صفحه 1 از 1

ظروف تفلون

ارسال شده: 30 سپتامبر 2010 10:22
توسط rouhallah
[center][font=Times New Roman]ظروف تفلون برای سلامتی مضرند یا نه؟<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>[/font][/center]
[center]<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><v:shapetype id=_x0000_t75 stroked="f" filled="f" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" o:preferrelative="t" o:spt="75" coordsize="21600,21600"><v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke><v:formulas><v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"></v:f><v:f eqn="sum @0 1 0"></v:f><v:f eqn="sum 0 0 @1"></v:f><v:f eqn="prod @2 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @0 0 1"></v:f><v:f eqn="prod @6 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="sum @8 21600 0"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @10 21600 0"></v:f></v:formulas><v:path o:connecttype="rect" gradientshapeok="t" o:extrusionok="f"></v:path><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shapetype><v:shape style="Z-INDEX: 1; POSITION: absolute; TEXT-ALIGN: left; MARGIN-TOP: 0px; WIDTH: 135pt; HEIGHT: 105pt; VISIBILITY: visible; MARGIN-LEFT: 0px; LEFT: 0px; mso-wrap-style: square; mso-wrap-distance-left: 0; mso-wrap-distance-top: 0; mso-wrap-distance-right: 0; mso-wrap-distance-bottom: 0; mso-position-horizontal: absolute; mso-position-horizontal-relative: text; mso-position-vertical: absolute; mso-position-vertical-relative: line" id=Picture_x0020_2 o:allowoverlap="f" alt="ماهیتابه تفلون" type="#_x0000_t75" o:spid="_x0000_s1026">[font=Times New Roman]<v:imagedata o:title="ماهیتابه تفلون" src="file:///C:\DOCUME~1\kpp\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image001.jpg"></v:imagedata><?xml:namespace prefix = w ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:word" /><w:wrap type="square" anchory="line"></w:wrap>[/font]</v:shape>[font=Times New Roman]امروزه استفاده از ظروف تفلون یا نچسب بسیار معمول شده است و تقریبا همه ما از این ظروف برای آشپزی استفاده می‌کنیم، بدون آن که بدانیم استفاده ی نادرست از این ظروف ممکن است خطراتی برای سلامتی ما داشته باشد





.<o:p></o:p>
[/font]
[/center]
[center][font=Times New Roman]<o:p></o:p>[/font][/center]
[center][font=Times New Roman]چگونه این ظروف، نچسب می شوند؟<o:p></o:p>[/font][/center]
[center][font=Times New Roman]ظروف تفلون یا نچسب در واقع همان ظروف آلومینیوم یا استیل هستند که با ماده خاصی به نام پلی تترا فلوئورواتیلن





(Polytetrafluoroethylene)
که به اختصار




(PTFE)
نامیده می‌شود، پوشیده می‌شوند. این ماده سبب می‌شود که مواد غذایی به ظرف نچسبند، به همین دلیل به آنها ظروف نچسب می‌گویند




. <o:p></o:p>
[/font]
[/center]
[center][font=Times New Roman]موادی که برای ساخت ظروف تفلون به کار می‌روند، متفاوت هستند و ضخامت مواد نچسب آنها نیز فرق دارد. مواد نچسبی که کیفیت بالایی دارند، دارای پودر سرامیک یا مخلوط تیتانیوم هستند که بر سختی و مقاومت این مواد می‌افزاید و به راحتی ساییده و خراشیده نمی‌شود





.<o:p></o:p>
[/font]
[/center]
[center][font=Times New Roman]<o:p></o:p>[/font][/center]
[center][font=Times New Roman]مزایای تفلون ها چیست؟<o:p></o:p>[/font][/center]
[center][font=Times New Roman]از مزایای آنها این است ‌که بر خلاف ظروف دیگر که برای نچسبیدن غذا به روغن نیاز دارند، در این ظروف غذا به ظرف نمی‌چسبد و تمیز کردن آن نیز راحت ‌تر است





. <o:p></o:p>
[/font]
[/center]
[center][font=Times New Roman]<o:p></o:p>[/font][/center]
[center][font=Times New Roman]مضرات تفلون ها چیست ؟<o:p></o:p>[/font][/center]
[center][font=Times New Roman]-
این ظروف به آسانی حرارت را عبور نمی‌دهند




.<o:p></o:p>[/font]
[/center]
[center][font=Times New Roman]-
به مرور زمان مواد نچسب آنها از بین می‌روند و این مواد شیمیایی به آرامی وارد غذا می‌شوند که اثرات نامطلوبی بر سلامت انسان دارند




. <o:p></o:p>[/font]
[/center]
[center][font=Times New Roman]-
وقتی که تحت حرارت بالا قرار بگیرند، مواد نچسب آنها تجزیه شده و وارد غذا می‌شوند. این مواد سمی هستند و سلامت انسان را تهدید می‌کنند




. <o:p></o:p>[/font]
[/center]
[center][font=Times New Roman]تحقیقات نشان داده که این سم نه تنها برای انسان، بلکه برای پرندگان نیز بسیار خطرناک است. البته مواد نچسب این ظروف در حرارت ملایم (حرارت کمتر از240 درجه سانتی گراد) تجزیه نمی‌شوند





. <o:p></o:p>
[/font]
[/center]
[center][font=Times New Roman]<o:p></o:p>[/font][/center]
[center][font=Times New Roman]برای آن که ظروف تفلون خطری برای سلامتی تان نداشته باشد ، باید





...
<o:p></o:p>[/font]
[/center]
[center]





[font=Times New Roman]1- هنگام استفاده از این ظروف دقت کنید تا خراشیده نشوند ، زیرا در اثر همین خراش‌ها و آسیب‌ها، مواد شیمیایی مضر وارد غذا می‌شوند. هنگام شستشو نیز برای جلوگیری از ایجاد خراش سعی کنید که آنها را با مواد شوینده قوی و اسکاج‌های زبر نشویید[/font]






[font=Times New Roman].<o:p></o:p>[/font]
[/center]
[center]





[font=Times New Roman]2-هنگام آشپزی با ظروف تفلون، از حرارت ملایم استفاده کنید و اگر نیاز به حرارت بالا دارید، بهتراست از ظروف لعابی استفاده کنید[/font]






[font=Times New Roman].<o:p></o:p>[/font]
[/center]
[center][font=Times New Roman]زمانی که این ظروف خراب شدند، یا آنها را توسط مراکز معتبر بازسازی کنید یا دیگر از آنها استفاده نکنید





. 3<o:p></o:p>
[/font]
[/center]
[center]





[font=Times New Roman]4-حتما از ظروف تفلون استاندارد و مرغوب استفاده کنید ، زیرا این ظروف مراحل مختلف آزمایش‌های کنترل کیفیت و استاندارد را با موفقیت پشت سرگذاشته‌اند[/font]






[font=Times New Roman]. <o:p></o:p>[/font]
[/center]