صفحه 1 از 1

‌آب میوه ی باز نخورید

ارسال شده: 01 اکتبر 2010 10:20
توسط rouhallah
‌آب میوه ی باز نخورید

آب میوه‌ای که پاستوریزه‌ نشده ممکن است مزه‌ای عالی داشته باشد، اما می‌تواند دارای میکروب‌های بیماری زا نیز باشد.

اغلب آب‌میوه‌هایی که در بازار موجودند، یا با وسایلی مانند اشعه ی فرابنفش ضدعفونی می‌شوند، یا با دادن حرارت پاستوریزه می‌شوند تا خطر انتقال بیماری‌های میکروبی از طریق آن ها کاهش یابد.

همه افراد به خصوص کودکان، سالمندان و کسانی که دستگاه ایمنی آنها بیمار است (مثل بیماری ایدز، لوپوس، ام اس)، باید از مصرف آب میوه‌های خام یا غیرپاستوریزه خودداری کنند.

توصیه می کنیم از مصرف آب میوه‌هایی که در برچسب آنها چیزی در مورد پاستوریزه بودن یا نبودن ذکر نشده است، خودداری کنید.