صفحه 1 از 1

موادغذایی عالی برای خنک کردن شما در تابستان

ارسال شده: 13 ژولای 2011 18:23
توسط chichini
[JUSTIFY]هرچه روزهای تابستان طولانی تر و گرمتر می شوند، خنک ماندن در این هوا سخت تر و سخت [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]تر می شود. برای خنک ماندن فقط نوشیدنی های یخی و خنک و کولر کافی نیست.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]این میوه ها و سبزیجات به شما کمک می کنند در گرمای هوا خنک بمانید[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]هرچه روزهای تابستان طولانی تر و گرمتر می شوند، خنک ماندن در این هوا سخت تر و سخت [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]تر می شود. برای خنک ماندن فقط نوشیدنی های یخی و خنک و کولر کافی نیست، غذاهایی [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]که مصرف می کنید هم می توانند در این زمینه به کمکتان بیایند.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]خوشبختانه در هیچ زمان دیگری ار سال به اندازه تابستان نمی توان از خوردن لذت برد. از [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]گیلاس و آلبالو گرفته تا هلو و شلیل، انواع و اقسام میوه های خوشمزه در این فصل پرطراوت [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]موجود است. نکته جالب توجه این است که خیلی از این میوه ها و سبزیجات به پایین آوردن [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]دمای بدن هم کمک میکنند.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]در این مقاله سه میوه و سبزیجات بسیار مفید برای بالا بردن انرژی و خنک نگه داشتن بدنتان [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]معرفی می کنیم.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]میوه های خنک کننده:[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]میوه ها محتوی آب بالاتری دارند و سرشار از موادمغذی و آنتی اکسیدان ها هستند که بهترین [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]راه برای خنک ماندن در تابستان است. این میوه ها شامل انگور، سیب، گلابی، هلو، گیلاس، [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]آلبالو، شلیل و مرکباتی مثل پرتقال می شود. می توانید به روش های مختلف در رژیم غذایی [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]خود از میوه ها استفاده کنید. می توانید آنها را در سالاد بریزید، با شیر و ماست مخلوط کنید یا [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]به صورت خام بعنوان میان وعده استفاده کنید.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]هندوانه[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]هیچ چیز بهتر از هنوانه گرمای طاقت فرسای زمستان را کمتر نمی کند. پس زمانش رسیده که [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]این میوه تابستانی را وراد رژیم غذایی روزانه تان کنید. هنوانه از ۹۰ درصد آب تشکیل شده [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]است که به حفظ آب بدنتان در گرما کمک میکند. علاوه بر آب، حامی مقدار زیادی ویتامین A و [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]C نیز میباشد، فاقد چربی است و سرشار از لیکوپن، آنتی اکسیدانی است که از بروز سرطان و [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]بیماری های قلبی-عروقی جلوگیری میکند.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]امتحان کنید: تکه های هندوانه را همراه با پنیر فتا، کمی روغن زیتون و سرکه بالزامیک و [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]مقداری گرد ریحان مخلوط کنید و سالادی ویژه برای تابستان بسازید.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]طالبی و خربزه[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]این میوه ها هم مثل هندوانه حاوی مقدار انبوهی آب هستند که به حفظ آب بدن در دمای [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]بالای هوای کمک میکند. طالبی و خربزه هر دو میوه هایی کم کالری و با پتاسیم بالا هستند. [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]بااینکه منبع خوبی از موادمغذی به شمار نمی روند، اما میزان کم پروتئین و چربی و [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]کربوهیدراتشان، آنها را برای کاهش وزن، دیابت، فشارخون، و اختلالات قلبی-عروقی ایدآل می [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]کند. این میوه ها همچنین ادرار آور هم هستند که باعث می شود مواد سمی نامطلوب از بدن [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]دفع شوند.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]امتحان کنید: می توانید از طالبی و خربزه برای درست کردن یک سوپ تابستانی استفاده [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]کنید. این میوه ها را همراه با برگ های نعناع برای بالا بردن اثر خنک کنندگی مخلوط کنید.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]مرکبات[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]مرکبات شامل پرتقال، گریپ فروت، و لیمو جزء خنک کننده ترین میوه ها هستند. این میوه ها، [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]درکنار طعم بسیار خوشمزه ای که دارند، شما را سالمتر و جوانتر نگه می دارند. مصرف مرکبات [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]به خاطر محتوی بالای فیتونوترینت هایی که بعنوان آنتی اکسیدانهایی مثل فلاوانون، [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]آنتوسیانین، پولی فنول و ویتامین C رد بدن عمل می کنند، برای سلامت پوست نیز بسیار [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]مفید هستند. این میوه ها همچنین برای هضم و گوارش غذاها نیز مفیدند و به تجزیه غذهای [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]پرچرب کمک میکنند.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]امتحان کنید: هر روز صبح را با یک لیوان آب لیمو تازه شروع کنید. این نوشیدنی که کمی [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]اسیدی است، به پاک کردن سیستم بدنتان و بالا بردن سطح انرژیتان کمک میکند.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]سبزیجات خنک کننده:[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]تعداد زیادی از سبزیجات هستند که به پایین آوردن دمای بدن در گرما کمک میکنند. بهترین [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]نمونه های آن خیار، تربچه، کاهو و سبزی هایی مثل اسفناچ و آروگولا و گیاهانی مثل نعناع [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]می باشد. همه اینها حاوی مثدار قابل توجهی آب هستند و می توانند خون را رقیق کرده و به [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]بدن برای آزاد کردن گرما کمک کنند. این سبزیجات را می توانید به اشکال مختلف در برنامه [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]غذاییتان استفاده کنید. از آنها در سالاد و غذاهای تایلندی استفاده کنید.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]خیار[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]خیار با محتوی آب بسیار بالایی که دارد، همراه با طعم تازه ای که دارد یکی از بهترین [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]سبزیجات در تابستان به شمار می رود. دیرزمانی است که خیار را با ویژگی های پزشکی [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]بیشمار آن می شناسند. این سبزیجات، خاصیت ادرار آور دارد که به بیرون کردن سموم و مواد [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]زائد از بدن کمک می کند وطراوت و تازگی پوست و بافت ها را حفظ می کند. خیار بسیار کم [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]کالری است و کمترین میزان قند، کربوهیدرات و چربی را در خود دارد. همچنین حاوی مقدار قابل [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]توجهی ویتامین B، فسفر، کلسیم، روی و سایر موادمعدنی است.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]امتحان کنید: از خیار خرد شده می توانید در ساندویجهای خود استفاده کنید یا همراه با [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]ماست، لیمو و نعناع، آب دوغ خیار درست کنید.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]تربچه[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]این سبزی معمولاً محبوبیت چندانی ندارد. با رنگ زیبای قرمز متمایل به بنفش و داخل سفید [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]رنگ و خوشمزه خود، آنقدرها که باید مورد استقبال قرار نمی گیرند. این سبزی محتوی آب [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]بسیار بالایی دارد و منبع بسیار خوبی از ویتامین C می باشد که خواص آنتی اکسیدانه و [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]ضدالتهابی دارد. همچنین منبع خوبی از پتاسیم است که به پایین آوردن سنگ کلیه و سکته [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]کمک می کند. سولفور، آهن و ید هم در خود دارد.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]امتحان کنید: یکی از بهترین راه ها برای استفاده از تربچه، ایجاد برش های بسیار نازک و [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]استفاده از آن در سالاد سبزیجات و سالاد پاستا است.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]نعناع[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]هم نعناع و هم قرص نعناع خواص خنک کنندگی بسیار بالایی دارند و رایحه تند آن می تواند [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]تنبلی که در فصل گرما در همه ما ایجاد می شود را از بین می بردو برای مدتی طولانی [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]گیاهشناسان از این گیاه برای ساخت چای های گیاهی، پماد، وس ایر محصولات برای تسکین[/JUSTIFY]
[JUSTIFY] ذهن و جسم، استفاده می کردند. علاوه بر اینها، نعناع به گوارش و التهاب نیز کمک میکند که [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]در فصل تابستان کمک بسیار خوبی است.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]امتحان کنید: تی بگ چای سبز را در آب جوش انداخته و بگذارید خنک شود، بعد به آن شکر، [/JUSTIFY]
[JUSTIFY]لیمو و کمی نعناع و اضافه کنید و ایس تی بسیار عالی خواهید داشت.[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]
[/JUSTIFY]
[JUSTIFY]
[/JUSTIFY]