مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
مدیر انجمن: naderloo
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
[CENTER] [/CENTER]
تیفوس اپیدمیک یا شپشی که عامل آن ریکتزیا پرووازکی میباشد و شایعترین نوع تیفوس است .
تیفوس آندمیک یا تیفوس ککی یا تیفوس موشی که عامل آن ریکتزیا تیفی ( R.typhi ) است.
[CENTER][/CENTER]
تیفوس اپیدمیک یا شپشی که عامل آن ریکتزیا پرووازکی میباشد و شایعترین نوع تیفوس است .
تیفوس آندمیک یا تیفوس ککی یا تیفوس موشی که عامل آن ریکتزیا تیفی ( R.typhi ) است.
[CENTER][/CENTER]
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
به منظور حذف گازهای تولید شده ناشی از پخت و پز مواد غذایی و تهویه مناسب
،فاصله عمودی هود آشپزخانه تا اجاق گازهای مواد غذایی معمولاً ۳ تا ۴ فوت
(حدود ۱۲۰-۹۰ سانتی متر ) می باشد.
[CENTER][/CENTER]
،فاصله عمودی هود آشپزخانه تا اجاق گازهای مواد غذایی معمولاً ۳ تا ۴ فوت
(حدود ۱۲۰-۹۰ سانتی متر ) می باشد.
[CENTER][/CENTER]
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
استاندارد میکروبی شناگاهها معمولاً توسط ارگانیسم های گروه کلیفرمی توسط
روش MPN در ۱۰۰ میلی لیتر بیان می شود.
[CENTER][/CENTER]
روش MPN در ۱۰۰ میلی لیتر بیان می شود.
[CENTER][/CENTER]
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
[CENTER][/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
سروصدای بالاتر از ۹۰ دسی بل به عنوان صدای ناسالم برای کارگران در مواجهه روزانه در طی دوره ماهانه است .
[CENTER] [/CENTER]
سروصدای بالاتر از ۹۰ دسی بل به عنوان صدای ناسالم برای کارگران در مواجهه روزانه در طی دوره ماهانه است .
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
[CENTER] [/CENTER]
حداکثر میزان صدا برای کلاس درس :
[CENTER]۴۰ -۳۰ dB [/CENTER]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
حداکثر میزان صدا برای اتاق هتل :
[CENTER]۴۵ dB [/CENTER]
حداکثر میزان صدا برای کلاس درس :
[CENTER]۴۰ -۳۰ dB [/CENTER]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]
حداکثر میزان صدا برای اتاق هتل :
[CENTER]۴۵ dB [/CENTER]
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
[SUP] 0[/SUP][SUB] [/SUB]F =( 1.8 [SUB]*[/SUB] [SUP]0 [/SUP]C )+ 32
[SUP]0[/SUP][SUB] [/SUB]C = 1.8 ([SUP]0 [/SUP]F - 32)
[SUP]0[/SUP][SUB] [/SUB]C = 1.8 ([SUP]0 [/SUP]F - 32)
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
سوال : کدام بیماری جزء WATER RELATED INSECT است ؟
جواب : مالاریا - بیماری منتقله به وسیله حشرات ناقل مرتبط با آب
جواب : مالاریا - بیماری منتقله به وسیله حشرات ناقل مرتبط با آب
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
غلظت بیش از حد سولفات مس در استخر های شنا جهت کنترل جلبک
باعث بی رنگ شدن موی سر شناگران می گردد. که غلظت زیاد آن با
استفاده از آب رقیق سازی تعدیل می شود
باعث بی رنگ شدن موی سر شناگران می گردد. که غلظت زیاد آن با
استفاده از آب رقیق سازی تعدیل می شود
آخرین ويرايش توسط 2 on majid8890, ويرايش شده در 15.
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
[CENTER]مزه شور شیر دوشیده شده به علت[/CENTER]
[CENTER] وجود بیماری ورم پستانی دام مورد نظر است .[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
[CENTER] وجود بیماری ورم پستانی دام مورد نظر است .[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER][/CENTER]
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
باسیلوس سرئوس نوع استفراغی(تهوع آور) از طربق برنج پخته شده منجر به انتقال بیماری می شود .
سم آن در برابر حرارت مقاوم است .
مخزن: اسپورها در انواع مختلفی از غلات دیده می شوند ، ادویه جات ، شیر، سبزیجات
دوره کمون : ۱ تا ۶ ساعت
کنترل : برنج را در ظروف کم عمق برای نگهداری در یخچال بگذارید و برای استفاده مجدد دوباره خوب گرم شود . شیر پاستوریزه مصرف گردد.
[CENTER] [/CENTER]
باسیلوس سرئوس نوع استفراغی(تهوع آور) از طربق برنج پخته شده منجر به انتقال بیماری می شود .
سم آن در برابر حرارت مقاوم است .
مخزن: اسپورها در انواع مختلفی از غلات دیده می شوند ، ادویه جات ، شیر، سبزیجات
دوره کمون : ۱ تا ۶ ساعت
کنترل : برنج را در ظروف کم عمق برای نگهداری در یخچال بگذارید و برای استفاده مجدد دوباره خوب گرم شود . شیر پاستوریزه مصرف گردد.
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
[JUSTIFY]گندزدایی (disinfectION):
[/JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]یک ترکیب شیمیایی ضدمیکربی بر روی مواد(سطح چاه آب) [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] که ممکن انسان یا حیوان با این مواد در تماس باشند [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]همه عوامل رانابود نمی کند [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]حذف تعداد زیاد یا همه میکروارگانیسمهای بیماریزا که بر روی اشیاء بیجان وجود دارند بجز اسپورباکتریها [/JUSTIFY]
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
[JUSTIFY]آنتی سپتیک ها:[/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]ضد میکروب [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]باعث کاهش احتمال عفونت [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] کـشتن عوامل بیماری زا [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]بازداری از رشد عوامل بیماری زا [/JUSTIFY]
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
آنتی سپتیک های متداول:
[JUSTIFY] [/JUSTIFY]
[JUSTIFY] [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] الکل ها [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] کلرهگزیدین گلوکونات [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] ید [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] بوریک اسید [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] هیدروژن پروکساید [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] ترکیبات فنول [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]ترکیبات آمونیوم چهار ظرفیتی [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] سدیم کلراید [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] مرکورکروم [/JUSTIFY]
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
[JUSTIFY]الکل ها (alcohols):[/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]ضد عفوني كننده بوده [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]منعقد کننده آلبومين [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]به علت همين انعقاد، قدرت نفوذ الكل 90 درجه كمتر از 60 درجه [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY](خاصيت ضد عفوني كنندگي پایین )[/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]ميكروب كش مناسبي [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]حالت معمولي ،غلظت بين 50 تا 70 درجه تاثير بسيار زيادي دارد . [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]الكل 100 درجه ضد عفوني كننده نيست [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]مقداري آب ---اضافه خاصيت ميكروب كشي پيدا [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]افرادي كه اتاق بيمار را گندزدايي --- حتما دست پس از كار با الكل 70 درجه ضدعفوني [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]روی باکتریهای فعال، میکروباکتریها، قارچها و ویروسها، پس از چند دقیقه تماس، اثر میکروب کشی [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]بر اسپور باکتریها بی اثر [/JUSTIFY]
- [JUSTIFY]بهترین غلظت اثر آنها محلول ۷۰% است (۷۰% الکل و ۳۰% آب مقطر – نسبت 7 به 3) [/JUSTIFY]
- majid8890
- ارشد
- پست: 779
- تاریخ عضویت: 14 ژولای 2013 12:21
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط
[JUSTIFY]ید (IODINE):[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]تنتور ید :[/JUSTIFY][JUSTIFY] ترکیب ید و الکل [/JUSTIFY]
[JUSTIFY] از 2 تا 5 درصد ید +الکل اتانول [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]ضد عفونی زخمها، و گندزدایی آب آشامیدنی [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]امروزه برای ضد عفونی زخم سطحی و کوچک توصیه نمیگردد، چون باعث شکل گیری جای زخم (SCAR) و زمان ترمیم و التیام را افزایش [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]تنتور ید :[/JUSTIFY][JUSTIFY] ترکیب ید و الکل [/JUSTIFY]
[JUSTIFY] از 2 تا 5 درصد ید +الکل اتانول [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]ضد عفونی زخمها، و گندزدایی آب آشامیدنی [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]امروزه برای ضد عفونی زخم سطحی و کوچک توصیه نمیگردد، چون باعث شکل گیری جای زخم (SCAR) و زمان ترمیم و التیام را افزایش [/JUSTIFY]
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان