مضرات سوسیس و کالباس گوشتی
ارسال شده: 09 فوریه 2011 17:49
[JUSTIFY][font=Tahoma,sans-serif]محققان هشدار دادند: مصرف سوسیس و کالباس خطر بروز سرطان مثانه را 30 درصد افزایش میدهد[/font][font=Tahoma,sans-serif].[/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma,sans-serif]این محققان تاکید کردند: مواد افزودنی که در گوشتهای فرآوری شده شامل سوسیس و کالباس استفاده میشوند، خطر ابتلا به این سرطان را تشدید میکنند. محققان در تشریح این اثرگذاری متذکر شدند که نمکهایی مثل نیتریت سدیم و نیترات سدیم در این غذاها میتوانند با اسید معده واکنش انجام داده و در طول فرآیند هضم و جذب غذا، مواد سرطانی را تشکیل دهند[/font][font=Tahoma,sans-serif]...[/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma,sans-serif]در این پژهش دانشمندان انستیتو ملی سرطان در راکویل آمریکا، رابطه بین مصرف افزودنیهای گوشتی و خطر بروز سرطان مثانه را مورد ارزیابی قرار دادند.[/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma,sans-serif]البته [COLOR=#NaNNaNNaN]نوع گیاهی سوسیس و کلباس و همبرگر[/COLOR] نیز وجود دارد که از سویا و قارچ تولید می شود و دارای هیچ گونه مواد حیوانی نمی باشد و همچنین هیچ گونه مواد افزودنی و نیترات و مواد مضری که در غذاهای فراوری شده وجود دارد را ندارد. و [COLOR=#NaNNaNNaN]سالم و مقوی[/COLOR] و خوشمزه است. که در ایران نیز وجود دارد و شما می توانید آنها را از فروشگاه های مواد گیاهی در ایران خریداری کنید.[/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma,sans-serif]منبع:www.phce.org[/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma,sans-serif]این محققان تاکید کردند: مواد افزودنی که در گوشتهای فرآوری شده شامل سوسیس و کالباس استفاده میشوند، خطر ابتلا به این سرطان را تشدید میکنند. محققان در تشریح این اثرگذاری متذکر شدند که نمکهایی مثل نیتریت سدیم و نیترات سدیم در این غذاها میتوانند با اسید معده واکنش انجام داده و در طول فرآیند هضم و جذب غذا، مواد سرطانی را تشکیل دهند[/font][font=Tahoma,sans-serif]...[/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma,sans-serif]در این پژهش دانشمندان انستیتو ملی سرطان در راکویل آمریکا، رابطه بین مصرف افزودنیهای گوشتی و خطر بروز سرطان مثانه را مورد ارزیابی قرار دادند.[/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma,sans-serif]البته [COLOR=#NaNNaNNaN]نوع گیاهی سوسیس و کلباس و همبرگر[/COLOR] نیز وجود دارد که از سویا و قارچ تولید می شود و دارای هیچ گونه مواد حیوانی نمی باشد و همچنین هیچ گونه مواد افزودنی و نیترات و مواد مضری که در غذاهای فراوری شده وجود دارد را ندارد. و [COLOR=#NaNNaNNaN]سالم و مقوی[/COLOR] و خوشمزه است. که در ایران نیز وجود دارد و شما می توانید آنها را از فروشگاه های مواد گیاهی در ایران خریداری کنید.[/font][/JUSTIFY]
[JUSTIFY][font=Tahoma,sans-serif]منبع:www.phce.org[/font][/JUSTIFY]