استفاده مداوم از گوشی هدفون برای سلامت شنوایی خطرناک

در این انجمن به بیماریهای ناشی از کار در موژ مهندسی بهداشت ایمنی و محیط زیست در مورد بهداشت ایمنی محیط زیست بهداشت محیط مهندسی بهداشت محیط بهداشت حرفه ای تصفیه آب تصفیه فاضلاب جزوه ارشد محیط زیست ایمنی میپردازید.

مدیر انجمن: naderloo

ارسال پست
elham9192
مدیر بخش
مدیر بخش
پست: 184
تاریخ عضویت: 07 ژولای 2010 00:00

استفاده مداوم از گوشی هدفون برای سلامت شنوایی خطرناک

پست توسط elham9192 »

استفاده مداوم از گوشی هدفون برای سلامت شنوایی خطرناک است .

محققان می گویند: گوش کردن به صدای بلند موسیقی از طریق گوشی دستگاه‌های پخش دیجیتالی موسیقی موجب شده از هر پنج نوجوان آمریکایی یک نفر به کاهش شنوایی مبتلا شود.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز ، پزشکان رشته گوش و حلق و بینی درباره استفاده مداوم از گوشی هدفون به جوانان و تاثیر منفی آن بر سلامت شنوایی هشدار می دهند.
پروفسور بندیکت فولتز پزشک ارشد گوش و حلق و بینی در مرکز پزشکی ام تس گِ آلمان می گوید : گرچه دستگاه های پخش موسیقی کوچک محبوبیت فراوانی در میان جوانان دارند ، اما استفاده مداوم از آن ها برای گوش ضرر دارد.
وی افزود : از صدای مداوم دستگاه های پخش کننده موسیقی گرفته تا صدای شیپورها در زمین فوتبال ، امروزه صداهای بسیاری در پیرامون ما هستند و شنیدن این صداها به طور مداوم برای سلامت گوش ها مضر است.
این پزشک گوش و حلق و بینی در مرکز پزشکی ام تس گِ آلمان همچنین به افرادی اشاره کرد که در طول روز برای شنیدن موسیقی ، رادیو، بازی های رایانه ای و موارد دیگر از هدفون استفاده می کنند و یادآور شد، شنیدن صدا از بلندگو به اندازه هدفون (گوشی) تاثیر مخرب ندارد، چرا که بلندگوها حد خاصی برای پخش صدا دارند، در حالی که در هدفون ها این محدودیت وجود ندارد و همچنین گوش ها صدا را مستقیم و بدون واسطه دریافت می کنند.
فولتز در ادامه اعلام کرد، استفاده از این دستگاه ها را به طور کل منع نمی کند اما نباید به صورت مداوم از آن ها استفاده شود و لازم است مدت زمانی به گوشها استراحت داده شود تا سلامت خود را باز یابند.
وی افزود : جوانان بیشتر از دیگر افراد در معرض خطر هستند، چرا که در اثر آسیب ناشی از شنیدن اصوات بلند، در سنین پایین دچار اختلال در شنوایی خواهند شد.
صدای بلند موسیقی موضوع جدیدی نیست. هر نسل جدید فناوری جدیدی از هدفون های دهه ۱۹۶۰ گرفته تا واک من های سونی دهه ۱۹۸۰ استفاده می کند.
نوجوانان امروزه دو برابر طولانی تر از نسل های قبلی موسیقی گوش می کنند. عمر باتری و میزان ضبط موسیقی در فناوری های قدیمی تر، کمتر بود.
گوش کردن دائمی به صدای موسیقی با بلندی صدای ۸۵ دسی بل و یا بلندتر می تواند به سلول های مویی میکروسکوپی در گوش داخلی آسیب وارد کند.
این پزشک ارشد گوش و حلق و بینی در مرکز پزشکی ام تس گِ آلمان باردیگر تصریح کرد : بیش از هشت ساعت استفاده از گوشی ها در شبانه روز برای سلامت گوشها مضر است و سبب اختلالات شنوایی خواهد شد.
ارسال پست

بازگشت به “بیماریهای ناشی از کار”

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان