سیستم جامع بازرسی تحت وب ار مراکز تهیه غذا
ارسال شده: 04 مارس 2011 18:31
رييس مركز سلامت محيط و كار؛
سيستم جامع بازرسي تحت وب از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي طراحي مي شود
به گزارش خبرنگار وبدا دکتر کاظم ندافی در دومین جشنواره علمی بهداشت محیط ضمن اعمال این خبر اظهار داشت: در حال حاضر نزدیک به 4 هزار بازرس وظیفه نظارت بر اماکن را بر عهده دارند که با توجه به تعداد اماکن وامکانات محدود بازرسان نمی توانند بازرسی های کامل وجامعی داشته باشند. وی افزود در این سیستم به تمام رستوران ها واماکن تهیه وتوزیع مواد غذایی یک کد بهداشتی داده می شود وبر اساس آن مردم می توانند در هنگام مراجعه کد بهداشتی مکان مربوطه را به شمارهای که متعاقبا اعلام می شود ارسال کنند و نتیجه سه بازرسی آخر را به صورت آنلاین در یافت کنند.
دکتر ندافی در ادامه از طراحی سامانه جامع بهداشت محیط خبر داد و تصریح کرد: در این سامانه آلایندها و اثرات آن بر سلامت مردم به صورت سطح بندی شده دراختیار مردم قرار می گیرد. در حال حاضر با داده های زیادی مواجه هستیم که وظیفه این سامانه تجزیه وتحلیل این داده ها و اطلاع رسانی به مردم است.
سيستم جامع بازرسي تحت وب از مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي طراحي مي شود
به گزارش خبرنگار وبدا دکتر کاظم ندافی در دومین جشنواره علمی بهداشت محیط ضمن اعمال این خبر اظهار داشت: در حال حاضر نزدیک به 4 هزار بازرس وظیفه نظارت بر اماکن را بر عهده دارند که با توجه به تعداد اماکن وامکانات محدود بازرسان نمی توانند بازرسی های کامل وجامعی داشته باشند. وی افزود در این سیستم به تمام رستوران ها واماکن تهیه وتوزیع مواد غذایی یک کد بهداشتی داده می شود وبر اساس آن مردم می توانند در هنگام مراجعه کد بهداشتی مکان مربوطه را به شمارهای که متعاقبا اعلام می شود ارسال کنند و نتیجه سه بازرسی آخر را به صورت آنلاین در یافت کنند.
دکتر ندافی در ادامه از طراحی سامانه جامع بهداشت محیط خبر داد و تصریح کرد: در این سامانه آلایندها و اثرات آن بر سلامت مردم به صورت سطح بندی شده دراختیار مردم قرار می گیرد. در حال حاضر با داده های زیادی مواجه هستیم که وظیفه این سامانه تجزیه وتحلیل این داده ها و اطلاع رسانی به مردم است.