مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

در این انجمن به کارشناسی ارشد در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.

مدیر انجمن: naderloo

نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

[CENTER]تصویر [/CENTER]


تیفوس اپیدمیک یا شپشی که عامل آن ریکتزیا پرووازکی میباشد و شایعترین نوع تیفوس است .

تیفوس آندمیک یا تیفوس ککی یا تیفوس موشی که عامل آن ریکتزیا تیفی ( R.typhi ) است.
[CENTER]تصویر[/CENTER]
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

به منظور حذف گازهای تولید شده ناشی از پخت و پز مواد غذایی و تهویه مناسب
،فاصله عمودی هود آشپزخانه تا اجاق گازهای مواد غذایی معمولاً ۳ تا ۴ فوت
(حدود ۱۲۰-۹۰ سانتی متر ) می باشد.

[CENTER]تصویر[/CENTER]
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

استاندارد میکروبی شناگاهها معمولاً توسط ارگانیسم های گروه کلیفرمی توسط
روش MPN در ۱۰۰ میلی لیتر بیان می شود.
[CENTER]تصویر[/CENTER]
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

[CENTER]تصویر[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]


سروصدای بالاتر از ۹۰ دسی بل به عنوان صدای ناسالم برای کارگران در مواجهه روزانه در طی دوره ماهانه است .
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

[CENTER] تصویر[/CENTER]


حداکثر میزان صدا برای کلاس درس :
[CENTER]۴۰ -۳۰ dB [/CENTER]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]

حداکثر میزان صدا برای اتاق هتل :
[CENTER]۴۵ dB [/CENTER]
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

[SUP] 0[/SUP][SUB] [/SUB]F =( 1.8 [SUB]*[/SUB] [SUP]0 [/SUP]C )+ 32

[SUP]0[/SUP][SUB] [/SUB]C = 1.8 ([SUP]0 [/SUP]F - 32)
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

سوال : کدام بیماری جزء WATER RELATED INSECT است ؟

جواب : مالاریا - بیماری منتقله به وسیله حشرات ناقل مرتبط با آب
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

غلظت بیش از حد سولفات مس در استخر های شنا جهت کنترل جلبک

باعث بی رنگ شدن موی سر شناگران می گردد. که غلظت زیاد آن با
استفاده از آب رقیق سازی تعدیل می شود
آخرین ويرايش توسط 2 on majid8890, ويرايش شده در 15.
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

[CENTER]مزه شور شیر دوشیده شده به علت[/CENTER]
[CENTER] وجود بیماری ورم پستانی دام مورد نظر است .[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]تصویر[/CENTER]
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

[CENTER] تصویر[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]


باسیلوس سرئوس نوع استفراغی(تهوع آور) از طربق برنج پخته شده منجر به انتقال بیماری می شود .
سم آن در برابر حرارت مقاوم است .
مخزن: اسپورها در انواع مختلفی از غلات دیده می شوند ، ادویه جات ، شیر، سبزیجات
دوره کمون : ۱ تا ۶ ساعت
کنترل : برنج را در ظروف کم عمق برای نگهداری در یخچال بگذارید و برای استفاده مجدد دوباره خوب گرم شود . شیر پاستوریزه مصرف گردد.
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

[JUSTIFY]گندزدایی (disinfectION):
[/JUSTIFY]

  • [JUSTIFY]یک ترکیب شیمیایی ضدمیکربی بر روی مواد(سطح چاه آب) [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] که ممکن انسان یا حیوان با این مواد در تماس باشند [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]همه عوامل رانابود نمی کند [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]حذف تعداد زیاد یا همه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا که بر روی اشیا‌ء بی‌جان وجود دارند بجز اسپورباکتری‌ها [/JUSTIFY]
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

[JUSTIFY]آنتی سپتیک ها:[/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]ضد میکروب [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]باعث کاهش احتمال عفونت [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] کـشتن عوامل بیماری زا [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]بازداری از رشد عوامل بیماری زا [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]روی سطح پوست و یا بافت زنده [/JUSTIFY]
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

آنتی سپتیک های متداول:


[JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] الکل ها [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] کلرهگزیدین گلوکونات [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] ید [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] بوریک اسید [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] هیدروژن پروکساید [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] ترکیبات فنول [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]ترکیبات آمونیوم چهار ظرفیتی [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] سدیم کلراید [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] مرکورکروم [/JUSTIFY]
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

[JUSTIFY]الکل ها (alcohols):[/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]ضد عفوني كننده بوده [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]منعقد کننده آلبومين [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]به علت همين انعقاد، قدرت نفوذ الكل 90 درجه كمتر از 60 درجه [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY](خاصيت ضد عفوني كنندگي پایین )[/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]ميكروب كش مناسبي [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]حالت معمولي ،غلظت بين 50 تا 70 درجه تاثير بسيار زيادي دارد . [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]الكل 100 درجه ضد عفوني كننده نيست [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]مقداري آب ---اضافه خاصيت ميكروب كشي پيدا [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]افرادي كه اتاق بيمار را گندزدايي --- حتما دست پس از كار با الكل 70 درجه ضدعفوني [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]روی باکتری‌های فعال، میکروباکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌ها، پس از چند دقیقه تماس، اثر میکروب کشی [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]بر اسپور باکتری‌ها بی اثر [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]بهترین غلظت اثر آنها محلول ۷۰% است (۷۰% الکل و ۳۰% آب مقطر – نسبت 7 به 3) [/JUSTIFY]
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
پست: 779
تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

پست توسط majid8890 »

[JUSTIFY]ید (IODINE):[/JUSTIFY]

[JUSTIFY]تنتور ید :[/JUSTIFY][JUSTIFY] ترکیب ید و الکل [/JUSTIFY]
[JUSTIFY] از 2 تا 5 درصد ید +الکل اتانول [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]ضد عفونی زخمها، و گندزدایی آب آشامیدنی [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]امروزه برای ضد عفونی زخم سطحی و کوچک توصیه نمیگردد، چون باعث شکل گیری جای زخم (SCAR) و زمان ترمیم و التیام را افزایش [/JUSTIFY]
ارسال پست

بازگشت به “کارشناسی ارشد”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان