مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
با سلام از تمامی عزیزان با اجازه مهندس نادرلو دعوت میکنم البته خواهش میکنم روزی یک نکته نفری در مبحث های مختلف دروس ارشد بهداشت محیط( در این پست اختصاصا در مبحث کلیات بهداشت محیط) از نکته هایی که به نظر خودتون مهم میاد را ذکر کنند فکر میکنم این کار خیلی به خودتون هم کمک خواهد کرد چون دیدگاه ها مختلفه و شاید کتابی که شما یا من میخونیم رفرنس های متفاوتی باشه پس نکته های بیشتری یاد خواهیم گرفت.
زیاد سخت نیست هر نکته ای که به نظرتون مهم میاد....
زیاد سخت نیست هر نکته ای که به نظرتون مهم میاد....
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
لزوم نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای زیر 4 درجه سانتی گراد و بالای 64 درجه سانتی گراد ضروری است زیرا اگر غذای پخته شده در منطقه خطر (زیر 4 درجه و بالای 64 درجه سانتی گراد) بیش از 2 ساعت قرار بگیرد، سریعا فاسد می شود .
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
فرایند پاستوریزاسیون مناسب می تواند تمامی باکتریهای
سایکروفیل به جز گونه های میله ای گرم مثبت تشکیل دهنده
اسپور را ازبین ببرد .
[CENTER][/CENTER]
سایکروفیل به جز گونه های میله ای گرم مثبت تشکیل دهنده
اسپور را ازبین ببرد .
[CENTER][/CENTER]
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
فرایند انجماد ماهی با دمای ۲۰- درجه و زمان ماند ۵-۳ روز از ایجاد بیماری مرتبط باآن جلوگیری می کند .
دمای ۶۳ درجه انگل موجود در آن را نابود می کند .
دمای ۶۳ درجه انگل موجود در آن را نابود می کند .
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
تب موج دار = تب مالت = بروسلوزیس
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
کلم بروکلی دارای انواع مواد غذایی شامل: ویتامین C، ویتامین A (اغلب به عنوان بتاکاروتن)، اسید فولیک، کلسیم، پتاسیم و فیبر است
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
برای تعیین کیفیت شیمیایی آب استخر شنا معمولاً آزمایشات کلرباقیمانده وpH اندازه گیری می شود .
حداقل ۳ مرتبه
قبل و در هنگام حداکثر استفاده از استخر اندازه گیری شود .
حداقل ۳ مرتبه
قبل و در هنگام حداکثر استفاده از استخر اندازه گیری شود .
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
[CENTER]هیچگاه پاک کننده های اسیدی را [/CENTER]
[CENTER]با محلول و پودر های هیپوکلریت[/CENTER]
[CENTER] یا برم ترکیب نشود ، [/CENTER]
[CENTER]زیرا باعث انتشار گاز کلر یا برم سمی می شود [/CENTER]
[CENTER]با محلول و پودر های هیپوکلریت[/CENTER]
[CENTER] یا برم ترکیب نشود ، [/CENTER]
[CENTER]زیرا باعث انتشار گاز کلر یا برم سمی می شود [/CENTER]
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
غلظت بیش از حد سولفات مس در استخر های شنا جهت کنترل جلبک
باعث بی رنگ شدن موی سر شناگران می گردد. که غلظت زیاد آن با
استفاده از آب رقیق سازی تعدیل می شود .
باعث بی رنگ شدن موی سر شناگران می گردد. که غلظت زیاد آن با
استفاده از آب رقیق سازی تعدیل می شود .
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
[CENTER]در صورتیکه از برم و ید به عنوان عامل گندزدای آب استخر استفاده می شود [/CENTER]
[CENTER] مقادیر شان نسبت به کلر باقیمانده باید به ترتیب در ۲.۲۵ و ۳.۶ ضرب شود تا[/CENTER]
[CENTER] گندزدایی یکسانی نسبت به کلر باقیمانده داشته باشند .[/CENTER]
[CENTER]یعنی برم و کلر را می توان با روش کلر ( DPD یا دی اتیل بی فنیل آمین )[/CENTER]
[CENTER]سنجش نمود . [/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
Br = 2.25 * cl [SUP]–[/SUP]
I = 3.6 * cl [SUP]–[/SUP]
[CENTER] مقادیر شان نسبت به کلر باقیمانده باید به ترتیب در ۲.۲۵ و ۳.۶ ضرب شود تا[/CENTER]
[CENTER] گندزدایی یکسانی نسبت به کلر باقیمانده داشته باشند .[/CENTER]
[CENTER]یعنی برم و کلر را می توان با روش کلر ( DPD یا دی اتیل بی فنیل آمین )[/CENTER]
[CENTER]سنجش نمود . [/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
Br = 2.25 * cl [SUP]–[/SUP]
I = 3.6 * cl [SUP]–[/SUP]
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
[CENTER] دستگاه پایش اشعه آلفا : PROPORTIONAL COUNTER[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]پولونیم 210 دارای نقطه ذوب پایین فلزی نسبتاً فرار است ، این عنصر ساطع کننده اشعه آلفا است .[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]پولونیم 210 دارای نقطه ذوب پایین فلزی نسبتاً فرار است ، این عنصر ساطع کننده اشعه آلفا است .[/CENTER]
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
[CENTER]اندازه گبری صوت پیچیده( ترکیبی) و فشار صوت با توجه به توزیع فرکانس [/CENTER][CENTER] [/CENTER][CENTER]Frequency Analyzer
[/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
[/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
طبق گزارش EPA مقدار صدای ۷۰ دسی بل در یک مواجهه ۲۴ ساعته بعنوان سروصدای محیطی در نظر گرفته شده است.
برای جلوگیری از ایجاد مزاحمت سروصدا و عدم تداخل آن با صحبت کردن و فعالیتهای نظیر خواب،کارکردن و تفریح مقدار صدای ۵۵ دسی بل برای محیط خارج و ۴۵ دسی بل را برای محیط داخلی پیشنهاد کرده است.
برای جلوگیری از ایجاد مزاحمت سروصدا و عدم تداخل آن با صحبت کردن و فعالیتهای نظیر خواب،کارکردن و تفریح مقدار صدای ۵۵ دسی بل برای محیط خارج و ۴۵ دسی بل را برای محیط داخلی پیشنهاد کرده است.
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
درجه حرارت پخت قسمت داخلی تخم مرغ ، ماهی و گوشت گاو ۶۳ درجه سانتی گراد است .
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
تراتوژن : به عوامل آسیب زاي رشد رویان یا جنین در دوره ي بارداري گفته می شود .
"متیل مرکوري "(جیوه ي آلی) در مغز در حال رشد تجمع می یابد و مهاجرت طبیعی سلولها را به سمت محیط قشر مغز مهار میکند و به این ترتیب تکامل مغز جنین را دچار نقصان می سازد.
"متیل مرکوري "(جیوه ي آلی) در مغز در حال رشد تجمع می یابد و مهاجرت طبیعی سلولها را به سمت محیط قشر مغز مهار میکند و به این ترتیب تکامل مغز جنین را دچار نقصان می سازد.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان