نکات قابل توجه در خصوص نان
ارسال شده: 29 سپتامبر 2010 07:31
نکات قابل توجه در خصوص نان
بدلیل مصرف زیاد نان در کشور ما وجود هرگونه مشکل بهداشتی در آن می تواند به سلامت مردم لطمه جدی وارد نماید.
نکات مورد توجه:
* نان مصرفی بصورت روزانه تهیه شود.اگر امکان چنین کاری نیست باید نان را به قطعات کوچک تقسیم کرده وپس از خنک شدن در نایلون تمیز قرار دهید.
* از پیچاندن نان در داخل روزنامه یا کیسه نایلونی سیاه وبازیافتی خودداری کنید.
* ضایعات نان باید در ظرف مجزا نگهداری ودر سریع ترین زمان ممکن از آشپزخانه خارج شود.
* نان سالم وبهداشتی نانی است که در تهیه خمیر آن عمل تخمیر بوسیله خمیر مایه یا خمیر ترش بهداشتی انجام شود.
فواید استفاده از خمیر مایه:
* ارزش غذائی وکیفیت بهداشتی نان حفظ میشود.
* آنزیم فیتاز فعال شده وضمن شکستن اسید فیتیک ودر نتیجه جلوگیری از تشکیل فیتات ها، موجبات
جذب عناصر مغذی نظیر آهن،کلسیم،روی و…در در بدن فراهم شود.
* نان داری عطر،طعم وبوی مطبوع باشد.
* زمان ماندگاری نان زیاد شود.
* ضایعات ودور ریز نان کاهش پیدا کند.
مضرات استفاده از جوش شیرین:
* ارزش غذائی نان کاهش پیدا کند.
* عمل تخمیر انجام نمی شود،آنزیم فیتاز فعال نمی گردد، اسید فیتیک تجزیه نمی شود ودر نتیجه فیتات ها تشکیل شده ومانع جذب عناصر مغذی مانند آهن،کلسیم،روی و … در بدن گردد.
* نان،عطر،طعم وبوی طبیعی نداشته باشد.
* زمان ماندگاری آن کاهش یابد.
* ضایعات ودور ریز نان زیاد شود.
علائم فساد در نان:
* بوی کهنگی
* مشاهده کپک در سطح آن
بدلیل مصرف زیاد نان در کشور ما وجود هرگونه مشکل بهداشتی در آن می تواند به سلامت مردم لطمه جدی وارد نماید.
نکات مورد توجه:
* نان مصرفی بصورت روزانه تهیه شود.اگر امکان چنین کاری نیست باید نان را به قطعات کوچک تقسیم کرده وپس از خنک شدن در نایلون تمیز قرار دهید.
* از پیچاندن نان در داخل روزنامه یا کیسه نایلونی سیاه وبازیافتی خودداری کنید.
* ضایعات نان باید در ظرف مجزا نگهداری ودر سریع ترین زمان ممکن از آشپزخانه خارج شود.
* نان سالم وبهداشتی نانی است که در تهیه خمیر آن عمل تخمیر بوسیله خمیر مایه یا خمیر ترش بهداشتی انجام شود.
فواید استفاده از خمیر مایه:
* ارزش غذائی وکیفیت بهداشتی نان حفظ میشود.
* آنزیم فیتاز فعال شده وضمن شکستن اسید فیتیک ودر نتیجه جلوگیری از تشکیل فیتات ها، موجبات
جذب عناصر مغذی نظیر آهن،کلسیم،روی و…در در بدن فراهم شود.
* نان داری عطر،طعم وبوی مطبوع باشد.
* زمان ماندگاری نان زیاد شود.
* ضایعات ودور ریز نان کاهش پیدا کند.
مضرات استفاده از جوش شیرین:
* ارزش غذائی نان کاهش پیدا کند.
* عمل تخمیر انجام نمی شود،آنزیم فیتاز فعال نمی گردد، اسید فیتیک تجزیه نمی شود ودر نتیجه فیتات ها تشکیل شده ومانع جذب عناصر مغذی مانند آهن،کلسیم،روی و … در بدن گردد.
* نان،عطر،طعم وبوی طبیعی نداشته باشد.
* زمان ماندگاری آن کاهش یابد.
* ضایعات ودور ریز نان زیاد شود.
علائم فساد در نان:
* بوی کهنگی
* مشاهده کپک در سطح آن