با سلام
بچه ها کسی میدونه که سوالات ازمون ارشد بهداشت محیط قبل از سال 88 رو از کجا میشه پیدا کرد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سوالات کارشناسی ارشد بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
- masoomehtorabideh
- جدید
- تماس:
Re: سوالات کارشناسی ارشد
اگر تهران هستید بهترین جا واسه خریدن سوالات کنکور کتابخانه فرهنگ خیابان انقلابmasoomehtorabideh نوشته شده:با سلام
بچه ها کسی میدونه که سوالات ازمون ارشد بهداشت محیط قبل از سال 88 رو از کجا میشه پیدا کرد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
F.ghanbari8@gmail.com
Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication
Advanced Oxidation Processes
Electrochemical remediation
Risk assessment
Ethics in publication
- majid8890
- ارشد
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
دکتر سینا دوبرادران کتابی رو تالیف کردن به نام مجموعه آزمون های کارشناسی ارشد (((((عالیه ))) این گل ها تقدیم به دکتر دوبرادران
انتشار نشر جامعه نگر
و اگر منظورتون سایت بود که کنکور ها رو داشته باشه و کلید اون (سلامت و بهداشت محیط) رو سرچ کنید وبلاک خانوم مهندس هاجر (گلنوش)بوداغی مالیدره کارشناس ارشد بهداشت محیط از تهران. کنکور هارو یک چندتا رو گذاشتن.
انتشار نشر جامعه نگر
و اگر منظورتون سایت بود که کنکور ها رو داشته باشه و کلید اون (سلامت و بهداشت محیط) رو سرچ کنید وبلاک خانوم مهندس هاجر (گلنوش)بوداغی مالیدره کارشناس ارشد بهداشت محیط از تهران. کنکور هارو یک چندتا رو گذاشتن.
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط سال 86masoomehtorabideh نوشته شده:با سلام
دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط 89
دانلود سوالات آزمون کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط 91
در تایید حرف بقیه دوستان که خیلی خوب راهنمایی کردند 'کتابهای دکتر خانی از انتشارات خانیران هم که برای همه بچه های بهداشت شناخته شده است
منبع مناسبی برای مجموعه سوالات ارشد و phd به صورت جامع و کامل هستش
موفق باشید
منبع مناسبی برای مجموعه سوالات ارشد و phd به صورت جامع و کامل هستش
موفق باشید
این نیز بگذرد....
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان