نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط

در این انجمن به ارشد بهداشت محیط در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.

مدیر انجمن: naderloo

نمایه کاربر
suldoz
حرفه ای
حرفه ای
حالت من: Badhal
محل اقامت: نقده
تماس:

Re: نظرسنجی کنکور ارشد 94 مهندسی بهداشت محیط

پست توسط suldoz »

من امسال نرفتم سرجلسه سوالا چقدر برام نااشنا هستن
صاحب اراده، فقط پیش مرگ زانو می زند، و آن هم در تمام عمر، بیش از یك مرتبه نیست .
نمایه کاربر
omidvaram
فعال
فعال
تماس:

پست توسط omidvaram »

دوستان کسی دفترچه سوالات محیط نداره بذاره دانلود کنیم ممنون میشم
نمایه کاربر
naderloo
مدیر کل
مدیر کل
حالت من: Khaste
محل اقامت: تهران
تماس:

پست توسط naderloo »

omidvaram نوشته شده:دوستان کسی دفترچه سوالات محیط نداره بذاره دانلود کنیم ممنون میشم
سلام، اینهم لینک دانلود سوالات آزمون ارشد بهداشت محیط سال 94البته به زودی پاسخنامه تشریحی نیز توسط دکتر ززولی قرار داده خواهد شد.
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم
موجیم که آسودگی ما عدم ماست
[CENTER]
تصویر

تصویر
[/CENTER]
نمایه کاربر
157
فعال
فعال
تماس:

پست توسط 157 »

دوست عزیز 20696 لطفا شما هم درصداییکه زدین رو بنویسین ببینم چند درصد جواب دادین که اینقد ناامیدین راستش منم خیلی امید به قبولی ندارم
نمایه کاربر
157
فعال
فعال
تماس:

پست توسط 157 »

ای کاش ماشین حساب برده بودیم لااقل هیدولیک رو 100درصد میزدیم من موندم اقای چگینی خوبه شما وقت کم نیاوردین که تونستین هیدرولیک رو 100بزنین به زبان هم برسین ولا من اگه میخواستم هیدورلیک رو با دست حساب کنم به کلیات هم نمیرسیدم چه برسه زبان با این حال تازه زبان هم 8درصد زدم هیدرولیک رو 55درصد خدایا خودت کمک کن من به خاطر شرایط زندگی وشغلیم نمیتونم غیر شهرم رو بزنم بچه ها واسه هم دعا کنیم امیدوارم همه شما موژی ها قبول شین انشالله
نمایه کاربر
GPC
جدید
جدید
حالت من: Ashegh
محل اقامت: خوزستان
تماس:

پست توسط GPC »

نگران نباشید قبول میشید
تصویر
نمایه کاربر
20696
فعال
فعال
تماس:

پست توسط 20696 »

سلام دوست 157 . هیدرولیک 64 انتقال 82 اب 50 فاضلاب 60 میکروب 60 هوا 25 مواد زائد 50 کلیات 70 زبان 11. بعضیا ممکنه کمتر هم بشه.اخه دوست عزیز با این درصدا نمیشه جایی قبول شد!!اگه هم بشه ی جایی ک سطحش خیلی پایین باشه.ولی من واقعا خونده بودم .ب نظرم اگه سوالا سطح دشوارتر میشد خییلییی بهتر بود ،شاید اینیکه میخوام بگم خنده دار باشه ولی من مطالب سختو بیشتر خونده بودم ولی از سوالات اسون چشم پوشی کردم،نمیدونستم چنین سوالایی در میارن ک!!!!!!!!!!!!!!
نمایه کاربر
farhadchegini
آماتور
آماتور
تماس:

پست توسط farhadchegini »

20696 نوشته شده:سلام دوست 157 . هیدرولیک 64 انتقال 82 اب 50 فاضلاب 60 میکروب 60 هوا 25 مواد زائد 50 کلیات 70 زبان 11. بعضیا ممکنه کمتر هم بشه.اخه دوست عزیز با این درصدا نمیشه جایی قبول شد!!اگه هم بشه ی جایی ک سطحش خیلی پایین باشه.ولی من واقعا خونده بودم .ب نظرم اگه سوالا سطح دشوارتر میشد خییلییی بهتر بود ،شاید اینیکه میخوام بگم خنده دار باشه ولی من مطالب سختو بیشتر خونده بودم ولی از سوالات اسون چشم پوشی کردم،نمیدونستم چنین سوالایی در میارن ک!!!!!!!!!!!!!!
من نمی دونم چرا شما نگران هستید با ابن درصدایی که شما زدید مطمئنم شما قبولید من از خیلیا پرسیدم این درصدا رو‌نزدن
نمایه کاربر
20696
فعال
فعال
تماس:

پست توسط 20696 »

خدا کنه.بچه ها تو رو خدا واسه هممون دعا کنین،محتاجیم ب دعاهاتون :42:
نمایه کاربر
majid8890
ارشد
ارشد
حالت من: Relax
محل اقامت: تهران(البته اهل تربت حیدریه هستم ها)
تماس:

پست توسط majid8890 »

با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

به دوستانی که اعتراض کرده بودن که چرا در بحث فعالیت نمیکنیم عرض کنم همین طور که مهندس نادرلو هم توضیح دادن در حال حاضر کمتر وقت میکنیم به سایت سر بزنیم که اون هم به خاطر مشغله ای هست که داریم که عذر خواهی مینم.

اما نظر کلی خودم رو در مورد کنکور عرض کنم که کنکور امسال خیلی نسبت به سال قبل راحتر بود و سوالات به شدت تکراری و آسون که این خیلی بد بود برای کسانی که خیلی خوب خونده بودند و وقت گذاشته بودند. این که من خواسته باشم برای شما نتیجه کنکور رو پیش بینی کنم هم فکر می کنم امسال یکم این کار هم سخته چون درصد ها خیلی نزدیکه و این سایت هم جامعه آماری خوبی داره اما قابل اعتماد نیست چون من دوستان خیلی زیادی دارم که مشاورشون بودم و درصد های خیلی خوبی هم دارند و سایت ها رو هم سر نمیزنن ولی در کل عرض کنم امسال نمره قبولی بالاتر از سال قبل خواهد بود. کارنامه ها رو بنده سال قبل به صورت کامل روی سایت گذاشتم میتونید اون ها رو هم نگاه کنید.ولی معمولا نمره های بلاتر از 180 و 190 قبول میشن و نمره های بالاتر در دانشگاه های معتبرتر
سال گذشته نمره اول230 بود اگر اشتباه نکنم و نمرات کف کلاسمون 200 ولی امسال فکر کنم خیلی بالاتر از این حرف ها باید باشه.
نمایه کاربر
157
فعال
فعال
تماس:

پست توسط 157 »

دوست عزیز 20696با درصدایی که شما زدین حتما قبولین شما نگران چی هستین درصداتون که عالیه فعلا که اکثرتون از من بهتر پاسخ دادین منم خیلی خونده بودم ولی از شانس هرچی شانسی زدم غلط هست اصلا شانس ریسک ندارم بین دوگزینه دقیقا نادرسته رو انتخاب کردم خدا شانس بده باورکنین اگه کنکور تشریحی بود بهتر قبول میشدم بچه ها چراهمه درصداشون 50به بالاست مشخصه همه عالی دادن خدای من
ممنون اقای میرزابیگی ببخشید من چون شمارو خیلی قبول دارم گفتم در پاسخ سوالات کمکمون کنید بهتون حق میدم
نمایه کاربر
157
فعال
فعال
تماس:

پست توسط 157 »

مامان سپهرو حسن اقا شما هم درصداتونو بزنین ببینم چیکار کردین خوب دادین یانه؟
نمایه کاربر
20696
فعال
فعال
تماس:

پست توسط 20696 »

دوست عزیز157 مگه درصدای شما چنده ک میگین ما خوب دادیم؟،بچه هایی رو میشناسم میگن زبان خیلی اسون بوده 20 زبان جواب دادن هیدرولیک و انتقال توژیع رو خیلی عالی دادن!!واسه همینکه ک من از درصدام ناامیدم.ولی بازم خدا بزرگه انشاله هر کسی زحمت کشیده نتیجه زحماتشو ببینه
نمایه کاربر
157
فعال
فعال
تماس:

پست توسط 157 »

ببینین از 9درس اگه 3تاشو عالی بزنن که قبول نمیشن شما همه درسها رو عالی زدین بله منم پارسال که سخت بود 3درسم رو بالای 50زدم ولی قبول نشدم
نمایه کاربر
157
فعال
فعال
تماس:

پست توسط 157 »

من درصدامو تو موضوع مشاوره ازمون کارشناسی ارشد وارد کردم میتونین ببینین
ارسال پست

بازگشت به “ارشد بهداشت محیط”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان