توزيع كنندگان غذا در عزاداريها و كارت معاينه پزشكي
ارسال شده: 09 دسامبر 2010 20:43
[JUSTIFY][font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]عدم رعايت بهداشت هنگام تهيه و توزيع نذورات باعث ميشود؛
تشديد بيماريهاي مرتبط با غذا به ويژه بيماريهاي عفوني رودهاي در عزاداريها/ افراد درگير در توليد و توزيع چاي، غذا و آب بايد كارت معاينه پزشكي معتبر داشته باشند [/font]
[font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][/font]
[JUSTIFY][font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]عدم رعايت نكات بهداشتي هنگام تهيه و توزيع نذورات در عزاداريها، مساجد و تكايا بروز بيماريهاي مرتبط با غذا به ويژه بيماريهاي عفوني رودهاي را تشديد ميكند. [/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دكتر كاظم ندافي رييس مركز سلامت محيط و كار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت و گو با خبرنگار وبدا ضمن بيان اين مطلب، گفت: در صورت عدم رعايت ضوابط بهداشتي از جمله بهداشت فردي، محيطي و مواد غذايي در مراسم عمومي عزاداريها و توزيع نذورات احتمال مسموميتها نيز تشديد ميشود. [/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]وي اشاعه بيماريهاي مرتبط با آب و غذا در مراسم عزاداري مساجد، تكايا و هيأتها را در صورت عدم نظارت كافي هيأت امناي مساجد و مسئولان هيأتها جدي دانست و افزود: استانداريها، فرمانداريها، سازمان تبليغات اسلامي، سازمان اوقاف و امور خيريه، امور مساجد، دفاتر ائمه جمعه، رسانههاي عمومي به ويژه صدا و سيما بايد با اطلاعرساني مناسب به مردم، مسئولان اجراي برنامههاي عزاداري را به دريافت مجوز بهداشتي توسط افرادي كه قصد توليد و توزيع نذورات را دارند ترغيب كنند. [/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]وي ادامه داد: كليه افراد درگير در توزيع آب، چاي و غذا در عزاداريها بايد داراي كارت معاينه پزشكي معتبر بوده و رعايت بهداشت فردي در هنگام ارائه خدمت به عزاداران ضروري است. [/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]ندافي استفاده از فرآوردههاي دامي با كشتار مجاز و يا بسته بندي شده كه مورد تاييد وزارت بهداشت و سازمان دامپزشكي باشد را مورد تأكيد قرار داد و اظهار داشت: ذبح و قرباني احشام در جلوي دستههاي عزاداري و يا در محل تكايا و مساجد بايد با هماهنگي سازمان دامپزشكي در شرايط بهداشتي صورت گيرد.[/font][/JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
تشديد بيماريهاي مرتبط با غذا به ويژه بيماريهاي عفوني رودهاي در عزاداريها/ افراد درگير در توليد و توزيع چاي، غذا و آب بايد كارت معاينه پزشكي معتبر داشته باشند [/font]
[font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][/font]
[JUSTIFY][font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]عدم رعايت نكات بهداشتي هنگام تهيه و توزيع نذورات در عزاداريها، مساجد و تكايا بروز بيماريهاي مرتبط با غذا به ويژه بيماريهاي عفوني رودهاي را تشديد ميكند. [/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دكتر كاظم ندافي رييس مركز سلامت محيط و كار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در گفت و گو با خبرنگار وبدا ضمن بيان اين مطلب، گفت: در صورت عدم رعايت ضوابط بهداشتي از جمله بهداشت فردي، محيطي و مواد غذايي در مراسم عمومي عزاداريها و توزيع نذورات احتمال مسموميتها نيز تشديد ميشود. [/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]وي اشاعه بيماريهاي مرتبط با آب و غذا در مراسم عزاداري مساجد، تكايا و هيأتها را در صورت عدم نظارت كافي هيأت امناي مساجد و مسئولان هيأتها جدي دانست و افزود: استانداريها، فرمانداريها، سازمان تبليغات اسلامي، سازمان اوقاف و امور خيريه، امور مساجد، دفاتر ائمه جمعه، رسانههاي عمومي به ويژه صدا و سيما بايد با اطلاعرساني مناسب به مردم، مسئولان اجراي برنامههاي عزاداري را به دريافت مجوز بهداشتي توسط افرادي كه قصد توليد و توزيع نذورات را دارند ترغيب كنند. [/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]وي ادامه داد: كليه افراد درگير در توزيع آب، چاي و غذا در عزاداريها بايد داراي كارت معاينه پزشكي معتبر بوده و رعايت بهداشت فردي در هنگام ارائه خدمت به عزاداران ضروري است. [/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]ندافي استفاده از فرآوردههاي دامي با كشتار مجاز و يا بسته بندي شده كه مورد تاييد وزارت بهداشت و سازمان دامپزشكي باشد را مورد تأكيد قرار داد و اظهار داشت: ذبح و قرباني احشام در جلوي دستههاي عزاداري و يا در محل تكايا و مساجد بايد با هماهنگي سازمان دامپزشكي در شرايط بهداشتي صورت گيرد.[/font][/JUSTIFY]
[/JUSTIFY]