جدول زمان نگهداری انواع گوشت
ارسال شده: 01 اکتبر 2010 10:54
جدول زمان نگهداری انواع گوشت
نحوه و زمان نگهداری فرآوردههای خام دامی
[TABLE][TR][TD]نام فرآورده و شكل عرضه[/TD][TD]شرایط نگهداری[/TD][TD]عمر ماندگاری[/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز تازه ، بستهبندی در خلا[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]5 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]7 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز منجمد، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]9 ماه[/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز چرخكرده تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]2 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز چرخكرده منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]3 ماه[/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید (مرغ) تازه، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید تازه ، بستهبندی در خلا[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]5 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]7 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]12ماه[/TD][/TR][TR][TD]ماهی شكم خالی تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]ماهی شكم خالی منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]6 ماه[/TD][/TR][TR][TD]میگو تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]میگو منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]12ماه[/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی گاو و گوسفند تازه، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]2 روز [/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]4 ماه[/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی مرغ تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]2 روز [/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]3 ماه[/TD][/TR][TR][TD]تخممرغ تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]1 ماه[/TD][/TR][/TABLE]
بستهبندی معمولی منظور بستهبندی در ظروف یك بار مصرف یا بستهبندی در پوشش پلاستیكی پلیاتیلن است.
برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.
برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتیگراد است.
نحوه و زمان نگهداری فرآوردههای خام دامی
[TABLE][TR][TD]نام فرآورده و شكل عرضه[/TD][TD]شرایط نگهداری[/TD][TD]عمر ماندگاری[/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز تازه ، بستهبندی در خلا[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]5 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]7 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز منجمد، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]9 ماه[/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز چرخكرده تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]2 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت قرمز چرخكرده منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]3 ماه[/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید (مرغ) تازه، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید تازه ، بستهبندی در خلا[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]5 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید تازه ، بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]7 روز [/TD][/TR][TR][TD]گوشت سفید منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]12ماه[/TD][/TR][TR][TD]ماهی شكم خالی تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]ماهی شكم خالی منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]6 ماه[/TD][/TR][TR][TD]میگو تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]3 روز [/TD][/TR][TR][TD]میگو منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]12ماه[/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی گاو و گوسفند تازه، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]2 روز [/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]4 ماه[/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی مرغ تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]2 روز [/TD][/TR][TR][TD]آلایش خوراكی منجمد ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت فریزر[/TD][TD]3 ماه[/TD][/TR][TR][TD]تخممرغ تازه ، بستهبندی معمولی[/TD][TD]برودت یخچال[/TD][TD]1 ماه[/TD][/TR][/TABLE]
بستهبندی معمولی منظور بستهبندی در ظروف یك بار مصرف یا بستهبندی در پوشش پلاستیكی پلیاتیلن است.
برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.
برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتیگراد است.