وسائل و تجهیزات تصفیه خانه آب و فاضلاب
مدیر انجمن: naderloo
وسائل و تجهیزات تصفیه خانه آب و فاضلاب
بحث پيرامون انواع پمپ ها،مخازن،لوله ها،استخرها،تجهيزات،ابزار دقيق.....
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
دوست عزیز فکر میکنم شما این تاپیک ها را به عنوان موضوع مطرح میکنید
لطفا سری به صفحه اصلی تالار بیاندازید
صفحه اصلی تالار گفتمان
لطفا سری به صفحه اصلی تالار بیاندازید
صفحه اصلی تالار گفتمان
- naderloo
- مدیر کل
- تماس:
دوست عزیز سلام پیشنهاد میکنم که در این خصوص به کتاب تصفیه فاضلاب متکف که در سایت نیز وجود دارد مراجعه کنید:
لینک پست مربوط به دانلود کتاب ترجمه شده و کتاب اصلی تصفیه فاضلاب متکف
لینک پست مربوط به دانلود کتاب ترجمه شده و کتاب اصلی تصفیه فاضلاب متکف
- naderloo
- مدیر کل
- تماس:
دوست عزیز سلام ضمن خوش آمد گویی لطفا مطالب خود را در تالار به صورت فارسی تایپ کنید و از ارسال به صورت پینگلیش خودداری نمایید(قانون شماره سایت)
پمپ و پمپاژ
سید احمد نوربخش، حمیده باستانی پاریزی، فرهنگ پیام یار
مبانی و کاربرد انواع پمپ ها
هری استوارت، حسین خوش کیش (مترجم)
با جستجو در مطالب سری به مطالب سایت موژ نیز در این خصوص بزنید:
پمپ های سانتریفیوژ
پمپ و پمپاژ
سید احمد نوربخش، حمیده باستانی پاریزی، فرهنگ پیام یار
مبانی و کاربرد انواع پمپ ها
هری استوارت، حسین خوش کیش (مترجم)
با جستجو در مطالب سری به مطالب سایت موژ نیز در این خصوص بزنید:
پمپ های سانتریفیوژ
با سلام خدمت همه دوستان و سروران گرامي
قصد دارم خودم را كمي به دوستان معرفي نمايم
من فريبرز عليمحمدي كارشناس ارشد بهداشت محيط از دانشگاه تربيت مدرس در سال 1376 هستم و هم اكنون حدود 15 سال سابقه كار در دفتر فني شركت آب وفاضلاب استان اصفهان دارم . در بخش خصوصي نير فعاليت دارم و تجهيزات مكانيكال تصفيه خانه هاي آب و فاضلاب رو ميسازم اعم از هواده سطحي دور كند و دور تند ؛ آشغالگير دستي و مكانيكي ؛ پل هاي لجن روب ؛ لوله كشي ايستگاههاي پمپاژ و سرريز ها ؛ بافل ها و ......... خواستم به كليه دوستاني كه دراين خصوص فعاليتي دارند اطلاع بدم كه هر گونه اطلاعاتي كه در اين خصوص نياز دارند بنده قادر به راهنمايشون هستم . همچنين هرگونه سفارشي در اين خصوص دارند ميتونن با من مكاتبه كنند . A_LI_MO@YAHOO.COM
قصد دارم خودم را كمي به دوستان معرفي نمايم
من فريبرز عليمحمدي كارشناس ارشد بهداشت محيط از دانشگاه تربيت مدرس در سال 1376 هستم و هم اكنون حدود 15 سال سابقه كار در دفتر فني شركت آب وفاضلاب استان اصفهان دارم . در بخش خصوصي نير فعاليت دارم و تجهيزات مكانيكال تصفيه خانه هاي آب و فاضلاب رو ميسازم اعم از هواده سطحي دور كند و دور تند ؛ آشغالگير دستي و مكانيكي ؛ پل هاي لجن روب ؛ لوله كشي ايستگاههاي پمپاژ و سرريز ها ؛ بافل ها و ......... خواستم به كليه دوستاني كه دراين خصوص فعاليتي دارند اطلاع بدم كه هر گونه اطلاعاتي كه در اين خصوص نياز دارند بنده قادر به راهنمايشون هستم . همچنين هرگونه سفارشي در اين خصوص دارند ميتونن با من مكاتبه كنند . A_LI_MO@YAHOO.COM
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان