صفحه 1 از 1

رعایت بهداشت?از تهیه تا مصرف :

ارسال شده: 02 اکتبر 2010 08:47
توسط sajadali
رعایت بهداشت?از تهیه تا مصرف :
v هنگام تولید و تهیه : بسیاری از آلودگی های ثانویه در این مرحله صورت می گیرد؛ مانند استفاده از کودهای آلوده در مزارع سبزی و یا ذبح گوسفند در محیط کثیف و آلوده.
v هنگام حمل و نقل مواد غذایی در ظروف و وسایل آلوده : حمل و نقل مواد غذایی فساد پذیری مانند گوشت ماهی در شرایط عدم حفاظت یا وسایل نقلیه بدون سردخانه.
v وضعیت ظروف : ظروف آلوده نیز از عوامل آلودگی ثانویه هستند. بنابراین باید با در نظرگرفتن نوع مادة غذایی آن را در ظرف مناسب قرار داد
v محل نگهداری :کلیة شرایط بهداشتی، باید در محل نگهداری مواد غذایی رعایت شود تا از نفوذ حشرات، جوندگان و مانند آنها در امان باشد؛ مثلا درجه حرارت مناسب بوده و دوری از گردوغبار، گازها و بخارها و بوهای نامطلوب رعایت شود .
محل ونحوه توزیع : در این مرحله نقش عوامل آلوده کننده مثل دستها، ظروف و وسایل از اهمیت زیادی برخوردار است. همچنین وجود مگس وسوسک از عمده ترین شرایط آلودگی و فساد مواد غذایی در این مرحله محسوب می شود .