مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

در این انجمن به کارشناسی ارشد در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.

مدیر انجمن: naderloo

نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

با سلام از تمامی عزیزان با اجازه مهندس نادرلو دعوت میکنم البته خواهش میکنم روزی یک نکته نفری در مبحث های مختلف دروس ارشد بهداشت محیط( در این پست اختصاصا در مبحث کلیات بهداشت محیط) از نکته هایی که به نظر خودتون مهم میاد را ذکر کنند فکر میکنم این کار خیلی به خودتون هم کمک خواهد کرد چون دیدگاه ها مختلفه و شاید کتابی که شما یا من میخونیم رفرنس های متفاوتی باشه پس نکته های بیشتری یاد خواهیم گرفت.
زیاد سخت نیست هر نکته ای که به نظرتون مهم میاد....تصویر
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

لزوم نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای زیر 4 درجه سانتی گراد و بالای 64 درجه سانتی گراد ضروری است زیرا اگر غذای پخته شده در منطقه خطر (زیر 4 درجه و بالای 64 درجه سانتی گراد) بیش از 2 ساعت قرار بگیرد، سریعا فاسد می شود .
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

فرایند پاستوریزاسیون مناسب می تواند تمامی باکتریهای

سایکروفیل به جز گونه های میله ای گرم مثبت تشکیل دهنده
اسپور را ازبین ببرد .
[CENTER]تصویر[/CENTER]
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

فرایند انجماد ماهی با دمای ۲۰- درجه و زمان ماند ۵-۳ روز از ایجاد بیماری مرتبط باآن جلوگیری می کند .
دمای ۶۳ درجه انگل موجود در آن را نابود می کند .
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

تب موج دار = تب مالت = بروسلوزیس
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

کلم بروکلی دارای انواع مواد غذایی شامل: ویتامین C، ویتامین A (اغلب به عنوان بتاکاروتن)، اسید فولیک، کلسیم، پتاسیم و فیبر است
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

برای تعیین کیفیت شیمیایی آب استخر شنا معمولاً آزمایشات کلرباقیمانده وpH اندازه گیری می شود .

حداقل ۳ مرتبه
قبل و در هنگام حداکثر استفاده از استخر اندازه گیری شود .
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

[CENTER]هیچگاه پاک کننده های اسیدی را [/CENTER]
[CENTER]با محلول و پودر های هیپوکلریت[/CENTER]
[CENTER] یا برم ترکیب نشود ، [/CENTER]
[CENTER]زیرا باعث انتشار گاز کلر یا برم سمی می شود [/CENTER]
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

غلظت بیش از حد سولفات مس در استخر های شنا جهت کنترل جلبک

باعث بی رنگ شدن موی سر شناگران می گردد. که غلظت زیاد آن با
استفاده از آب رقیق سازی تعدیل می شود .
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

[CENTER]در صورتیکه از برم و ید به عنوان عامل گندزدای آب استخر استفاده می شود [/CENTER]

[CENTER] مقادیر شان نسبت به کلر باقیمانده باید به ترتیب در ۲.۲۵ و ۳.۶ ضرب شود تا[/CENTER]
[CENTER] گندزدایی یکسانی نسبت به کلر باقیمانده داشته باشند .[/CENTER]
[CENTER]یعنی برم و کلر را می توان با روش کلر ( DPD یا دی اتیل بی فنیل آمین )[/CENTER]
[CENTER]سنجش نمود . [/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]

Br = 2.25 * cl [SUP]–[/SUP]

I = 3.6 * cl [SUP]–[/SUP]
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

[CENTER] دستگاه پایش اشعه آلفا : PROPORTIONAL COUNTER[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]پولونیم 210 دارای نقطه ذوب پایین فلزی نسبتاً فرار است ، این عنصر ساطع کننده اشعه آلفا است .[/CENTER]
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

[CENTER]اندازه گبری صوت پیچیده( ترکیبی) و فشار صوت با توجه به توزیع فرکانس [/CENTER][CENTER] [/CENTER][CENTER]Frequency Analyzer
[/CENTER]

[CENTER]تصویر[/CENTER]


[CENTER]تصویر[/CENTER]
نمایه کاربر
abbasni88
جدید
جدید
پست: 9
تاریخ عضویت: 08 مارس 2014 19:27
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط abbasni88 »

طبق گزارش EPA مقدار صدای ۷۰ دسی بل در یک مواجهه ۲۴ ساعته بعنوان سروصدای محیطی در نظر گرفته شده است.

برای جلوگیری از ایجاد مزاحمت سروصدا و عدم تداخل آن با صحبت کردن و فعالیتهای نظیر خواب،کارکردن و تفریح مقدار صدای ۵۵ دسی بل برای محیط خارج و ۴۵ دسی بل را برای محیط داخلی پیشنهاد کرده است.
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

درجه حرارت پخت قسمت داخلی تخم مرغ ، ماهی و گوشت گاو ۶۳ درجه سانتی گراد است .
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

تراتوژن : به عوامل آسیب زاي رشد رویان یا جنین در دوره ي بارداري گفته می شود .

"متیل مرکوري "(جیوه ي آلی) در مغز در حال رشد تجمع می یابد و مهاجرت طبیعی سلولها را به سمت محیط قشر مغز مهار میکند و به این ترتیب تکامل مغز جنین را دچار نقصان می سازد.

تصویر
ارسال پست

بازگشت به “کارشناسی ارشد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان