با سلام و خسته نباشید
از کلیه کارشناسان بهداشت محیط شاغل در بیمارستانها خواهشمندم در زمینه ساختار و نوشتن خط مشی بهداشت محیط ، مدیریت پسماند و لندری به اینجانب کمک نمایند
با تشکر
نوشتن خط مشی بهداشت محیط و مدیریت پسماند بیمارستان
مدیر انجمن: naderloo
نوشتن خط مشی بهداشت محیط و مدیریت پسماند بیمارستان
هیچگاه به خاطر “هیچکس” دست از “ارزشهایت” نکش …
چون زمانی که آن فرد از تو دست بکشد ، تو می مانی و یک “من” بی ارزش !
الهه السادات امیری نایینی
Re: درخواست کمک در زمینه خط مشی
از دوستانی که می توانند در این زمینه راهنمایی کنند خواهشمندم تا پایان این هفته مطالب خود را بفرستند
با تشکر
با تشکر
هیچگاه به خاطر “هیچکس” دست از “ارزشهایت” نکش …
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re: درخواست کمک در زمینه خط مشی
سلام،naene نوشته شده:با سلام و خسته نباشید
از کلیه کارشناسان بهداشت محیط شاغل در بیمارستانها خواهشمندم در زمینه ساختار و نوشتن خط مشی بهداشت محیط ، مدیریت پسماند و لندری به اینجانب کمک نمایند با تشکر
به طور کلی خط مشی ها و روشها در بیمارستان شامل موارد ذيل هستند:
- نام دانشگاه
- نام بيمارستان
- عنوان/ موضوع
- دامنه خط مشی و روش: مانند بخش یا واحد مربوطه یا در مورد خط مشی و روش هایی که برای کل بیمارستان یا قسمت های خاصی مثلاً بخش های ویژه موضوعیت دارد جلوی این
مورد نوشته می شود کل بیمارستان یا بخش های ویژه و...
- كد خط مشي:بیمارستان می تواند با هر سیستم کد گذاری که انتخاب می کند، خط مشی ها و روش ها را دسته بندی و قابل شناسایی نماید که میتواند مجموعه ای از حروف و اعداد
باشد که به عنوان مثال به حروف اول نام بیمارستان، بالینی یا غیربالینی بودن موضوع، بخش یا برنامه مربوطه و شماره خط مشی و روش مورد نظر اشاره نماید.
- تاريخ ابلاغ:
- تاريخ آخرين بازنگري:باید بعد از ابلاغ باشد.
- تاريخ بازنگري بعدي:درصورتیکه هنوز تاریخ اولین بازنگری فرا نرسیده، لازم نیست این قسمت تکمیل شود.
- تعاريف:درصورتی که واژه ها یا اصطلاحات خاصی وجود دارد که به نظر می رسد اگر تعریف نشوند ممکن است از آ نها برداشت های متفاوتی شود، این قسمت تدوین میگردد و در واژه در دو یا چند خط مشی، تعاریف متفاوتی نداشته باشد.
- خط مشي: در این قسمت لازم است نوشته شود چرا این خط مشی و روش نوشته شده است؛ بیمارستان با نوشتن و اجرای آن در پی دستیابی به چه هدفی است و سیاست
بیمارستان در رابطه با موضوع مورد نظر چیست.به عنوان مثال در رابطه با رعایت بهداشت دست در بیمارستان، می توان نوشت: با توجه به چرایی لزوم پیشگیری و کنترل عفونت در بیمارستان و اعلام رعایت بهداشت دست به عنوان یک راه حل اثر بخش از سوی سازمان بهداشت جهانی و وزارت متبوع، بیمارستان با هدف پیشگیری از انتقال عفونت از بیماری به بیمار دیگر یا به کارکنان از طریق دستهای آلوده، سیاست رعايت بهداشت دست ها در 5 موقعیت اعلام شده از سوی سازمان بهداشت جهانی و وزارت متبوع توسط تمامی کارکنان را، اتخاذ نموده است.
- مشخص کردن فردي كه پاسخگوي اجراي اين خط مشي مي باشد و روشی که وی با استفاده از آن اطمینان حاصل می نماید که خط مشی و روش مذکور اجرا می شود.لازم به ذکر است که این شیوه شامل بررسی دوره ای روند اجرا و دادن بازخورد و تعامل با مجریان و ذینفعان جهت آگاهی از موانع احتمالی اجرا و برطرف کردن آن ها با بهره گیری از مشارکت و هم فکری آنان م یباشد و به هیچ عنوان
برای اطلاعات بیشتر مراجعه شود به لینک راهنمای ارزیابی استانداردهای واحد مدیریت پسماندهای بیمارستان ایران و برنامه عملیاتی استانداردهاي الزامی ایمنی بیمار مراجعه شود
همچنین مطالعه فایلهای راهنمای کشوری مدیریت فاضلاب بیمارستانی ، نکاتی در مورد بهداشت محیط بیمارستان ، کاهش آلودگی میکروبی در بخشهای مراقبتهای ویژه با مواد گندزدا ، آلودگی میکروبی سطوح در تماس با دست در بیمارستان مشهد و وضعيت بهداشتي و زيست محيطي دستگاه بي خطرساز مواد زائد بيمارستانی پیشنهاد میشود
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان