صفحه 2 از 6

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 10:02
توسط majid8890
[CENTER]تصویر [/CENTER]


تیفوس اپیدمیک یا شپشی که عامل آن ریکتزیا پرووازکی میباشد و شایعترین نوع تیفوس است .

تیفوس آندمیک یا تیفوس ککی یا تیفوس موشی که عامل آن ریکتزیا تیفی ( R.typhi ) است.
[CENTER]تصویر[/CENTER]

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 13:11
توسط majid8890
به منظور حذف گازهای تولید شده ناشی از پخت و پز مواد غذایی و تهویه مناسب
،فاصله عمودی هود آشپزخانه تا اجاق گازهای مواد غذایی معمولاً ۳ تا ۴ فوت
(حدود ۱۲۰-۹۰ سانتی متر ) می باشد.

[CENTER]تصویر[/CENTER]

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 13:11
توسط majid8890
استاندارد میکروبی شناگاهها معمولاً توسط ارگانیسم های گروه کلیفرمی توسط
روش MPN در ۱۰۰ میلی لیتر بیان می شود.
[CENTER]تصویر[/CENTER]

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 13:13
توسط majid8890
[CENTER]تصویر[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]


سروصدای بالاتر از ۹۰ دسی بل به عنوان صدای ناسالم برای کارگران در مواجهه روزانه در طی دوره ماهانه است .

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 13:13
توسط majid8890
[CENTER] تصویر[/CENTER]


حداکثر میزان صدا برای کلاس درس :
[CENTER]۴۰ -۳۰ dB [/CENTER]
[RIGHT] [/RIGHT]
[RIGHT] [/RIGHT]

حداکثر میزان صدا برای اتاق هتل :
[CENTER]۴۵ dB [/CENTER]

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 13:14
توسط majid8890
[SUP] 0[/SUP][SUB] [/SUB]F =( 1.8 [SUB]*[/SUB] [SUP]0 [/SUP]C )+ 32

[SUP]0[/SUP][SUB] [/SUB]C = 1.8 ([SUP]0 [/SUP]F - 32)

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 16:25
توسط majid8890
سوال : کدام بیماری جزء WATER RELATED INSECT است ؟

جواب : مالاریا - بیماری منتقله به وسیله حشرات ناقل مرتبط با آب

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 16:25
توسط majid8890
غلظت بیش از حد سولفات مس در استخر های شنا جهت کنترل جلبک

باعث بی رنگ شدن موی سر شناگران می گردد. که غلظت زیاد آن با
استفاده از آب رقیق سازی تعدیل می شود

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 16:26
توسط majid8890
[CENTER]مزه شور شیر دوشیده شده به علت[/CENTER]
[CENTER] وجود بیماری ورم پستانی دام مورد نظر است .[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]
[CENTER]تصویر[/CENTER]

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 16:29
توسط majid8890
[CENTER] تصویر[/CENTER]
[CENTER] [/CENTER]


باسیلوس سرئوس نوع استفراغی(تهوع آور) از طربق برنج پخته شده منجر به انتقال بیماری می شود .
سم آن در برابر حرارت مقاوم است .
مخزن: اسپورها در انواع مختلفی از غلات دیده می شوند ، ادویه جات ، شیر، سبزیجات
دوره کمون : ۱ تا ۶ ساعت
کنترل : برنج را در ظروف کم عمق برای نگهداری در یخچال بگذارید و برای استفاده مجدد دوباره خوب گرم شود . شیر پاستوریزه مصرف گردد.

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 17:58
توسط majid8890
[JUSTIFY]گندزدایی (disinfectION):
[/JUSTIFY]

  • [JUSTIFY]یک ترکیب شیمیایی ضدمیکربی بر روی مواد(سطح چاه آب) [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] که ممکن انسان یا حیوان با این مواد در تماس باشند [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]همه عوامل رانابود نمی کند [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]حذف تعداد زیاد یا همه میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا که بر روی اشیا‌ء بی‌جان وجود دارند بجز اسپورباکتری‌ها [/JUSTIFY]

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 17:59
توسط majid8890
[JUSTIFY]آنتی سپتیک ها:[/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]ضد میکروب [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]باعث کاهش احتمال عفونت [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] کـشتن عوامل بیماری زا [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]بازداری از رشد عوامل بیماری زا [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]روی سطح پوست و یا بافت زنده [/JUSTIFY]

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 17:59
توسط majid8890
آنتی سپتیک های متداول:


[JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] الکل ها [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] کلرهگزیدین گلوکونات [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] ید [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] بوریک اسید [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] هیدروژن پروکساید [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] ترکیبات فنول [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]ترکیبات آمونیوم چهار ظرفیتی [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] سدیم کلراید [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] مرکورکروم [/JUSTIFY]

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 17:59
توسط majid8890
[JUSTIFY]الکل ها (alcohols):[/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]ضد عفوني كننده بوده [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]منعقد کننده آلبومين [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]به علت همين انعقاد، قدرت نفوذ الكل 90 درجه كمتر از 60 درجه [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY](خاصيت ضد عفوني كنندگي پایین )[/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]ميكروب كش مناسبي [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]حالت معمولي ،غلظت بين 50 تا 70 درجه تاثير بسيار زيادي دارد . [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]الكل 100 درجه ضد عفوني كننده نيست [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]مقداري آب ---اضافه خاصيت ميكروب كشي پيدا [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]افرادي كه اتاق بيمار را گندزدايي --- حتما دست پس از كار با الكل 70 درجه ضدعفوني [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]روی باکتری‌های فعال، میکروباکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌ها، پس از چند دقیقه تماس، اثر میکروب کشی [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]بر اسپور باکتری‌ها بی اثر [/JUSTIFY]
  • [JUSTIFY]بهترین غلظت اثر آنها محلول ۷۰% است (۷۰% الکل و ۳۰% آب مقطر – نسبت 7 به 3) [/JUSTIFY]

Re: مطالعه گروهی ارشد بهداشت محیط 93 درس کلیات بهداشت محیط

ارسال شده: 15 مارس 2014 18:00
توسط majid8890
[JUSTIFY]ید (IODINE):[/JUSTIFY]

[JUSTIFY]تنتور ید :[/JUSTIFY][JUSTIFY] ترکیب ید و الکل [/JUSTIFY]
[JUSTIFY] از 2 تا 5 درصد ید +الکل اتانول [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]ضد عفونی زخمها، و گندزدایی آب آشامیدنی [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]امروزه برای ضد عفونی زخم سطحی و کوچک توصیه نمیگردد، چون باعث شکل گیری جای زخم (SCAR) و زمان ترمیم و التیام را افزایش [/JUSTIFY]