صفحه 1 از 1

بازیافت پوست میوه ها

ارسال شده: 10 فوریه 2011 10:39
توسط rdaenv
[JUSTIFY]انواع پوست میوه ، حاوی مقدار زیادی فیبر و آنتی اکسیدانِ ضروری در حفظ سلامت بدن است و باعث بهبود عملکرد سیستم گوارش و جلوگیری از ایجاد انواع بیماریهای مهلک مانند سرطان خواهد شد و با عواملی مانند سوء تغذیه ، استرس ، ترکیبات مضر محیطی و .... نیز مبارزه خواهد کرد .
نا آگاهی و نا آشنایی افراد از خواص این مواد غذایی و روش های درست مصرف کردن دلیل هدر رفتن و دور ریختن این مواد غذایی مفید است .
پوست کیوی حاوی مقدار زیادی فلانوئید ها و آنتی اکسیدان است .
این مواد دارای فواید خاصی برای بدن است . فلانوئید ها و آنتی اکسیدان ها بر عملکرد سوخت و ساز بدن موثر بوده و فیبرغیر قابل حل بر سیستم گوارش و دستگاه قلبی و عروقی تاثیر گذار است . اگرچه پوست کیوی خام حاوی این مواد مفید است اما در عین حال بیش از 95/99 درصد آفت کش ها را نیز در خود نگهداری می کند که باعث از بین رفتن خواص فلانوئیدها و آنتی اکسیدانهای موجود درآن خواهد شد .
کندن پوست قهوه ای رنگ روی کیوی در مواردی که برای تهیه ازآن از آفت کشها استفاده می شود ، توصیه می شود چون باعث برداشته شدن بقایای ذرات جامد روی آن خواهد شد .
پوست کیوی به طور معمول حداقل یک دهم گرم شن ، گرد و خاک و ... را در خود جای میدهد . مصرف طولانی مدت این ذرات با احتمال بروز بیماریهای گوارشی مانند التهابات ، پولیپ روده بزرگ و ... همراه است . این در حالیست که در صورت اطمینان از پاک بودن کیوی از آفت کشها ( کشت خانگی و .. . ) خوردن پوست آن بر خواص آن خواهد افزود .
البته باید توجه داشت حتی آلودگی هوا نیز باعث تجمهع ذرات آلوده و فلزات سنگین روی پوست کیوی خواهد شد .
پوست سالم کیوی حاوی ترکیباتی است که با قارچهایی چون ای کلای و استانیلوکوک مبارزه می کند . استفاده از پوست کیوی در تهیه مارمالاد ، پوره کیوی و یا خرد کردن آن در انواع سالاد از جمله راههای مصرف و وارد کردن آن در مواد غذایی است. [/JUSTIFY]