زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی
- masoomehtorabideh
- جدید
- تماس:
زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی
با سلام
بچه ها کسی میدونه که برای امادگی درس زبان در کارشناسی ارشد علوم پزشکی چه کتاب هایی بهترن.من کتاب 1100 واژه ی ضروری و جی ار ای رو میخونم؟
بچه ها کسی میدونه که برای امادگی درس زبان در کارشناسی ارشد علوم پزشکی چه کتاب هایی بهترن.من کتاب 1100 واژه ی ضروری و جی ار ای رو میخونم؟
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
Re: زبان کارشناسی ارشد علوم پزشکی
سلام لطفا به مباحث ذیل مراجعه نماییدmasoomehtorabideh نوشته شده:با سلام
درس زبان براي آزمون كارشناسي ارشد
مطالعه گروهی درس زبان انگلیسی ارشد بهداشت محیط 93
دانلود کتاب: گرامر زبان انگلیسی
سلام
یکی از اساتید محترم بنده جناب اقای دکتر اسلامی براین عقیده اند که اگر می خوای در مقطع کارشناسی ارشد موفق باشی زبانت باید در حد تافل خوب باشه.
مطالعه متون تخصصی بسیار کمک میکنه به بهتر شدن زبان.تا جایی که میتونید به متون تخصصی و به زبان اصلی البته مراجعه کنید.خودتون میتونید زبانتون رو تقویت کنید اگر کمی تلاش رو چاشنی کار کنید.من شخصا تجربه این کار رو دارم.
به نظر من فقط اشنا شدن با نمونه سوالات دوره های قبل کافی باشه اگر زبانتون خوبه...
یکی از اساتید محترم بنده جناب اقای دکتر اسلامی براین عقیده اند که اگر می خوای در مقطع کارشناسی ارشد موفق باشی زبانت باید در حد تافل خوب باشه.
مطالعه متون تخصصی بسیار کمک میکنه به بهتر شدن زبان.تا جایی که میتونید به متون تخصصی و به زبان اصلی البته مراجعه کنید.خودتون میتونید زبانتون رو تقویت کنید اگر کمی تلاش رو چاشنی کار کنید.من شخصا تجربه این کار رو دارم.
به نظر من فقط اشنا شدن با نمونه سوالات دوره های قبل کافی باشه اگر زبانتون خوبه...
چه زیباست بخاطر تو زیستن ...و برای تو ماندن... به پای تو بودن... و به عشق تو سوختن !
برای زبان نمیشه نسخه پیچید
اکثر دانشجویان و اساتید بهداشت محیط در زبان انگلیسی به شدت ضعف دارند اینو میشه از مقالاتشون و تلفظ هاشون فهمید.
فقط میتونم بگم برای کنکور اگه زبان بخونی بازم زبانت ضعیف میمونه !
اکثر دانشجویان و اساتید بهداشت محیط در زبان انگلیسی به شدت ضعف دارند اینو میشه از مقالاتشون و تلفظ هاشون فهمید.
فقط میتونم بگم برای کنکور اگه زبان بخونی بازم زبانت ضعیف میمونه !
F.ghanbari8@gmail.com
Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication
Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication
masoomehtorabideh نوشته شده:با سلام
سلام expanding reading skill وdeveloping reading skill كتاب هاي خوبي هستن و متن راحتي دارن . موفق باشيد.
- mjsadeh
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Mashghool
- محل اقامت: سمنان
- تماس:
farshid نوشته شده:
" فقط میتونم بگم برای کنکور اگه زبان بخونی بازم زبانت ضعیف میمونه ! "
واقعاً این یک حقیقته محضه
همین
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان