مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس تصفیه آب
مدیر انجمن: naderloo
- majid8890
- ارشد
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس تصفیه آب
[FONT=Book Antiqua]مقادیر اکسیدان های مورد نیاز برای اکسایش آهن و منگنز[/FONT]
[TABLE][TR][TD]اکسیدان[/TD][TD]آهن(mg/mgfe)[/TD][TD]منگنز(mg/mgmn)[/TD][/TR][TR][TD]کلر[/TD][TD]62/[/TD][TD]77/[/TD][/TR][TR][TD]دی اکسید کلر[/TD][TD]1/21[/TD][TD]2/45[/TD][/TR][TR][TD]ازن[/TD][TD]43/[/TD][TD]88/[/TD][/TR][TR][TD]اکسیژن[/TD][TD]14/[/TD][TD]29/[/TD][/TR][TR][TD]پرمنگنات پتاسیم[/TD][TD]94/[/TD][TD]1/92[/TD][/TR][/TABLE]
[TABLE][TR][TD]اکسیدان[/TD][TD]آهن(mg/mgfe)[/TD][TD]منگنز(mg/mgmn)[/TD][/TR][TR][TD]کلر[/TD][TD]62/[/TD][TD]77/[/TD][/TR][TR][TD]دی اکسید کلر[/TD][TD]1/21[/TD][TD]2/45[/TD][/TR][TR][TD]ازن[/TD][TD]43/[/TD][TD]88/[/TD][/TR][TR][TD]اکسیژن[/TD][TD]14/[/TD][TD]29/[/TD][/TR][TR][TD]پرمنگنات پتاسیم[/TD][TD]94/[/TD][TD]1/92[/TD][/TR][/TABLE]
- majid8890
- ارشد
- حالت من: Relax
- محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
- تماس:
استفاده از کلرو فریک در حذف TOCو رنگ موثرتر از آلوم است
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- حالت من: Badhal
- محل اقامت: نقده
- تماس:
پس هوادهی بهترین روش برای حذف اهن ومنگنز می باشد
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
اسید سیانوریک همراه با کلرزنی یا به شکل ایزوسیانورات برای پایداری کلر باقیمانده استفاده میشود
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
اثر ازن بر میکروارگانیسم ها:اثر مستقیم ان بر باکتری ها و تجزیه دیوار سلولی باکتر ی ها
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
[FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, Noto Sans, Droid Arabic Kufi, sans-serif][HIGHLIGHT=#ffffff]کلسیت یک کانی کربناته و پایدارترین کربنات کلسیم (CaCO[SUB]۳[/SUB]). چندریخت است. کانی کلسیت به کانی هزارچهره معروف است و از کلسیم کربنو اکسیژنتشکیل شده و این کانی با اسید واکنش میدهد.[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, Noto Sans, Droid Arabic Kufi, sans-serif][HIGHLIGHT=#ffffff]کلسیت در دستگاه سهضلعی (تری گونال)، رده اسکالنوئدریک متبلور میشود. دارای بلورهای درشت و مشخص و یا بصورت تودههای دانهای میباشد. فرمهای رومبوئدر و اسکالنوئدر کلسیت فراوانتر است. دارای ماکول های گوناگون و متنوع نیز میباشد.[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, Noto Sans, Droid Arabic Kufi, sans-serif][HIGHLIGHT=#ffffff]کلسیت در بیشتر موارد بافت موزائیکی بی شکلی را دارد و در االیت و بعضی از سیمانهای ته نشین شده ممکن است شکل شعاعی یا رشتهای داشته باشد. کلسیت در سنگهای آهکی هم به صورت اولیه و هم به صورت ثانویه وجود دارد.[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, Noto Sans, Droid Arabic Kufi, sans-serif][HIGHLIGHT=#ffffff]کلسیت در دمای پایین تر از ۳۰ سانتیگراد براحتی تشکیل شده و پایدارتر از دیگر گونههای کلسیم کربنات میباشد. کلسیت در طبیعت به صورت گچ، سنگ اهک، سنگ مرمر و عقیق یافت میشود.[/HIGHLIGHT][/FONT]
[CENTER][FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, Noto Sans, Droid Arabic Kufi, sans-serif][HIGHLIGHT=#632423]کلسیت ماده مورد استفاده برای کنترل اسیدیته آلوم می باشد[/HIGHLIGHT][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, Noto Sans, Droid Arabic Kufi, sans-serif][/FONT][/CENTER]
[FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, Noto Sans, Droid Arabic Kufi, sans-serif][HIGHLIGHT=#ffffff]کلسیت در دستگاه سهضلعی (تری گونال)، رده اسکالنوئدریک متبلور میشود. دارای بلورهای درشت و مشخص و یا بصورت تودههای دانهای میباشد. فرمهای رومبوئدر و اسکالنوئدر کلسیت فراوانتر است. دارای ماکول های گوناگون و متنوع نیز میباشد.[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, Noto Sans, Droid Arabic Kufi, sans-serif][HIGHLIGHT=#ffffff]کلسیت در بیشتر موارد بافت موزائیکی بی شکلی را دارد و در االیت و بعضی از سیمانهای ته نشین شده ممکن است شکل شعاعی یا رشتهای داشته باشد. کلسیت در سنگهای آهکی هم به صورت اولیه و هم به صورت ثانویه وجود دارد.[/HIGHLIGHT][/FONT]
[FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, Noto Sans, Droid Arabic Kufi, sans-serif][HIGHLIGHT=#ffffff]کلسیت در دمای پایین تر از ۳۰ سانتیگراد براحتی تشکیل شده و پایدارتر از دیگر گونههای کلسیم کربنات میباشد. کلسیت در طبیعت به صورت گچ، سنگ اهک، سنگ مرمر و عقیق یافت میشود.[/HIGHLIGHT][/FONT]
[CENTER][FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, Noto Sans, Droid Arabic Kufi, sans-serif][HIGHLIGHT=#632423]کلسیت ماده مورد استفاده برای کنترل اسیدیته آلوم می باشد[/HIGHLIGHT][/FONT][/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma, Iranian Sans, DejaVu Sans, Noto Sans, Droid Arabic Kufi, sans-serif][/FONT][/CENTER]
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
مکانیسم های انعقاد:
متراکم شدنلایه دوبل الکتریکی
جذب سطحی وخنثی شدن بار
انعقاد جارویی
پل زنی بین ذره ای
متراکم شدنلایه دوبل الکتریکی
جذب سطحی وخنثی شدن بار
انعقاد جارویی
پل زنی بین ذره ای
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
متراکم شدن لایه دوبل الکتریکی:
در طبیعت ،به هنگام جاری شدن رودخانه گل الودبه دریا مشاهده می شود=در تصفیه خانه رخ نمی دهد(کنکور92)
امکان پایداری مجدد مواد معلق وجود ندارد = غلظت منعقد کننده مورد نیاز به غلظت کلوئید وابسته نیست(کنکور79-80)
قدرت متراکم نمودن لایه دوبل الکتریکی بستگی به ظرفیت یون دارد
در طبیعت ،به هنگام جاری شدن رودخانه گل الودبه دریا مشاهده می شود=در تصفیه خانه رخ نمی دهد(کنکور92)
امکان پایداری مجدد مواد معلق وجود ندارد = غلظت منعقد کننده مورد نیاز به غلظت کلوئید وابسته نیست(کنکور79-80)
قدرت متراکم نمودن لایه دوبل الکتریکی بستگی به ظرفیت یون دارد
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
جذب سطحی و خنثی شدن بار:
در PHپایین تر اثر بهتری دارد=زیرا یون های مثبت ناشی از هیدرولیز منعقد کننده های فلزی بیشتری تشکیل خواهدشد
در ابهای با کدورت بالا و قلیائیت پایین مکانیسم غالب می باشد
در PHپایین تر اثر بهتری دارد=زیرا یون های مثبت ناشی از هیدرولیز منعقد کننده های فلزی بیشتری تشکیل خواهدشد
در ابهای با کدورت بالا و قلیائیت پایین مکانیسم غالب می باشد
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
انعقاد جارویی:
در غلظت کم ذرات کلوئیدی مکانیسم غالب
افزایش PHتاثیر بیشتر (برعکس جذب سطحی)= به دلیل تشکیل هیدروکسید
عدم پایداری مجدد دوباره ذره
درکدورت های کم و همچنین در حالتی که پایداری مجدد کلوئید اتفاق افتاده ،انعقاد جارویی مکانیسم غالب حذف کلوئید هاست
مصرف زیاد منعقد کننده
در غلظت کم ذرات کلوئیدی مکانیسم غالب
افزایش PHتاثیر بیشتر (برعکس جذب سطحی)= به دلیل تشکیل هیدروکسید
عدم پایداری مجدد دوباره ذره
درکدورت های کم و همچنین در حالتی که پایداری مجدد کلوئید اتفاق افتاده ،انعقاد جارویی مکانیسم غالب حذف کلوئید هاست
مصرف زیاد منعقد کننده
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
پل زنی بین لخته ای:
امکان پایداری مجدددر این مکانیسم
امکان پایداری مجدددر این مکانیسم
- suldoz
- ØرÙÙ‡ ای
- تماس:
عامل ایجاد خطا در سنجش کدورت:حبابهای هوا
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان