صفحه 1 از 1

دستورالعمل ضدعفونی هنگام ریختن یا پاشیده شدن مواد آلود

ارسال شده: 02 اکتبر 2010 13:27
توسط sajadali
دستورالعمل ضدعفوني هنگام ريختن يا پاشيده شدن مواد آلوده بر روي سطوح
در مورد بيشتر موادي که بر روي سطوح پخش مي شوند (از جمله مواد غذايي،ادرار يا استفراغ) تميز نمودن با آب و مواد شوينده کافي بنظر مي رسد. درمورد موادي که بطور بالقوه مي توانند حاوي ارگانيسم مضر باشند بايست از مواد ضدعفوني کننده استفاده شود.
استفاده از دستكش هاي يكبار مصرف جهت تميز نمودن اين مواد الزاميست . در مواردي که خطر آلوده شدن لباسها وجود دارد پوشش محافظ نيز بايد استفاده گردد.
در صورت ريخته شدن خون و يا مايعات و يا هر گونه مايع آغشته به خون بايستي ماده ضدعفوني کننده هيپوکلريت سديم با غلظت 1% جهت پاك کردن وضد عفوني مورد استفاده قرار گيرد.
نحوه تميز کردن : ابتدا دستمال پارچه اي يا دستمال کاغذي حوله اي را بر روي مايع آلوده ريخته شده انداخته، تا مواد آلوده جذب شده و سپس مايع ضدعفوني کننده را روي آن ريخته و حداقل به مدت ده دقيقه به همان حال باقي بماند و سپس کليه پارچه ها، دستمال، دستكش و احتمالاً پوشش مورد استفاده بايست به نحو مطلوب دور انداخته شوند. در مواردي که استفاده از هيپوکلريت سديم موجب آسيب رساندن به سطوح مي گردند، استفاده از ماده جايگزين مانند (آب اکسيژنه 3% )مناسب مي باشد. ذکر اين نكته ضروري است که مايع ضدعفوني کننده بايستي بطور صحيح و دقيق رقيق شده و براي هر بار استفاده بصورت تازه تهيه گردد.