صفحه 1 از 1

وظایف اداره آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی و...

ارسال شده: 28 سپتامبر 2010 10:23
توسط rouhallah
[JUSTIFY]خلاصه شرح وظايف اداره آزمايشگاه كنترل مواد غذايی، آشاميدنی،آرايشی و بهداشتی.[/JUSTIFY][JUSTIFY]مهمترين وظيفه اداره آزمايشگاه، كنترل كيفی و انجام آزمايشهای شيميايی، فيزيكی، ميكروبی و ارگانولپتيكی بر روی كليه نمونه‌های مواد غذايی، آشاميدنی ، آرايشی و بهداشتی كه از ادارات نظارت و شبكه های بهداشتی دانشگاه و مراجع قانونی نظير قوه قضائيه ارائه می‌گردد، طبق استانداردهای ملی و پروانه‌های ساخت برگه‌های آناليز و رفرانس های بين الملی نظير كدكس، می‌باشد.همچنين بازديد علمی و فنی از آزمايشگاههای كنترل واحدها و كارخانجات توليدی مواد غذايی، آشاميدنی، آرايشی و بهداشتی به منظور ارتقای كيفی، تاييد و صدور پروانه‌های بهداشتی درخواستی (بهره برداری و ساخت) و نيز بررسی ميزان فعاليت و روش های كاری آزمايشگاه‌ها از جمله وظايف اداره آزمايشگاه كنترل می‌باشد.علاوه بر اين آموزش مسؤولين فنی كارخانجات ، شركت در جلسات و كارگاههای آموزشی و تصميم گيری‌های كلی، مشاركت در اجرای طرح ها و پروژه‌های علمی و تحقيقاتی بخشی و فرا بخشی ، تهيه و يا اصلاح روشهای كاری استاندارد آزمايشگاهی و دستگاهی

، نظارت بر عملكرد آزمايشگاههای همكار غيردولتی در سطح حوزه نظارت دانشگاه، ارائه مقالات علمی و عقد قرارداد با كارخانجات و كارگاههای توليدی و نيز ساير ارگان‌ها جهت انجام برخی آزمايش‌های تخصصی، قسمتی ديگر از وظايف اداره آزمايشگاه كنترل معاونت غذا و داروی دانشگاه می‌باشد.[/JUSTIFY]