[RIGHT][font=Tahoma]موفقيت دانشجوي قمي در توليد الكتريسته از طريق فاضلاب[/font][/RIGHT]
[JUSTIFY][font=Tahoma]دانشجوي قمي كارشناسي ارشد مهندسي بهداشت محيط موفق به توليد انرژي الكتريسته از طريق فاضلاب شد.[/font]
[font=Arial]به گزارش روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي قم، خانم زينب ياوري با بيان اينكه موضوع پايان نامه كارشناسي ارشد وي در خصوص استفاده از پيل سوختي ميكروبي است گفت: اين پيل سوختي يك سيستم الكتروشيميايي زيستي است كه با كمك شبيهسازي برهمكنشهاي باكتريايي موجود در طبيعت، جريان الكتريسيته توليد مي كند.[/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Arial]وي با اشاره به محدوديت استفاده از سوخت هاي فسيلي در دنيا افزود: در حال حاضر دنيا به سمت استفاده از انرژي هاي پاك و ارزان حركت مي كند .
اين دانشجوي قمي با بيان اينكه در اين دستگاه با استفاده از ميكرو ارگانيسم ها انرژي الكتريسته توليد مي شود گفت: در اين سيستم به طور همزمان فاضلاب نيز تصفيه مي شود.
خانم ياوري توليد محصولي مفيد به شکل انرژي الکتريسيته ، توليد گاز هيدروژن و بي نيازي از هوادهي را از جمله مزاياي اين سيستم برشمرد و افزود: کاهش جامدات توليد شده از ديگر مزاياي اين سيستم است و جرم ميکروبي توليد شده در اين فرايند در مقايسه با دو سيستم هوازي لجن فعال و صافي چکنده كمتر است.[/font][/JUSTIFY]
[RIGHT]
[font=Times New Roman]منبع:سايت دانشگاه علوم پزشكي قم[/font][/RIGHT]
توليد الكتريسته از طريق فاضلاب
مدیر انجمن: naderloo
-
- جدید
- حالت من: Badhal
- تماس:
-
- جدید
- حالت من: Badhal
- تماس:
- naderloo
- مدیر کل
- حالت من: Khaste
- محل اقامت: تهران
- تماس:
سلام
بارها تذکر داده شده است که طبق قوانین سایت برای تشکر تنها از دکمه تشکر استفاده نمایید تا سبب افزایش اعتبار نویسنده گردد و لطفا از ارسال پاسخ با موضوع تشکر بپرهیزید.
بارها تذکر داده شده است که طبق قوانین سایت برای تشکر تنها از دکمه تشکر استفاده نمایید تا سبب افزایش اعتبار نویسنده گردد و لطفا از ارسال پاسخ با موضوع تشکر بپرهیزید.
چه کسی حاضر است؟
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان