchobanoglous
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان