صفحه 1 از 1

سرطان زايي ظروف پلاستيكي

ارسال شده: 24 ژانویه 2011 11:39
توسط elham9192
[RIGHT][TABLE][TR][TD][font=2 Roya]معاون مركز سلامت محيط و كار وزارت بهداشت:
[/font]
[font=2 Roya]
مصرف ظروف پلاستيكي سرطان زاست[/font]
[COLOR=#NaNNaNNaN][font=Tahoma,sans-serif]<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>[/font][/COLOR]
[RIGHT][COLOR=#NaNNaNNaN][font=Tahoma,sans-serif] [/font][/COLOR][COLOR=#NaNNaNNaN][font=2 Roya]<o:p></o:p>[/font][/COLOR][/RIGHT]
[JUSTIFY][COLOR=#NaNNaNNaN][font=2 Roya]مصرف ظروف پلاستيكي مي تواند باعث ابتلا به بيماريهاي مختلفي مانند بي خوابي، خستگي و حتي ابتلا به سرطان شود.[/font][/COLOR][COLOR=#NaNNaNNaN][font=Times New Roman,serif]<o:p></o:p>[/font][/COLOR][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][COLOR=#NaNNaNNaN][font=2 Roya]معاون مركز سلامت محيط و كار وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار وب دا درباره تاثيرات مضر ظروف پلاستيكي گفت: ظروف پلاستيكي از هرنوعي كه باشد از فومي گرفته تا براق و سفيد داراي تركيباتي است كه مضر بوده و در اثر درجه حرارت غذا و تماس با چربي و اسيد، مواد تشكيل دهنده اش جدا شده و داخل مواد غذايي مي شود و در صورت استفاده مصرف كننده، خطرات زيادي را درپي دارد.[/font][/COLOR][COLOR=#NaNNaNNaN][font=2 Roya]<o:p></o:p>[/font][/COLOR][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][COLOR=#NaNNaNNaN][font=2 Roya]مهندس سيد رضا غلامي ادامه داد: مضرات استفاده از ظروف پلاستيكي با افزايش زمان ماندن غذا در اين ظروف بيشتر شده و اسيد هاي مضري وارد غذا مي شود.[/font][/COLOR][COLOR=#NaNNaNNaN][font=2 Roya]<o:p></o:p>[/font][/COLOR][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][COLOR=#NaNNaNNaN][font=2 Roya]وي درخصوص خطرات حاصل از مصرف ظروف پلاستيكي گفت: استفاده از اين ظروف باعث ايجاد عوارضي همچون بي خوابي و بي حوصلگي شده و در نهايت با مصرف طولاني مدت اين ظروف، بعضي تركيبات پرخطر آن همچون مونومر(تركيبي شيميايي كه جزو مواد نوع [/font][/COLOR][COLOR=#NaNNaNNaN][font=Tahoma,sans-serif]A[/font][/COLOR][COLOR=#NaNNaNNaN][font=2 Roya]در ايجاد سرطان است) وارد مواد غذايي شده و منجر به ابتلاي سرطان مي شود.[/font][/COLOR][COLOR=#NaNNaNNaN][font=2 Roya]<o:p></o:p>[/font][/COLOR][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][COLOR=#NaNNaNNaN][font=2 Roya]معاون مركز سلامت محيط و كار وزارت بهداشت تصريح كرد: ابتلاي بيماري با مصرف ظروف پلاستيكي بستگي به سن، ظرفيت افراد و وجود بيماريهاي زمينه اي دارد و افراي كه از قبل داراي زمينه ابتلا به سرطان هستند بيشتر در معرض ابتلا به بيماري قرار مي گيرند.[/font][/COLOR][COLOR=#NaNNaNNaN][font=2 Roya]<o:p></o:p>[/font][/COLOR][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][COLOR=#NaNNaNNaN][font=2 Roya]غلامي درباره دلايل اصلي عدم استفاده از ظروف پلاستيكي ابراز داشت: علاوه بر ابتلاي افراد جامعه به بيماريهاي مختلف، استفاده از ظروف پلاستيكي به دودليل منع مي شود يكي وابستگي ما به تركيبات نفتي از نظر اقتصادي و دور شدن از مصرف مواد طبيعي و ديگري عدم تجزيه اين ظروف در طبيعت كه به هر حال بعد از 200 تا 500 سال مجددا وارد آب يا خاك شده و دوباره به سيكل مواد غذايي برگشته و اثرات منفي بر سلامت مواد غذايي مي گذارد، بنابراين توليد و استفاده اين ظروف هم براي سلامتي انسان، هم براي سلامت محيط زيست مضرات جبران ناپذيري دارد.[/font][/COLOR][COLOR=#NaNNaNNaN][font=2 Roya]<o:p></o:p>[/font][/COLOR][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][COLOR=#NaNNaNNaN][font=2 Roya]وي در پايان با اشاره به اين كه توصيه وزارت بهداشت استفاده از ظروف گياهي به جاي پلاستيكي است گفت: به دليل طبيعي بودن وتجزيه پذير بودن ظروف گياهي مصرف آنها از سوي وزارت بهداشت توصيه مي شود چراكه مواد تشكيل دهنده اين ظروف، نشاسته بوده و جزو مواد خوراكي است كه با بدن انسان سازگار است. به همين دليل استفاده از ظروف گياهي از سياست هاي كلان وزارت بهداشت اعلام شده است.[/font][/COLOR][COLOR=#NaNNaNNaN][font=2 Roya]<o:p></o:p>[/font][/COLOR][/JUSTIFY][/TD][/TR][/TABLE][/RIGHT]منبع :سايت وزارت بهداشت